TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
19.8.20 08:25

@Ketyshona mě čeká screening zítra odpoledne… Tak jsem zvědavá co čeká mě… Ale takový přístup je teda něco… Zvlášt, když si za to ještě platí… 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 08:27

@Luuca10 tak to se na ten screening těším čím dál míň… 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
19.8.20 08:28

Holky otázka, přítel má příští týden dovču, chceme jet k jeho rodině, asi na celý týden s tím, že si s tama budeme dělat výlety atd. Mám nahlásit doktorce, že budu u nich, je to asi 40km nebo radši že jedu do zahraničí? Mám strach, abych nemusela dodržovat vycházky i tam, to už bych mohla rovnou zůstat doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
19.8.20 08:30

@Pavla.kd třeba budeš mít zrovna štěstí a odejdeš nadšená :) Na všechno se ptej, já se koza kolikrát nezeptam a pak se biju do hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
19.8.20 08:31

@Pavla.kd upřímně já bych byla ráda, ale víš jak to je :lol: já bych chtěla princeznu protože v mém okolí jsou sami kluci, ale přítel by chtěl kluka jako následníka po meči :lol: jako upřímně nám je jedno co to bude hlavně aby bylo zdravé :srdce: :srdce: :srdce:

Jinak můj screening byl přišlo mi že dlouhej tak půl hodky určitě, nechtělo spolupracovat tak mě bouchla do břicha pořád do něj stourala sondou a pak po mě chtěla abych se proběhla nebo zaskakala :zed: takže jsem pak byla taky docela ráda že už můžuodejit zážitek Teda krásnej ale jak nemohla zkontrolovat pater tak už začala bejt nepříjemná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 08:34

@Luuca10 já jsem to samý… Neumím se zeptat na nic a pak si to srovnávám v hlavě, že jsem měla říct tohle a nebo támhle to… Co se týká těch vycházek, tak na mě nikdo nepřišel tam kam jsem si nechala napsat ten pobyt v době dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
19.8.20 08:38

@Pavla.kd a vycházky jsi tedy nedodržovala? Mě už to tak štve, že jsem časově omezená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 08:39

@Naomi14 tak to máme taky stejný…chceme samozřejmě hlavně zdravé dítě, ale já bych víc holku a chlap kluka asi skrz to že by chtěl následníka, a další dítě už neplanujeme… Já mám už obojí, ale manželovo je to první…jinak mi holka vyrůstala mezi klukama a žádná princezna z ní nebyla…tak bych právě teď chtěla tu holčičku na ty sponecky, šatecky… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
19.8.20 08:42

@Luuca10 nahlas si to kde jsi a oni tam nepůjdou :) já jela také pryč a nedodrzela jsem to.. Ať si hlídají lidi co nemakaji že se jim nechce a nám dají pokoj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 08:44

@Luuca10 nedodržovala… To by ani nešlo, byli jsme na horách a tam to je na celý den…ráno jsme se po snídani sbalili a večer došli… Podle mě to na OSSZ berou jako dovolenou a neotravuji… Doktor ti to může napsat na určitý dny… Tak to tak asi berou, nestíhají kontrolovat lidí co jsou doma, tak by to musela být fakt náhoda aby posilali lidí z jinýho OSSZ někam na někoho jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 08:46

@Luuca10 dokonce jsem sebou ani neměla ten papír z neschopenky… i když teď je to elektronický, tak ani nevím jestli nějakej papír máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
19.8.20 08:48

Holky, prosím, blbý dotaz, ale screening se dělá jen vrchem přes břicho nebo i spodem? :roll: :think: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
19.8.20 08:52

@katka-365 mě dělaly obojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
19.8.20 08:53

@Naomi14 děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
19.8.20 08:54

@Pavla.kd my čekáme první, ale jeho ségra děti nechce tak nechce aby vymrel jejich rod a zůstal jim tam chlap, ale u nás je teď tolika kluků že je mi z toho až smutno že nikdo ty sponecky nenosí :,( jako co si Budem já jsem taky vyrůstala mezi kluka a a když jsem měla nedej bůh šatičky tak jsem. musela mít aspoň 5 na den protože jsem byla věcné někde na stromě a od bláta a na kolech jako na motorkách takže mě šaty nic neříkají, teď mám v šatníku pár kousků ale taky to neprehanim ale třeba sukně nenávidím do dnes :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí