Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, když mám zítra kontrolu na 11.45 a mám donést moč, musí to být ranní moč? Nebo je to jedno? Mě vůbec nenapadlo se zeptat…
Mě to mimino asi tlačí na nějaký nerv. Kdykoliv v průběhu dne mě začnou bolet záda (bodavá bolest) u páteře kousek pod lopatkama a vystřeluje to až do krku. Je fakt, že se hrbim, tak třeba mi chce pomoct, abych se rovnala
ale není to nic příjemnýho
@Oneilka já mám špatný obě plotýnky a poslední dny mě to začíná celkem chytat..asi už větší zátěž nebo co😀
@Oneilka já to měla celý minulý týden, vždy když jsem se pro něco ohnula, tak po narovnání mi úplně píchalo pod žebry a nádech teda pěkně bolel..nakonec mě to samo přešlo..
@Oneilka fakt a kde ji mám v tom horku skladovat?
Nebo nezkazí se to do 11.45? ![]()
@Luuca10 jo to nevim
stejně do toho akorát namočí papírek a hotovo. Já beru celou zkumavku vždycky zpátky domů a vyplachuju pro další kontrolu. Asi se tomu nestane nic, ty hodnoty z toho nemůžou zmizet
Holky co máte problém s hrbenim a bolestma.. Prodává se pás těhotenský krásně drží břicho a rovnaji se záda
stojí cca 335kc.. Já si ho asi koupím až budu mít větší buben ![]()
@Dysis1 já mám na rovnání zad takový rukávky na ramena, zapínání jak podprda. Akorát jsem líná si to oblíkat. Nosila jsem to před svatbou, abych se pak nehrbila a vypadala na fotkách inteligentně
asi to zítra zase vytáhnu a obleču.
@Oneilka a pomohlo ti to? Já nad tím taky přemýšlela, ale nějak jsem se k tomu nedokopala. Hrbim se hrozně teda
Kolikrát jak se vidím na fotkách, co fotí někdo jiný než já, tak se úplně hrozím ![]()
Holky hlavy vzhůru…cca za půl roku se budete hrbit nad kočárkem, nad postýlkou… 😁 😁 😁
@Luuca10 jo, docela jsem čučela, že taková blbost pomůže. Na blbost to teda stálo dost peněz, ale jinak bych to nenazvala. Jen to jemně táhne ramena k sobě a tím tě upozorňuje. Už po týdnu jsem se přistihla, že doma po sundání už si na to občas vzpomenu a narovnám se. Tak dneska už to mám zase na sobě ![]()