Poradna duly
Jana Čurdová
@katka-365 není za co, zatím mi dost holek řekli že měly obojí a byl se mnou partner a raději nekoukal na mě ale jen na obrazovku
![]()
@Naomi14 já jeden čas nosila sukně, ale jedině s leginama, a teď mám šaty, ale jen proto že jsou mi momentálně pohodlný 😁 a kdo mě zná, tak se diví..ty máš šaty jo?🤣 Brácha taky chtěl kluka, a má tři holky… Si prostě nevyberes… A známý 5 holek…a to jim u té poslední tvrdili že to je kluk až do porodu…
@Pavla.kd kamarádka má 2 holky a bratranec taky a vždy když se zeptám a kluka by jste nechtěly jako následníka a že ne že v žádném případě
nevim přijde mi že je jedno ck to bude záleží na výchově
je mi úplně jasné že teď mám plnou hubu řeči jak tohle a tamto a je mi jasné jakej to bude rozmazlenec
![]()
@Naomi14 to by mi bylo u manžela asi jedno, vidí mě i doma, že jo
a u doktora jsem byla kolikrát i 4× týdně, takže už jsem si na něj zvykla taky, že mě vidí pořád ![]()
@Pavla.kd byla jsem V Olomouci.. @katka-365 dělali mi ho jen přes břicho ![]()
@Naomi14 víš jak se to říká… Nejlíp se vychovávají „cizí“ děti… 🤣
@Pavla.kd Hele nevím. Spíš to možná říká proto, aby neřekla něco a pak na další kontrole to bylo jinak
ale jak píšou holky. Hlavně aby to bylo zdravé miminko
ale těším se, az budu nakupovat tak nebo tak ![]()
Takže děvčátka…našla jsem další babskej test na určení pohlaví dítěte…takže všichni povinně vytáhnout sitíčka… 🤣 🤣 🤣
Navlecete nit do jehly a natáhnete dlaň… Pokud se jehla kyve rovně, bude to holka…pokud začne dělat kolečka je to kluk… 🤣
Těším se na výsledky.. mně vyšla opět holka… A říkala jsem u toho první dítě… vyšla holka…pak druhý dítě, byl to kluk…pak miminko v bříšku a holka… Zkoušela jsem víckrát a opravdu to tak pokaždé vyšlo…i když jsem měnila pořadí ![]()
@Pavla.kd přesně to když vidím kolikrát kámošky syna tak by mě slehlo jak je rozmazlenec pořádně jídlo jsem u něj neviděla za 3 roky jeho života hlavně že se ustavičně pere sladkejma lízátkama, sušenkama, cokoladkama a pak to zavěšen brambůrky, krupky, a nacucana zmrzlina kterou pak zase nacpe do mrazáku
přesně toto když vidím tak mám silacke řeči že takhle to u nás rozhodně vypadat nebude ![]()
@katka-365 my se taky vidíme pořád ale on je z doktorů dost nervózní a zvlášť když jsem celou dobu měla chlapa
teď jsme měly ženskou ale anj tak se nepodival ![]()
@Pavla.kd Tak ja znám ten s prstýnkem. To dělala i moje máma, když byla těhotná. Měla bys dát snubák (nebo jiný tvůj prstýnek) na vlastní dlouhý vlas a dát nad otevřenou dlaň, pokud se kývá měl by to být kluk, pokud krouží, měla by to být holčička.