Poradna duly
Jana Čurdová
@Ketyshona mě čeká screening zítra odpoledne… Tak jsem zvědavá co čeká mě… Ale takový přístup je teda něco… Zvlášt, když si za to ještě platí… 😒
Holky otázka, přítel má příští týden dovču, chceme jet k jeho rodině, asi na celý týden s tím, že si s tama budeme dělat výlety atd. Mám nahlásit doktorce, že budu u nich, je to asi 40km nebo radši že jedu do zahraničí? Mám strach, abych nemusela dodržovat vycházky i tam, to už bych mohla rovnou zůstat doma..
@Pavla.kd třeba budeš mít zrovna štěstí a odejdeš nadšená
Na všechno se ptej, já se koza kolikrát nezeptam a pak se biju do hlavy ![]()
@Pavla.kd upřímně já bych byla ráda, ale víš jak to je
já bych chtěla princeznu protože v mém okolí jsou sami kluci, ale přítel by chtěl kluka jako následníka po meči
jako upřímně nám je jedno co to bude hlavně aby bylo zdravé
![]()
Jinak můj screening byl přišlo mi že dlouhej tak půl hodky určitě, nechtělo spolupracovat tak mě bouchla do břicha pořád do něj stourala sondou a pak po mě chtěla abych se proběhla nebo zaskakala
takže jsem pak byla taky docela ráda že už můžuodejit zážitek Teda krásnej ale jak nemohla zkontrolovat pater tak už začala bejt nepříjemná ![]()
@Luuca10 já jsem to samý… Neumím se zeptat na nic a pak si to srovnávám v hlavě, že jsem měla říct tohle a nebo támhle to… Co se týká těch vycházek, tak na mě nikdo nepřišel tam kam jsem si nechala napsat ten pobyt v době dovolené…
@Pavla.kd a vycházky jsi tedy nedodržovala? Mě už to tak štve, že jsem časově omezená ![]()
@Naomi14 tak to máme taky stejný…chceme samozřejmě hlavně zdravé dítě, ale já bych víc holku a chlap kluka asi skrz to že by chtěl následníka, a další dítě už neplanujeme… Já mám už obojí, ale manželovo je to první…jinak mi holka vyrůstala mezi klukama a žádná princezna z ní nebyla…tak bych právě teď chtěla tu holčičku na ty sponecky, šatecky…
![]()
@Luuca10 nahlas si to kde jsi a oni tam nepůjdou
já jela také pryč a nedodrzela jsem to.. Ať si hlídají lidi co nemakaji že se jim nechce a nám dají pokoj ![]()
@Luuca10 nedodržovala… To by ani nešlo, byli jsme na horách a tam to je na celý den…ráno jsme se po snídani sbalili a večer došli… Podle mě to na OSSZ berou jako dovolenou a neotravuji… Doktor ti to může napsat na určitý dny… Tak to tak asi berou, nestíhají kontrolovat lidí co jsou doma, tak by to musela být fakt náhoda aby posilali lidí z jinýho OSSZ někam na někoho jiného
@Luuca10 dokonce jsem sebou ani neměla ten papír z neschopenky… i když teď je to elektronický, tak ani nevím jestli nějakej papír máš…
Holky, prosím, blbý dotaz, ale screening se dělá jen vrchem přes břicho nebo i spodem?
děkuji
@Pavla.kd my čekáme první, ale jeho ségra děti nechce tak nechce aby vymrel jejich rod a zůstal jim tam chlap, ale u nás je teď tolika kluků že je mi z toho až smutno že nikdo ty sponecky nenosí
jako co si Budem já jsem taky vyrůstala mezi kluka a a když jsem měla nedej bůh šatičky tak jsem. musela mít aspoň 5 na den protože jsem byla věcné někde na stromě a od bláta a na kolech jako na motorkách takže mě šaty nic neříkají, teď mám v šatníku pár kousků ale taky to neprehanim ale třeba sukně nenávidím do dnes
![]()