TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
7.9.20 18:58

@marti.sucha gratuluji :srdce: řekla bych, že kluk? :mrgreen: @Oneilka parádní recenze!!! A všechno vypadá dobře. Šaty legíny a kalhoty/tepláky mám taky :mrgreen: a jsem taky spokojena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 19:00

16+0

Jinak já jdu na kontrolu v pátek a budou odběry na druhý screening. Tak doufám, že bude všechno v pořádku. U nás všech tady :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 19:01

@Oneilka Teď právě koukam, jestli mi ty rifle nebudou malý, ja mam boky celkem. Ale xl si myslím, že uz by bylo moc.Ja zatim chodím v jedněch kalhotech na gumu, ale jsou tenky, tak už to musím řešit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.9.20 19:02

Jinak já jdu nakupovat do HMka ve středu do těhotenské módy tak jsem na to zvedava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
7.9.20 19:04

@Haleyy a @marti.sucha to je jasné že na něj půjdu já neříkám že bych na něj nešla jen můj gyndak říkal že je zbytečnej tak jsem mu řekla že si mě obednaly tak že prostě půjdu a bude to tak se zamračil a odcekl že je to moje věc ale že je prostě zbytečnej :zed: mě to Teda zbytečně nepřijde když jsem 4× potratila jsem ráda za každou kontrolu :srdce: a holky když by něco našly se srdíčkem jak vězně to je? Máme v rodině selest dedicnou mám ji po mamce ta po babce ta po pra a jede to už pár generaci tak jako když by to bylo jako hodně špatně tak mi ho vezmou ale kdyby to bylo jako mám já tak mi ho nechají ne vždyť já jsem tady taky živá a zdravá… Úplně jste mě vykolejily když se to může takhle ještě po… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 19:05

@Janivajan Držím palečky ať je všechno v pořádku a určitě bude! My to máme vždycky po sobě ty kontroly :mrgreen: :lol:. Mě to čeká ve středu a odběry už jsem měla.
Jinak holky, já ještě nemám nic na sebe, ale už se na to objednání vrhnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 19:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 19:12

@Oneilka Díky to mi bude určitě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 19:12

@Naomi14 nic se nepos… neboj. Pořád je lepší, když na to přijdou teď a můžou třeba hned po porodu pomoct než aby pak přišly komplikace a nikdo nevěděl, co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
7.9.20 19:17

@Naomi14 jaj ja to ani nemyslela tak, ze bys na nej nemela chodit :* spis jen popisuji jak to mam ja ;-) urcite na nej jdi pro svuj klid :) a neboooj, ty srdceni vady se vetsinou resi operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
7.9.20 19:19
@Haleyy píše:
@marti.sucha takhle vypadal na ultrazvuku mezi nožkama můj syn :lol:

Pevne doufam, ze to bude i muj syn :mrgreen: a nezmeni nam to na holcicku :lol: ikdyz se mi ten pindik zda dost viditelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
7.9.20 19:21
@Janivajan píše:
@marti.sucha gratuluji :srdce: řekla bych, že kluk? :mrgreen:

Ja v to pevne doufam :mrgreen: myslim, ze jsme pindika nasli docela viditelne, tak snad uz mu neupadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 19:23

@TER2312 jj mame :mrgreen: děkuju. Budeme všechny v pořádku určitě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 19:27

@marti.sucha no, když jsem to poznala já :mrgreen: která nikdy nic na utz nevidim :lol: tak to bude ono :lol: ten už neupadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 19:28

@marti.sucha já ho tam vidím taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie