Poradna duly
Jana Čurdová
@Mandží vstávat ne ale ta domácnost dá zabrat
nechápu jak jsem vše zvladala do práce na 3 směny a starat se o barák a úrodu
teď si vše dělám v klidu.. ![]()
Tak to je jasný, že doma je pořád spousta práce😀..já to teď právě moc nezvladam, když dojdu odpo z práce, tak lehnu na gauč hotová😂
@Dysis1 protože si byla v časovým presu a prostě si musela.. aspoň tak to bylo u mě…čím víc práce, tím víc sem ztihla udělat. Teď když mám na to času dost, tak se mi moc nechce a hodně věcí odkládám…
@Pavla.kd já jsem na sebe zvědavá s mimcem
hrozně si potrpím na úklid mám dvě kočky a každý den musím po jich uklízet a vysávat.. Tak jsem zvědavá zda na to budu mít čas uklízet pak každý den. ![]()
Holky ještě se zeptám máte některá kočky doma a máte už doma děti? Hrozně se bojím co budou dělat. Variantu dát je pryč si vůbec nepřipouštim.. ![]()
@Dysis1 já myslím, že si ten čas na vysávání najdeš…
Zase budeš v jednom kole
@Dysis1 A jsou ty kočky jen doma nebo se toulají i venku? Protože venkovní kočky jsou častým přenašečem toxoplazmózy, takže nikdo nesahejte na cizí kočky a další venkovní zvířata..
Toxoplazmóza je pro mimčo hodně nebezpečná..
Jinak dneska čtvrtá migréna, co jsem těhotná..
Zase jsem měla mlhu před očima, brnění prstů a neschopnost se vyjádřit plus zapomínám slova.. Naštěstí mám mnohem slabší bolesti než před těhu.. Ale stejně mě to na půl dne úplně vyřadí.. ![]()
https://www.vzp.cz/…-tehotenstvi
Tolik k hrazení screeningu.. Pokud někdo neplatí, tak má obrovský štěstí..
Já zas zaplatím úplně všechno.. ![]()
@petra432 mně je zas strašně zle…a jsem strašně zadychana i z cesty na WC…
@petra432 jen doma
ale kocour je na mě strašné závislej žárlí i na návštěvu prostě blbecek… ![]()