TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
3.9.20 13:20

@marti.sucha já ji mám doma… Aspon se využije… 😁 Zatím to mám v plánu, tak uvidím jestli se nakonec rozhoupu nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
3.9.20 14:39
@TER2312 píše:
@Luuca10 @Pavla.kd jo to bude asi fakt tím. Tak jsem ráda, že je nás víc. :mrgreen:

Teď jste mě holky pobavily😂 chtěla jsem právě napsat, že na hubených to jde asi vidět líp, protože já mám to bříško nejspíš schovaný pod mým špekem😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
3.9.20 14:50

@Pavla.kd To je dobrý nápad :) to bych mohla taky zkusit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
3.9.20 15:45

@Janivajan tak se pak pochlub, jestli do toho půjdeš… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
3.9.20 16:49

17+5

Mě teda nic neroste. Jsem jak panáček Michelin. Ale je fakt, že prcek postupně vytlačuje ty špeky ven, tak už se mi hůř to břicho zatahuje :lol: No a když to samo moc vidět nepůjde, holt přestanu břicho zatahovat a rázem jsem v osmém měsíci :lol: Chlap tvrdí, že se mi o dost zvětšily prsa, tvrdí to snad ode dne, kdy se dozvěděl, že „jsme v tom“. Já to na pozoruju tak týden - díky podprsence. Ale žádný mega rozdíl to teda není, už tak mám velikost E-F, ale prý čím větší, tím lepší, tak hlavně že má radost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
3.9.20 16:56

A co chutě? Mě už maso zase přestává vadit, ale sním jen trošku. No a co je teda naprosto pitomý, tak si nemůžu dát nic sladkého (kromě ovoce), protože mi začnou řádit kvasinky. Nikdy jsem na ně netrpěla a teď tohle. Sladkosti jako takový ani moc nemusím, ale mít problémy po jednom rafaelu, je fakt děs. O víkendu jsme byli u tety na chalupě, tam bylo koláčků, buchet a řezů, to jsem ty dvě noci potrpěla. Ale nešlo to nesežrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
3.9.20 17:05

16+0

@Oneilka já jím všechno, ale často mě pálí žáha. Já už jsem si říkala, že mi to bříško trošičku začíná a včera jsem potkala kámošku a ta mi řekla, ty nemáš žádný břicho. :roll:
Takže se zas sleduju a těším se na kontrolu. :)A co pohyby cítíš něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
3.9.20 17:13

15+3

@Pavla.kd Když se pochlapim, tak určitě přidám fotku. Uvidíme, jak se mi bude chtít :mrgreen: @Oneilka já jsem po zhubnutí o prsa přišla. Z G na B a bohužel obaly zůstaly tak D :roll: a už jsou zase plný :mrgreen: manžel si taky nestezuje :lol: a chutě nic. Už jim všechno a ani nemám žravou jako ze zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
3.9.20 17:14

@TER2312 Zaha už mě taky začala pálit. Hlavně po pečivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.9.20 17:25

Holky na žáhu se zkuste napít obyčejného mléka :) mě to vždy pomůže :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
3.9.20 17:29

@Janivajan já s tím nikdy problémy neměla až teď. Treba když si dám kousek čokoládky, tak hned pálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
3.9.20 18:23

Tam žáha mě taky sem tam trápí. Hlavně k večeru a pak když se častěji ohýbám (skládání nákupu do ledničky). @TER2312 s pohybama si nejsem jistá. Občas takové šimrání, říkám si, že je to ono, ale jistotu nemám. Ale když poslouchám srdíčko, tak kope teda šíleně, vždycky se té první rány leknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
3.9.20 18:24

@Oneilka já mám pořád nechutenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
3.9.20 18:29

@Pavla.kd ještě pořád? Snad už tě to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
3.9.20 19:15

16+0

Holky tak týden mě trápí silný bušení srdce, vždycky když si lehnu, tak nejvíc. Máte s tím někdo zkušenosti? :think: Příští týden jdu na kontrolu tak se na to samozřejmě zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí