Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 Tak to jsem zvedava
myslím, že když vám to takhle říkají už v téhle týdnech, tak mi bychom se taky mohli dočkat v 17. tydnu ![]()
A k tomu jidlu
dám si na co mám chuť, ale taky je to na mě pěkně znat
i když jim i ovoce a zeleninu, tak mám pocit, že pribiram i po vode ![]()
@Janivajan Hlavně, že ti chutná ne
.Já zase spíš hubnu, ale mimi má z čeho brát.
a jen tak kilečko jsem zhubla. ![]()
@katka-365 dej si cokoliv.. Co Teda nejím je tatarak a takové věci.. To chápu ale zbytek určitě ne.. Sýry by se neměli jako je niva a hermelín ale já když na hermelín mám chuť tak si ho v malém množství prostě dám.. ![]()
@Pavla.kd super zprávy, moc gratuluju
@Dysis1 zítra držím pěstičky, ať je vše v pořádku a ať tam je ten chlapeček
Pak pošli foto ať se pokocháme ![]()
Jinak jím taky všechno, když už mám zrovna chuť, jediné co fakt nemusím je uzené, ten smrad je pro mě nesnesitelný, veškeré uzeniny a maso teď prostě nepozřu..
@Dysis1 tatarak bych si taky nedala, ale toho korbace sem 100g asi snedla.. Ale byl vybornej 👍 😅 když už jsem milovaný syrecky vypustila, tak sem si dala nitě no
@katka-365 jen si deeej
já je taky miluju slané
ale vždy vezmu obyčejné nevím proč a ty mi tak nejedou ![]()
Holky moc dekuji a taky gratuluji k zážitku na screen. Me se dnes vubec nechtelo otočit takze moc krásná pater každopádně.
Jinak ja jsem dnes 14+1 a miminko ma k 8cm.. Slo mu hlavne ale o vrsek tělíčka.. Pry je ale v pořádku.. Co je ale skvela zprava! Neni mi uz tak zle a netrapum chudaka mimčo svym zvracenim takze se nejaka potrava i dostane dal.. Pribrala jsem 2kg ![]()
Ahoj holky, dneska jsem byla na hematologii a navýšili mi clexane z 0,2 na 0,4 i když mám krevní výsledky dobrý. Prý kvůli předchozím ztrátám plodu. Máte s tím někdo zkušenosti? Já měla na začátku 0,4 ale pak se mi udělal hematom, tak mi to snížili.
Ahoj holky,
Tak vše v pořádku krásně tam tancoval dneska
ale pohlaví mi neřekla, že je brzo.. Ať si počkám na další screening takže tam jdu 1.rijna
no hold to zase vydržím.. ![]()