TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2293
15.8.20 08:02

@Dysis1 joo tam jsou krásné věci, už jsem taky kukala :) Já našla krásné povlečení :) Až mi přestane stávkovat tel.tak sem nahraju foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
15.8.20 08:11

@Pavla.kd jo děvče zlaté těžko říct kdo to vymejsli, ale je docela perlička najít a i brigosky natož práci jako tehule :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
15.8.20 08:31

@Naomi14 já bych to pochopila v případech, že někdo prostě pracovat nechce a pak finguje nemoci…tak pak fajn, ať tedy nic nedostává…ale těhotenství se fingovat nedá a pokud je někdo ke všemu na rizikovým a fakt dělat nemůže tak mě ten přístup úřadu fakt štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
15.8.20 09:55

@Pavla.kd Je to hlavně padly na hlavu, když si do teď práci měla a prostě se to tak sešlo. Jenže to je ono, že zákony jsou na prd. Já jsem se včera ptala na změnu adresy, abychom mohli jet na víkend na minidovcu a Dr mi říkala, ať se s tím nestresuju, že když budu mít lísteček, tak ať ji zavolám a ona mi to potvrdí. Má ordinaci v baráku, takže není problém ani vikend :mrgreen: říkala, že jí strašně rozčiluje, že nemáme jako těhotné neomezené vycházky. Že tohle je prostě na hlavu. Těhotenství není nemoc. Tak jsem ráda, že nemusím mít strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
15.8.20 10:25

@Janivajan tak to máš fajn, že máš rozumnou doktorku. No s těma vycházkama je to taky ujetý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
15.8.20 12:02

No celodenní vycházky nejsou proto, že si pár let zpátky nechaly ženský psát rizikovku, aby mohly být doma a přitom jim nic nebylo. A takhle plošně se to svezlo po všech. Namísto toho, aby dupli na doktory, aby nepsali rizikové na vyžádání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
15.8.20 12:41

@Oneilka Tomu rozumím. Ale i tak si myslím, že to každý snáší jinak a je na kazdym, aby se rozhodl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
15.8.20 13:02

@Janivajan to jo, ale já si pod rizikem představím problém. A ne to, že je unavená a občas je jí blbě. Znám osobně pár maminek, co se jim prostě nechtělo do práce, veřejně rozhlašovaly, že si nechají napsat riziko a vesele si trajdaly po kávičkách a nákupech. A to tě pak nas…, když to pak odnesou ty, co za to nemůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
15.8.20 13:35

@Oneilka já si neumím představit chodit do práce mám směny i když by odpadla noční tak vstávat v půl 5 ráno tak to aby na mě nikdo nemluvil celý den :lol: moje sefova je trošku šílenec a vyjede na nás jen kvůli blbosti takže stres s ní.. Kvůli ní jsem taky odešla protože ten den jsem začala spinit dala mi pěknou cocku za to že jsem ji nevzala telefon :lol: :lol: takhle jsem spokojená spím, uvařím, uklidím starám se o zvířata a zahradu a jsem happy :) a řvát může na někoho jiného :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
15.8.20 14:11

@Oneilka ono asi taky záleží na tom kdo co dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
15.8.20 15:28

@Oneilka no bohužel vychcánci jsou všude no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
15.8.20 15:29

12+5

Teď jsem dozavarila jablečné přesnídávky :mrgreen: jsem zvědavá, jak tomu našemu budou chutnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
15.8.20 15:37

13+0

@Janivajan bych si asi taky dala 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
15.8.20 15:54

@Pavla.kd taky jsem vyblizovala hrnec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
15.8.20 18:53

@Janivajan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u nás se griluje, udělala jsem tatarku a česnekový dresink, celá natesena na brambory a hermelín, možná kousek masa… a teď, když už je vše hotové a může se jíst se mi chce zas :poblion:… Kdy už ty RANNÍ nevolnosti zkonci… 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí