Poradna duly
Jana Čurdová
@katka-365 v pátek jdu k Dr. Tak se můžu zeptat…ty jdeš kdy?
@katka-365 jeee,tak držím palce.. je to krásný vidět to mimco pěkně na té velké obrazovce…
@Nemo78 píše:
Ahoj holky, zdravím můžu se k vám přidat? Termín porodu mám vypočítaný na 23.2. Pokud vše dobře dopadne bude to naše 3 dítko.
Gratuluji a vítej! ![]()
@Pavla.kd píše:
@katka-365 je…na mě když jde psiknuti nebo kašel…tak se musím za to břicho chytnout, pak se to trochu ztlumí..nebo aspoň já mám ten pocit 😁
Já to taky tak dělám. ![]()
@TER2312 já vím…mně tam ty otazníky sami vlezli…jsem posílala smajlíky…a pak už mi to nešlo vymazat… 🤦 🤦 🤦 🤦
Holky s tím tlakem mě děsí taky, měla jsem něco kolem 140/80 a že jestly nespadne tak dostanu léky, ale já toto mám normálně vždy mi řekly že je v pořádku
takže vlastně celej život v pořádku nejsem ale doktoři tvrdí že ano? Teď se musím měřit abych v září podala výsledky a když špatně tak mě léky neminou ![]()
@Naomi14 mě sestra právě uklidnila. Ať si z toho nic nedělám ale já léky beru a nějak mi to už nevadi
když to pomůže tak proč ne jsou to jenom leky
buď v klidu nějak to dopadne ![]()
@Dysis1 tak já celej život něco beru takže na léky jsem si zvykla, ale děsí mě to že takovej tlak mám normálně a oni tvrdí že jormalni není ![]()
@Naomi14 já měla jednou skoro 150..asi z toho čekání u obvodního…a on jen koukl na to a neřekl nic…a to mám normálně 110/60