TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
18.8.20 19:21

@Luuca10 ty máš tu holčičku vysněnou, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
18.8.20 19:22

@Naomi14 aby to nebyla holka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
18.8.20 19:41

@Pavla.kd doufám :) zatím pro jistotu počítám i s klukem, nemám to ještě potvrzeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
18.8.20 19:42

13+1

Holky myslíte, že na příští kontrole už by nám mohla Dr říct pohlaví? Budu 16+4 :mrgreen: začíná mi to čím dál víc vrtat hlavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
18.8.20 19:59

@Janivajan myslím že ano když to ukáže :) a kluci se poznají dřív :mrgreen: co znám kamarádky tak kluka věděli cca 16 týden a holky o hodně déle buď screening nebo ani to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
18.8.20 20:01

@Janivajan záleží na okolnostech, jestli se mimi bude chtít předvést, na poloze atd.. ale vidět už by to jít mělo :) Mě to na screeningu řekla, zatím teda předběžně, byla jsem 12+3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
18.8.20 20:06

Tak teď se těším ještě víc :mrgreen: ale počkám si teda :lol: nám teď nic neříkala, ale moje Dr říká, že do 15 týdne vypadají všechny miminka jako kluci. Tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
18.8.20 20:22

@Janivajan řeknu ti příští čtvrtek, to mám kontrolu a budu 16+5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
18.8.20 20:36

@Oneilka Paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.8.20 22:55

Rozhozena z doktora..

Ahoj,
Chci se Vas zeptat jak dlouho cca trval 1.screening u vas a co vam doktor zhruba řekl. Vcera jsem byla u doktora a vubec se semnou neparal. Nema ted sestru tak je toho na nej asi moc, ale potřebuji trosku vetsi jistotu asi… Kazdopadne mi udelal ultz celkem bolestivě(tlačil mi hodne na bricho) a trvalo to tak 3 minuty.. Rekl, ze mimco ma strašně nizko hlavičku, ale i tak, ze je ok. Zadna průkazka, nesdeluje pohlaví dítěte a nerekl mi do kdy zajistit porodnici ani kdy mam znovu prijit. Nechala jsem tam 1650kc a čau.. Odesla jsem naprosto znechucena.. Dnes mel zavolat, ale neozval se.. Tak nevim.. Bud jsem uz total mimo nebo nevim.. :think: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.8.20 07:02

@Ketyshona Tak můj screening by byl za normálních okolností tak na půl hodiny. Asi 15 minut vše kontroloval na utz, každý orgán, ruce, nohy, průtok krve,… a pak to dával do PC a řekl výsledek. Taky ten utz bral hopem, sotva jsem pochopila co vidím, ale na tvůj asi nemám. :lol: Vsichni říkají, že 1. screening je zážitek, ale pro mě nic moc. Ti doktoři to berou jako kus za kusem a nepřemýšlí, že ta maminka se těší až uvidí to svoje vytoužené miminko a chce se dozvědět co možná nejvíce o jeho stavu. Ne jenom ok. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
19.8.20 08:08

@Ketyshona Můj screening trval teda dýl. Doktorka si všechno změřila atd. Ale taky to nebyl žádný wau zážitek. Nic jsem tam nevidela :mrgreen: Dr sice pořád říkala tady je tohle a tady tohle, ale my jsme to s manželem vůbec neviděli. Byla rychlá. Navíc moje utz nijak neprotahuje, říká, že se ještě s jistotou neví, jaký dopad to má na plod, takže to dělá fakt jen nutné dlouhou dobu a konec. Ale tenhle přístup by se mi teda nelíbil :roll: a když tam má sestru, tak je normální? Jinak s jim jsi spokojená? Jo a na břicho mi tlačila taky. Aby všechno pořádně viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 08:21

@Janivajan já myslím, že v 16tt už ano…já už to věděla u obou dětí.. a opravdu to bylo jak řekli až do porodu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 08:24
@Janivajan píše:
Tak teď se těším ještě víc :mrgreen: ale počkám si teda :lol: nám teď nic neříkala, ale moje Dr říká, že do 15 týdne vypadají všechny miminka jako kluci. Tak uvidíme :mrgreen:

Ještě mám poznámku, jsem ještě v jedné skupince a tam po screeningu mají skoro všechny holky holku… Tak nevím to tvrzení teď… 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
19.8.20 08:25

@Ketyshona ahojky, taky jsem čekala od screeningu trochu víc, doktorka mluvila hlavně se sestrou, s námi ne, naštěstí jí hlásila všechny ty naměřené hodnoty, takže jsem věděla o čem mluví. A taky mi teda pěkně bušila do břicha, aby mimi probudila a mimi se otočilo, moc se mu nechtělo, takže vlastně celé vyšetření mi pobouchavala břicho. Priplacla mi buničinu na mokré břicho, zadelala gumou od legin a ja to tam pak jak pip odlepovala a sundavala z legin :mrgreen: A to bylo vše, kdybych se sama nezeptala, jestli je teda všechno v pořádku, tak by mi ani nic neřekla. Je to pro ně už rutina, to mě na tom fakt štve, pro všechny je to už jen práce, ve které hold musí být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí