Poradna duly
Jana Čurdová
@Oneilka to já taky…jen doufám, že ten můj drobeček bude po nocích hodný spící miminko… 😁 😁 😁
@Oneilka a pošleš mi prosím tě jak to vypadá? Jestli je to ten, co jsem chtěla nebo jiný..
@Pavla.kd to doufám taky
@Luuca10 mám tenhle, je to pálka, ale líbilo se mi, že se dá nosit pod oblečením a nevypadá to ani blbě. A je to příjemný materiál, neškrábe, neškrtí. https://www.sanomed.cz/…ure-feminine
@Pavla.kd tak teď to třeba vyjde
já už teď vím, že do prcka nebudu cpát vigantol, ale seženu od jiného výrobce. Malý od švagrové proplakal večery i noci a když jsem to googlila, spousta miminek s tím má problém.
@Oneilka takový jsem ještě neviděla, vypadá super
musí být i příjemný na nošení..Popřemýšlím o něm ![]()
@Pavla.kd jj, vitamin D. Nechápu, proč nezkusí upravit složení, když s tím mají miminka problém.
@Pavla.kd našla jsem toto, pak jsem četla nějakou diskuzi a tam byly tipy na alternativy. Ale za boha si nemůžu vzpomenout, budu muset prohrabat historii prohlížeče
Dobré poledne koťátka, tak tady máte fotku. To se ki ulevilo že už je to 2 screening ten 20tt, ani nechtěla kartičku pojišťovny nic vzala jen tento papír a opsala si to a napsala na něj rovnou další termin
takže jak říkám o penězích jediná zmínka
jinak u prcka mám pocit že to byl pindik ale neřekly nám to, táta hrdina ani slzu neuronil ale že přej se strašně těší až to zapijte se svim tátou až mu k 55 narozkam nadely fotku z ultrazvuku, ale samozřejmě už teď je dost po tatínkovi nechtělo spolupracovat když chtěly měřit záda otacelo se na bok když chtěly okouknou nosik tak si tam cpalo ruce a když jsem zazadala o nějakou fotku tak začal cpát ruce pod hlavu a nohy pod bradu
takže na téhle fotce nám naposledy zamávalo a strčil si ruku před oblycej
![]()
@Luuca10 tak mě osobně to bylo nabídnuto hned u apo pri potvrzení srdeční akce, jestli chci že můžu jít k nim, tak jsem říkala že samozřejmě ano že pokud to půjdu chci u nich zůstat co nejdéle, přece jen chodily jsme tam 4 roky a když jsem takovej extra ukaž tak bych tam s nima strávila ještě nějakej ten cas
mám i v plánu se tam s prckem jednou za čas aby ho viděly. Ikdyz není od nich tak si s nama dost užily za tu dobu
ale rodit tam nebudu je to pro mě daleko asi bych to nezvládla časově, je to cca 50min a to nesmí přijít to co teď, že je všude rozkopano a nedá se nikudy projet ![]()