Poradna duly
Jana Čurdová
@Luuca10 doufám že se z toho pesan dostane, vím jak ti je, nám někdo otrávil psa před Vánoci… 😔
Jinak co se týká tchýně, tak teď ji mám pohodovou…ale kvůli bývalé tchýni jsem se rozvedla. Bylo to fakt neúnosný a ještě jsme bydleli ve stejném domě. Takze to jinak už nešlo
Jinak mně je 37 a už jsem si myslela, že tu jsem nejstarší 😁 😁 😁 😁
Jinak já se snažím nerozcilovat, a za tu dobu co jsem tehu jsem se vytocila asi dvakrát, děcka ví, že mám být v klidu, tak se zatím snaží…ale teď začala škola, tak uvidíme 🤣
@Luuca10 to je mi líto. Jestli se zlepšuje, tak to bude dobrý. Můžeš na něj koukat přes webkameru, aspoň občas. Manžel tak kdysi hlídal fenku, když měla rodit.
@Oneilka jj to já psí chuvicku mám už dlouho, tak ho sleduju, když někam jedu..ale když budu dál tak se rychle dostat domů nebude až tak jednoduché..
Já mám tchýni suprovou.. Sice sbírá drby, ale většinou se názorově shodneme.. Hlavně co se manžela týče, ale ten nás neposlechne ani jednu..
![]()
Teď z jiného soudku, už kupujete a hlavně kde kupujete těhu oblečení? Zatím si vystačím s volnýma šatama, ale za měsíc mě čeká ofiko akce, kde musím mít černé kalhoty, ale když já se do svých nevejdu už teď.. ![]()
Jo a taky jdu v pondělí na první screening, tak na nás myslete.. ![]()
@petra432 já si oblečko objednala na bonprixu a Lidlu, v pondělí by obojí mělo přijít, tak můžu hodit recenzi
už právě chodím taky jen v šatech, maximálně v sukni, co je na gumu a u nás už to počasí není nic moc.
@petra432 Myslet budem
pošli fotku
oblečení jsem nakoupila na Lidl a Bonprix
a jsem spokojena ![]()
Já právě váhám v Lidlu, jestli si mám objednat M nebo L asi objednám oboje. ![]()
@TER2312 já si tam běžné objednávám S a teď mám M a myslím si, že ve třetím trimestru budu potřebovat L ![]()
@Janivajan @Oneilka oni to mají v tom lidlu trochu větší než normální velikosti bych řekla. Musím to vyzkoušet. Trochu jsem doufala, že bude v normálním lidlu těhotenský týden a nic.
Já si objednala v Lidlu trika o číslo větší a vše je mi zatím velké
@TER2312 já mám v Lidlu spoustu věcí v Mku. Ale říkala jsem si, ať je to radši trochu volnější, než aby to později někde táhlo. No uvidim. Taky jsem čekala na těhu akci a furt jenom na děti. A to vlastně pořádně nebyla ani na nejmenší miminka.