Poradna duly
Jana Čurdová
@marti.sucha gratuluji
řekla bych, že kluk?
@Oneilka parádní recenze!!! A všechno vypadá dobře. Šaty legíny a kalhoty/tepláky mám taky
a jsem taky spokojena ![]()
Jinak já jdu na kontrolu v pátek a budou odběry na druhý screening. Tak doufám, že bude všechno v pořádku. U nás všech tady
![]()
@Oneilka Teď právě koukam, jestli mi ty rifle nebudou malý, ja mam boky celkem. Ale xl si myslím, že uz by bylo moc.Ja zatim chodím v jedněch kalhotech na gumu, ale jsou tenky, tak už to musím řešit. ![]()
Jinak já jdu nakupovat do HMka ve středu do těhotenské módy tak jsem na to zvedava ![]()
@Haleyy a @marti.sucha to je jasné že na něj půjdu já neříkám že bych na něj nešla jen můj gyndak říkal že je zbytečnej tak jsem mu řekla že si mě obednaly tak že prostě půjdu a bude to tak se zamračil a odcekl že je to moje věc ale že je prostě zbytečnej
mě to Teda zbytečně nepřijde když jsem 4× potratila jsem ráda za každou kontrolu
a holky když by něco našly se srdíčkem jak vězně to je? Máme v rodině selest dedicnou mám ji po mamce ta po babce ta po pra a jede to už pár generaci tak jako když by to bylo jako hodně špatně tak mi ho vezmou ale kdyby to bylo jako mám já tak mi ho nechají ne vždyť já jsem tady taky živá a zdravá… Úplně jste mě vykolejily když se to může takhle ještě po… ![]()
@Janivajan Držím palečky ať je všechno v pořádku a určitě bude! My to máme vždycky po sobě ty kontroly
. Mě to čeká ve středu a odběry už jsem měla.
Jinak holky, já ještě nemám nic na sebe, ale už se na to objednání vrhnu. ![]()
@Naomi14 nic se nepos… neboj. Pořád je lepší, když na to přijdou teď a můžou třeba hned po porodu pomoct než aby pak přišly komplikace a nikdo nevěděl, co se děje.
@Naomi14 jaj ja to ani nemyslela tak, ze bys na nej nemela chodit
spis jen popisuji jak to mam ja
urcite na nej jdi pro svuj klid
a neboooj, ty srdceni vady se vetsinou resi operaci.
@Haleyy píše:
@marti.sucha takhle vypadal na ultrazvuku mezi nožkama můj syn
Pevne doufam, ze to bude i muj syn
a nezmeni nam to na holcicku
ikdyz se mi ten pindik zda dost viditelny
@Janivajan píše:
@marti.sucha gratulujiřekla bych, že kluk?
Ja v to pevne doufam
myslim, ze jsme pindika nasli docela viditelne, tak snad uz mu neupadne ![]()
@marti.sucha no, když jsem to poznala já
která nikdy nic na utz nevidim
tak to bude ono
ten už neupadne