TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
25.8.20 15:31

@Dysis1 Já na to trpím už od 12 let.. Ale to jsem měla záchvat jednou za půl roku.. Magnetická rezonance i EEG ok.. Na neurologii mi řekli, že je to migréna s aurou.. Jsou tři typy aury (zrakové, řečová a to brnění) a já musím mít všechny 3.. Na dlouhodobou léčbu to není a dostala jsem léky na ty svoje občasný stavy.. Ale když si vezmu prášek na stažení cév moc brzo, tak si můžu přivodit mrtvici.. :D A teď můžu samozřejmě jen Paralen.. Moje Dr o tom ví, nesmím kvůli tomu brát HA.. V prvním těhu jsem neměla ani jednu migrénu, ve druhém na začátku dvě a teď už 4.. :roll:
@Pavla.kd Právě jsem si říkala, že když budu mít jednou mrtvičku, tak si každej bude myslet, že mám zas jenom migrénu a nikdo mě nevezme k doktorovi.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.8.20 15:39

@petra432 Teda to jsou věci.. To tě lituju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.8.20 15:49

@petra432 to je šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
25.8.20 15:55

@Luuca10 já to škubání mívám taky, většinou po nějaké činnosti (vysávání, vytírání) a poslední dny i po sexu. Ale stačí pak odpočívat a po chvíli to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
25.8.20 16:02

@petra432 já nemám migrény, ale dost často mě bolí hlava. Před těhu tak jednou za měsíc až dva, teď minimálně jednou týdně. Cpát do sebe prášky moc nechci, ale zlatej paralen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
26.8.20 16:34

16+4

Dneska konečně dorazil „angelsound“ z Ali. Na to, že jsem připlatila za odeslání z ČR a poslali to z Belgie, tak se s tím aspoň v Praze necrcali. Má i displej, kde se zobrazí „signál“ (který ukazuje, že nějaký zvuk zachytil) a puls. Ten signál je fajn, jak se s tím jezdí po břiše, aspoň vím, kde zastavit. :lol: Puls hned po rozbalení kolem 150, když se vzbudil tatínek po noční, tak 170 :D nevim, jestli nemám být uražená, že se na něj mrně normálně těší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.8.20 17:37

@Oneilka já ho mám taky a našla jsem už dvakrát srdíčko, ale říká se, že to není moc dobré pro prcka takže si najdu jednou za týden možná i déle :) mě to půjčila kamarádka jinak bych takové peníze do toho nedala :lol: a nedej bože to položím na břicho a mám na plné pecky zvuk :lol: to jsem dostala málem infarkt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
26.8.20 18:27

@Dysis1 já to měla ztlumené a chvíli trvalo, než mi docvaklo, proč nic neslyším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
26.8.20 19:17

14+2

Taky jsem dneska poslouchala :) vrtěl se tam jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
26.8.20 21:36

Holky jen otázka, sexujete normálně? I vy po IVF? Já se na to ptala mojí dr. a říkala, že můžeme, ale s kondomem, že v ejakulátu je nějaká látka co zkracuje čípek a vyvolává porod..No sexovali jsme bez kondomu, jen to hodil vedle :mrgreen: A že to nemáme nějak přehánět, jako netvářila se nějak nadšeně, je to fakt rizikové? My teda první trimestr dodrželi raději půst, ale myslím, že stačilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
26.8.20 21:54

@Luuca10 jo, vůbec to neřešíme. Některé polohy jsme teda museli vynechat, protože to bolí. Jen se u mě teda vytratila chuť na sex, což manžel „těžce“ nese, musí vždycky začít, mě to prostě nenapadne. Minulý týden se mi ještě ke všemu rozmnožily kvasinky. To jsem stravou naštěstí vyřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.8.20 22:04

@Luuca10 měla jsem to stejně a i jsem hledala stejnou otázku první trimestr taky raději nic :roll: hrůza.. A teď to neřešíme já to cetla že to vyvolává stahy ale to prej i orgasmus a myslím si že druhý trimestr je v pohodě na obojí. Mimčo se udrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
26.8.20 22:09

@Oneilka no já po pravdě taky moc chuť neměla a nemám, ale už mi bylo líto přítele a říkala jsem si, že třeba chuť přijde a trvalo to teda dlouho než přišla :mrgreen: Tak uvidíme jak to půjde dál, jestli se to zlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
26.8.20 22:11

@Dysis1 no mě právě ta moje doktorka tak nějak leží v žaludku, ptala jsem se na to teď při poslední kontrole a dr. ví, že už jsem druhý trimestr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
26.8.20 22:22
@Luuca10 píše:
Holky jen otázka, sexujete normálně? I vy po IVF? Já se na to ptala mojí dr. a říkala, že můžeme, ale s kondomem, že v ejakulátu je nějaká látka co zkracuje čípek a vyvolává porod..No sexovali jsme bez kondomu, jen to hodil vedle :mrgreen: A že to nemáme nějak přehánět, jako netvářila se nějak nadšeně, je to fakt rizikové? My teda první trimestr dodrželi raději půst, ale myslím, že stačilo :mrgreen:

Můj doktor se taky moc netvářil, ale říkal že můžeme ale žádnou divočinu. V tom prvním trimestru taky nic. No ještě se bojím, ale chtěla bych😁 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí