Poradna duly
Jana Čurdová
Holky máte někdo žravou na něco? Já stále čekám jestli to přijde a ono nic.. Jim často a málo a staci mi to.. A vše co jsem jedla předtím takže změna v tomhle se žádná nekoná.. Nebo má přijít dyl? Co zkušené maminky?
@Dysis1 co jsem se dívala na kočárky tak se mi taky líbí do šeda, pak ta mintova, tyrkys no jak říkáš ty a ještě se mi líbil modrý a měl úžasný bílý puntíky na boudě 😍… A cca před rokem jsem viděla jako kdyby námořnický…ale ten teda taky byl… A jinak asi peřinky a tak budu asi honit do šeda…a pak přizpůsobím až budu vědět pohlaví…a říkala jsem si, holka v modrém být může ale kluk v růžovým mi přijde moc i na doma 🤣 kdyby se náhodou doktoři felili
@Dysis1 o jídle mi dneska nemluv… Zas je mi strašně zle…ani prášek nezabral… Jinak já nějakou zraci neměla ani u těch dvou co už mám… Občas sem tam na něco chuť…ale to jsem mívala i jako netěhotná… Takže co se týká jídla a divných chutí jako okurky se šlehačkou a pod.se mi teda vyhlo…
@Dysis1 já měla jen po začátku, ale na všechno teda
a kočárek máme šedý a věcičky se mi líbí ve všech barvách, ale musím vydržet
zatím jsem koupila jen neutrální bodycko
nemohla jsem prostě vydrzet ![]()
@Janivajan já pro jistotu do obchodu nechodím, protože bych též neodolala… 🙈 🙈 🙈
@Pavla.kd ano růžová je moc na kluka
to s tebou souhlasím
@Pavla.kd zase ber to tak že nepriberes
taky dobré.. @Janivajan taky bych už nakupovala ale furt se drzim
![]()
@Dysis1 žravou ani ne, spíš chutě. Ale na normální jídla, žádný šílený kombinace. A už poněkolikáté jsem se ujistila, že jogurt na snídani není ideální. Teď to napravuju lízátkem. Dneska jedu nakoupit, tak jsem zvědavá, co prcka v obchodě napadne na večeři ![]()
@Dysis1 Většinou mám chuť na to, co zrovna vaří v MasterChef junior (každý den dopoledne na Dčku)..
Nebo na jídla z oblíbených restaurací, ve kterých jsem roky nebyla.. Taky jsem měla chuť na sushi a mekáč..
Ale to bylo vždycky jen ty první týdny, pak se to ustálí..Spíš mám problém s tím, že některý věci mě začnou naprosto odpuzovat.. V prvním těhu to byly ryby, oblíbený parfém.. Ve druhým asi nic a teď nemůžu cítit zvěřinu a sprcháč od dermacolu, tak si půjčuju od chlapa Adidas.. ![]()
@Oneilka no já když už na něco dostanu chuť tak to musím mít hned…nejdil do hodiny…pak už mě ta chuť přejde… 🤦
@Pavla.kd no stejně brouzdám po netu a nechávám si otevřený okna s vecickama co se mi líbí ![]()
A už se mi teda stalo, že jsem měla hroznou chuť na kuře na kari a když jsem ho mandala na talíř, tak jsem ho nechala manzelovi
a pribiram teda. Už 4 kg. Tímhle tempem ![]()
@Janivajan já včera od měla chuť na kus masa se zampionovo smetanovou omáčkou, hranolky a tatarka…prostě prasárna… No a když dojel chlap domu a já to uvařila, tak jsem se pak při pohledu na talir malém
… Jedla jsem to až studený cca za hodinu… Já nesmím dýchat asi ten „smrad“ u vaření… Jinak na netu koukám pořád na něco… Chvíli se mi líbí to a pak zas ono.. 🤣
Ahoj holky četla jsem, že pokud máte v těhotenství levé prso větší, jak pravé, tak to bude holčička.
Tak máme další znak. ![]()
@TER2312
vždy jsem měla levé menší a teď je mám konečně stejné
![]()
@Dysis1 Žravou ani nemám a ani žádné zvláštní chutě. Jen teď trošku ujíždím na sushi tak mám v plánu si ho zkusit dělat doma sama. ![]()