Poradna duly
Jana Čurdová
@Janivajan já mám tchýni úžasnou, tak ti asi nepomůžu. Jak svoji mamku mamku miluju, tak v přítomnosti tchýně se cítím mnohem víc uvolněná. Z mamky mám totiž stresy, je puntičkářka a všichni všechno děláme blbě.
@Mandží tak to bych ty lidi poslala někam
každý má mimčo jak se cítí ať je to ve 20 nebo ve 40ti
tvoje věc a rozhodně ne jejich ![]()
@Janivajan no já jsem rapl
řekla bych ji ze jsem taková jaká jsem a jestli se jí to nelíbí tak ať se s tebou nebaví.. Mám známou a tchyně ji nemá ráda tak prostě děti ji dává ale Toť vše nebaví se spolu.. Hold rodiny si nevybíráme ![]()
Holky prosím chci se zeptat rozčilujete se někdy? Já se někdy rozčílím s dcerou a pak mám strach, že se něco stane mimi. Dcera mě fakt dokáže vytočit. ![]()
@TER2312 ano s lidma i kolem sebe
od té doby co jsem těhotná tak bych potřebovala boxovací pytel
nějak mi vše leze na nervy.. A hlavně hodnekrat jsem se lekla a dost
takže buď v klidu.. ![]()
Děkuju holky. No já jsem si myslela, že pochopi, že prostě nebudem kamarádky a bude to v takové té rovině dobrý den, nashledanou, ale ona je prostě asi hloupá, nebo si myslí, že když to bude pořád zkoušet, tak povolíme nebo já nevím. No nakonec to dopadlo tak, že jsem ji řekla, že se sebou prostě nenechám manipulovat a ať se nad tím zamýšlí, proč tam její vlastní syn nechce jezdit a tím jsem to ukončila. Neustále nasazuje. Pomlouvá mě v rodine
už fakt nevim, co s ní. Manžel už ji domlouval. Proč to dělá? Že takhle nás určitě neuvidí častěji a vztahy nevylepšil a nic. Prostě si jede svou a nazdar
pomáhá mi to i jen napsat. Snad mi psycholožka poradí a já se s ní nějak naučím fungovat.
Jinak teda doktoři umí být opravdu pozitivní
pokud Vám je dobře a všechno je v pořádku, tak by na věk nemuseli pořád upozorňovat. @TER2312 právě s tchýni poslední, měsíc celkem často. Napíše jedovatou SMS, potká kohokoli ve meste ![]()
@Dysis1 No furt všichni říkají, jak musíme být v klidu v těhotenství a mě to teď zrovna vůbec nejde
,ale snažím se. Tak díky za podporu. ![]()
@Janivajan Tak to je mi tě líto, protože to musí být psycho takový vztahy hlavně teď, když čekáte mimíska. Snad se tchýně umoudří, abys byla v klidu.
Já se taky strašně zadychavam a zapomínám a totálně se mi vytratila slovní zásoba
jediný pozitivum zatím schledavam větší prsa
![]()
Hmmm holky tak ja mam taky po klidu, můj psí miláček měl mrtvicku, dělám dnes nocni a hlídám ho a bulim jak želva
A modlím se, at se z toho dostane, nedala bych to
Je jak moje dítě a je to moc hodný pes, ani si nechci představit život bez něj…ach jo
@Dysis1 úplně vím o čem mluvíš
taky mě rozčiluje vše co není podle plánu nebo na první pokus
myslím že se mi v únoru narodí pěkný negáč
![]()
@Luuca10 píše:
Hmmm holky tak ja mam taky po klidu, můj psí miláček měl mrtvicku, dělám dnes nocni a hlídám ho a bulim jak želva![]()
A modlím se, at se z toho dostane, nedala bych to
Je jak moje dítě a je to moc hodný pes, ani si nechci představit život bez něj…ach jo
To je mi moc líto, tak se držte a ať je pejsek v pořádku. ![]()
@Luuca10 Ježíš. Ať je brzy v pořádku. Drž se. Naprosto tě chápu. Máme 10 let starou fenku.
Holky děkuji
drží se a vypadá lip, tak snad to bude dobré, ale já už mám po klidném těhotenství, budu už mít strach nechat ho samotného doma..V 9 h jedem zase na veterinu, tak uvidíme.. A chytla jsem pěkný průjem, asi ze stresu, snad to mimi nijak neovlivní ten můj stres..
Luuca10 to je mi moc lito, drzim palce at je lepe
taky mam pejska, 3roky a v cervenci byl osklive nemocnej. Stresu spoustu ale snad je vse v poradku s nim i se mnou, doufam ze u tebe to dopadne stejne dobre ![]()