Poradna duly
Jana Čurdová
@Haleyy ahoj, gratuluji. Já čekám první a zatím si nejsem jistá, něco cítím, ale jestli je to mrňousek, nevim. Ale říkám si, že jo, aspoň mám radost. ![]()
No taky se mi zdá, že se něco trochu děje, ale jistá si nejsem
![]()
@TER2312 děkuji moc!
Jinak holky jsem dnes taky něco cítila, ale vim já, jestli jsou to pohyby nebo střeva? Dá se to nějak rozeznat? ![]()
@Luuca10 já už taky přesně nevím potolika letech…ale jestli je to v místě kde teď " bydlí" mimco, tak je to možný…
@Luuca10 bylo to hrozně. Odvezli jsme ji v noci na veterinu a řekli, že si mám zavolat ráno. Ráno mi Dr řekl, že to napadá všechny svaly v těle a že už hýbe jen očima. Že když vydrží do večera, tak by to mohla zvládnout. Ten den byl strašný. Ale zvládla to a dneska na ni nic nepoznám
držím pěsti, ať je to dobre
@Haleyy ahoj. Vítej a gratuluji
já čekám první a zatím nic.
@Luuca10 To je super, že je pejskovi líp. Můj měl jen slabou, ale vyplašená jsem z toho byla taky. Druhý si zase zlomil obratem a ochrnul na zadní nohy, ale po operaci a dlouhém léčení už zase běhá. Tak hlavu vzhůru.
@Haleyy Vítej mezi námi. Já pohyby citila jen asi dvakrát. Čekám ale první. Když jsem něco ucítila vzala jsem si Angelsound a dala ho přesně na to místo. Hned jsem uslyšela, že tam mimčo je a čile kope. Bez toho ověření bych si tím také nebyla jistá.
Ahoj holky, ja zatim taky neco divnyho citila pouze parkrat a buh vi co to bylo, treba jen zarazeny prdy
Ale uz se na to moc tesim ![]()
Nevite, od jakeho tydne se poznaji vyvojove vady? Ve stredu mam kontrolu tak zda uz by bylo neco videt.. Vim ze je na to druhy screening, ale jsem z toho kapku nervozni protoze za posledni mesic az dva hned 3 holky co znam sli na ukonceni v 5.mesici ![]()
@Ali000 já jsem myslela že vše tak nějak ukáže 1.screening
tyhle vady vazny.. Hlavně si neříkej že dopadnes stejně ano
bude to dobré s žádný stres
@Ali000 já myslím, že na tom druhým screeningu, tam se na to speciálně zaměřují
Dekuju holky ![]()
@Dysis1 taky jsem si to myslela ze 1. Screening je vetsi strasak, ale ten je pry hlavne na syndromy a ten 2. Je o morfologii, tedy nejruznejsi rozstepy patere apod
muzeme si jen drzet palce, ale je to blby videt to v okoli, jeste kdyz uz ted nejde o potrat ale o porod ![]()
@Ali000 Mě brali krev na vývojové vady v 16týdnu. Ale někde to vůbec neberou, co jsem tady četla. Já jdu taky ve středu na kontrolu, tak se nemůžu dočkat nebyla jsem měsíc.
Na druhém screeningu už je toho víc vidět, co jsem vyčetla, tak se kontrolují všechny orgány, hlavně srdíčko (vývojové vady), kosti, rozštěpy. A už by se mělo měřit celé miminko, ne jen od hlavy pod zadek.
@Oneilka píše:
Na druhém screeningu už je toho víc vidět, co jsem vyčetla, tak se kontrolují všechny orgány, hlavně srdíčko (vývojové vady), kosti, rozštěpy. A už by se mělo měřit celé miminko, ne jen od hlavy pod zadek.
To se moc těším, ale jdu až 7.10. ![]()