Poradna duly
Jana Čurdová
@Oneilka no já taky běžně koupím M, tak teď půjdu asi do L.
Nevím, jak je to u těqch těhotenských věcí. Musím vyzkoušet no. Včera už jsem měla bříško a dneska ráno se zas trochu ztratilo.
![]()
Příspěvek upraven 06.09.20 v 19:04
Ahoj holky, tak hafik se z toho jaks taks dostal
ale jsem pořád ve strachu, aby se to neopakovalo, pořád to mám před sebou. Snažím se nějak rozptýlit myšlenkami na miminko, projíždím internet a taky koukám na těhu věci. Pak sem hoďte recenze, asi taky něco objednám z lidlu. Jo holky, chtěla jsem se zeptat, koukám na postýlky a vidím, že jsou 2 rozměry, 60×120 cm nebo 70×140. Vůbec nevím jakou vzít
Zatím radši neobjednavam ani mantinel, protože netuším, jaky vzít.. Máte už někdo doma? ![]()
@Luuca10
Tak to je fajn, že už je mu lépe
. Postýlku jsme dostali, neměřila jsem, ale je to IKEA a na webu píšou 60×120. Když vezmeš větší, ti vydrží. Možná bych mrkla, na co se líp budou shánět prostěradla. Mantinel, povlečení a zavinovačku dostaneme taky darem, od tchýně. Nechá nám to ušít, jen si vybereme látku. Mě se nejvíc líbí asi ta s hvězdičkama (ta je teď všude) anebo ty polštářkový zvířátka.
Aha tak děkuji za info
Ta s hvězdičkami se mi taky líbí, přemýšlím o něčem podobném, ale je toho tolik, že úplně vybráno ještě nemám
Akorát vím, že chci bílou postýlku ![]()
My máme postýlku 60*120. Obě. Jednu máme v pokojíčku a druhou v ložnici. Všechno jsme zařizovali už když nás schválili na adopci. Ale mantinely taky nemám. A líbí se mi teda šedá v kombinaci s něčím. Mamka mi to nechá ušít u jedné paní a ta mi poslala vzorky látek a já jsem ztracená
ale šedá bude urcite ![]()
@Luuca10 to je dobře, že se z toho pejsek vyhrabal.
ale věřím, že nervozita bude dál. Mě jednou Bella ochrnula na celé tělo. Z ničeho nic. Nikdy nám to nikdo nevysvětlil. Naštěstí byla mladá a nenapadlo to vnitřnosti. Takže po třech týdnech rehabilitace, začala zase pomalu chodit a běhat. Ale trvalo mi tak půl roku, než že mě opadl strach. Pořád jsem ji pozorovala a kontrolovala
@Janivajan jo a ten strach, ten už mi asi zůstane na pořád..To ochrnutí muselo byt hrozné, tím mi veterinář taky v pátek hrozil, naštěstí je celkem v pohodě, akorát nejak vic zvedá hlavičku, jakoby se díval nade mě a ne na mě..
@Luuca10 pejskovi moc držím palce.. Sama mám zverinec a když je jeden z nich nemocný je to strašný ![]()
@Dysis1 děkuji moc
Já mám právě jen jeho a jsme na sobě oba závislí
No musí tu kvůli mě ještě vydržet nejmíň než bude miminko
jinak bych byla samozřejmě nejradši, kdyby tu mohl se mnou být celý život ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidávám.
Jsem dneska 17+5 a čekáme druhé mimčo. Termín vypadá 9.-10.2.
Vy co čekáte druhé, cítíte už pohyby?