Poradna duly
Jana Čurdová
@Ali000 Gratuluji,to je super. Já už se taky nemůžu dočkat až půjdu na kontrolu. ![]()
@Naomi14 já ti to moc nevysvetlim…ale s tlakem to nějak souvisí…s předčasným porodem myslím
dej si do googlu preeklamsie ![]()
@Janivajan to věřím…já bych to bez WC asi nezvládla.. mám fobií z cizích záchodu 🙈
@Pavla.kd jj už jsem Google použila a byla bych raději kdyby ne
jic moc hezkého tam nepisou ![]()
@Naomi14 Mě na to testovali a mam to pozitivní ale to znamená, že tam je riziko a nemusím to dostat. Dali mi léky na ředění krve tím by se tomu mělo předejít. Jinak test mi dělali při screeningu, ale připlatila jsem si to.
@TER2312 mě neřekly nic jen že je vše v pořádku ale teď mě právě začaly strašit tím tlakem no
uvidíme co z toho vzejde
Budu doufat že nic ![]()
@Naomi14 mě sestřička řekla že 120/80 je krásný teď jsem měla 110/60 a taky říkala dobrý.. V gennetu se tlak 120/80 zdál hodně no tak si vyber.. Já na to kašlu.. Poslouchám svoji sestřičku..
Jinak holky objednala jsem se na screening ve 20tt u nás v nemocnici.. Katastrofa
poslali mě pro nejaky poukaz abych to zaplatila sestra tam snad byla první den nevěděla snad ani co po ní chci nakonec mi napsala že jdu platit první screening
samozřejmě jsem si toho všimla až doma takže tam hold půjdu znova co si člověk nekontroluje hned tak nemá
a krev jen pondělí
a když jsem se jí zeptala zda mam přijít v pondělí před ultrazvukem tak zase na mě jen koukala a řekla asi jo.. No docela se začínám bát tam rodit
hned vedle byl porodní sál a udělalo se mi mdlo
![]()
@Dysis1 tak to je mazec…člověk má plnou hlavu všechno moznyho a ještě aby hlídal práci jiných, když sám pořádně neví co a jak…
@Naomi14 hlavně se tím nestresuj, nebo ti ten tlak opravdu houpne…😉 Prý se na to bere anopyrin…takže nic hrozného… Mysli pozitivně a hned bude lip
@Naomi14 Nechtěla jsem tě vyděsit. Omlouvám se. Ale je každopádně bych se nebránila lékům. Doktoři vědí, co dělají a budou tě hlídat. Nevím co je vysoký tlak. Každý Dr ti řekne něco jiného. Je prostě potřeba to hlídat. Neboj se a věř jim.
@Pavla.kd no my jezdíme na pozemek známých, takže tam záchod není žádný
vozime si s sebou chemický
ale to je prostě provizorium no. Ale ten klid a žádný lidí kolem. To je prostě nádhera. To za to stojí ![]()
@Janivajan tak to jo… To bych dala… Mě děsí společný WC v kempu 🤣
@Naomi14 Neboj oni nás zbytečně straší mě už to tak připadá dýl. Mě zas na ženským řekli špatná srážlivost krve a na hematologii, že mám výsledky dobrý, že mě zbytečně děsí. A tlak jsem měla 120 taky a řekli v pořádku. ![]()