Poradna duly
Jana Čurdová
@Mandží no na té mojí poslední fotce zas vypadá trochu jako UFO… 😁 😁
Přesně. Já jsem vzhůru od půl pátý a nervama jsem se stejně celou noc budila. A ono si tam tak chrupkalo. Jen když do něj trochu stouchla, tak se protáhlo a zase nic
já jsem říkala manželovi, že je to kluk a že má nos po něm a Dr že to je ruka, že to už by byl opravdu pinokio
všechno nám popisovala a kde co je atd a my jsme ani jeden nic neviděli
jen hlavu a tělíčko
no a další až 11.9.
@Pavla.kd na naší první je zase vidět přívěsek s dinosaurem a teď pinokio, tak co je lepší😂 😊..ty zase ufo, no každej máme něco😂 😂
@Mandží no a na první je to ještě něco mezi larvou- housenkou… Jsem zvědavá koho budu mít v bříšku ve čtvrtek 😁
Gratuluji k prckum a krásným fotkám já mám holky po zubaři
huraaa vše v pořádku..
![]()
@Janivajan gratuluju k Burnsovi. Takže za pár let máme v republice další jadernou elektrárnu ![]()
@Oneilka No to doufám, že ne
jsem tak trochu ekolog
tak doufám, že to předám
tak kdopak je další na řadě? ![]()
Ja v pátek… To už budu v 15tt tak jsem zvědavá zda se ukáže.. Už mě nebaví jak mi každý říká co to bude
všichni chytří
![]()
@Dysis1 to jsem taky zvědavá, co se ti ukáže, jestli to bude ten vysněný chlapeček
A taky jsem zvědavá, jestli u mě uvidí tu holčičku
Já dnes neodolala a koupila nějaké růžové bodyčka, tak už to prostě musí být holčička ![]()
@Luuca10 tak ty jsi dobrá
prostě to máme vysněné tak to tak bude
nejdřív jsem machrovala jak to vědět nechci a teď už se nemůžu dočkat
hrozně se v tomhle měním
a už cítíš nějaké tlačení? Já už dva dny ano na pravé straně stále.. Nesmím se moc protáhnout a kychnout
![]()
@Dysis1 přesně tak a basta
No já zatím asi nic necítím, včera mě tam někde tak divně píchlo, ale to asi nic nebude. A břicho mám po ránu pořád ploché ![]()
Holky musím se s vama podělit o naprosto úžasnou stránku oblečení i cenově super kojeneckeobleceni.cz ![]()