Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 joo tam jsou krásné věci, už jsem taky kukala
Já našla krásné povlečení
Až mi přestane stávkovat tel.tak sem nahraju foto ![]()
@Pavla.kd jo děvče zlaté těžko říct kdo to vymejsli, ale je docela perlička najít a i brigosky natož práci jako tehule ![]()
@Naomi14 já bych to pochopila v případech, že někdo prostě pracovat nechce a pak finguje nemoci…tak pak fajn, ať tedy nic nedostává…ale těhotenství se fingovat nedá a pokud je někdo ke všemu na rizikovým a fakt dělat nemůže tak mě ten přístup úřadu fakt štve
@Pavla.kd Je to hlavně padly na hlavu, když si do teď práci měla a prostě se to tak sešlo. Jenže to je ono, že zákony jsou na prd. Já jsem se včera ptala na změnu adresy, abychom mohli jet na víkend na minidovcu a Dr mi říkala, ať se s tím nestresuju, že když budu mít lísteček, tak ať ji zavolám a ona mi to potvrdí. Má ordinaci v baráku, takže není problém ani vikend
říkala, že jí strašně rozčiluje, že nemáme jako těhotné neomezené vycházky. Že tohle je prostě na hlavu. Těhotenství není nemoc. Tak jsem ráda, že nemusím mít strach.
@Janivajan tak to máš fajn, že máš rozumnou doktorku. No s těma vycházkama je to taky ujetý…
No celodenní vycházky nejsou proto, že si pár let zpátky nechaly ženský psát rizikovku, aby mohly být doma a přitom jim nic nebylo. A takhle plošně se to svezlo po všech. Namísto toho, aby dupli na doktory, aby nepsali rizikové na vyžádání.
@Oneilka Tomu rozumím. Ale i tak si myslím, že to každý snáší jinak a je na kazdym, aby se rozhodl.
@Janivajan to jo, ale já si pod rizikem představím problém. A ne to, že je unavená a občas je jí blbě. Znám osobně pár maminek, co se jim prostě nechtělo do práce, veřejně rozhlašovaly, že si nechají napsat riziko a vesele si trajdaly po kávičkách a nákupech. A to tě pak nas…, když to pak odnesou ty, co za to nemůžou
@Oneilka já si neumím představit chodit do práce mám směny i když by odpadla noční tak vstávat v půl 5 ráno tak to aby na mě nikdo nemluvil celý den
moje sefova je trošku šílenec a vyjede na nás jen kvůli blbosti takže stres s ní.. Kvůli ní jsem taky odešla protože ten den jsem začala spinit dala mi pěknou cocku za to že jsem ji nevzala telefon
takhle jsem spokojená spím, uvařím, uklidím starám se o zvířata a zahradu a jsem happy
a řvát může na někoho jiného
![]()
Teď jsem dozavarila jablečné přesnídávky
jsem zvědavá, jak tomu našemu budou chutnat ![]()
@Janivajan
u nás se griluje, udělala jsem tatarku a česnekový dresink, celá natesena na brambory a hermelín, možná kousek masa… a teď, když už je vše hotové a může se jíst se mi chce zas
… Kdy už ty RANNÍ nevolnosti zkonci… 🙏 🙏 🙏