Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 ze me udelaji znovu krev vekem to neni je mi 27
ale mela jsem krusny zacatek tehotenstvi otehotnela jsem tyden po sestinedeli asi, jsem to uplne necekala prvni prcek je vymodleny jsem jinak neplodna idajne,
potom jeste probehla menstruace a jsem se akorat docetla ze ta hodnota vypovyda o funkci placenty a ze pokud v prubehu tehotenstvi probehlo nejake krvaceni tak muze byt nizka tak doufam ze se bude zvedat kdyz me poslali na tu krev znovu
@nnikuskaa Tak to bude v pořádku si myslím, musíš počkat na tu krev a. S tím zkušenost nemám.
@nnikuskaa držím palce ať je vše v pořádku a dej nám pak vědět ![]()
@Dysis1 Gratuluji k úspěšné kontrole
. Jinak já taky vůbec nepřibírám z toho bych si nic nedělala.
Holky, ráno sem si v leže kýchla a tak strašně mě píchlo vpravo v podbřišku
to je asi „normální“ doufám, že? ![]()
@katka-365 je…na mě když jde psiknuti nebo kašel…tak se musím za to břicho chytnout, pak se to trochu ztlumí..nebo aspoň já mám ten pocit 😁
@Pavla.kd to sem ráda, už 1-2× se mi to stalo, ale dnes fakt ech bodnutí
než mi to dojde, abych se třeba skulila do klubíčka, je po všem
aspoň, že si kýchnu jednou a ne 10× po sobě
@katka-365 no já občas i víckrát… Teď jsem si vzpomněla jak se mi chtělo psikat v čekárně na screening… Ale naštěstí to přešlo a nemusela jsem šířit paniku 🤣
@katka-365 taky mi to už párkrát udělalo, ale co beru magnezko, je to lepší ![]()
@Luuca10 horčík beru už léta každý večer, ale je fakt, že ted v těhu jsem nijak nenavyšovala, třeba ho mám taky ted mín ![]()
@Pavla.kd to mi asi řeknou po té krvi, že? jestli mam nedostatek..nebo na to neberou? jsem fakt neználek..
@katka-365 to nevím… Já to jen četla… Mně dávali magnesko doktoři proti tvrdnutí břicha…teď ho beru " dobrovolně"… Ale ještě jsem dávku nenavysovala… Ještě beru listovku..jinak žádný vitamíny nezobu, občas céčko, když si vzpomenu
@Pavla.kd listovku tu beru taky.. tak uvidím, už abych měla kontrolu za sebou a bylo vše v pořádku..