TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1499
6.9.20 21:24

18+1

@Haleyy ahoj, gratuluji. Já čekám první a zatím si nejsem jistá, něco cítím, ale jestli je to mrňousek, nevim. Ale říkám si, že jo, aspoň mám radost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
6.9.20 21:27

No taky se mi zdá, že se něco trochu děje, ale jistá si nejsem :) :D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
6.9.20 21:28

@Luuca10 To mám radost, že je pejsek lepší, to je dobře! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
6.9.20 23:04

@TER2312 děkuji moc! :* Jinak holky jsem dnes taky něco cítila, ale vim já, jestli jsou to pohyby nebo střeva? Dá se to nějak rozeznat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
6.9.20 23:11

@Luuca10 já taky nevím. Z prvního už si to nepamatuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
7.9.20 06:45

@Luuca10 já už taky přesně nevím potolika letech…ale jestli je to v místě kde teď " bydlí" mimco, tak je to možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 06:57

16+0

@Luuca10 bylo to hrozně. Odvezli jsme ji v noci na veterinu a řekli, že si mám zavolat ráno. Ráno mi Dr řekl, že to napadá všechny svaly v těle a že už hýbe jen očima. Že když vydrží do večera, tak by to mohla zvládnout. Ten den byl strašný. Ale zvládla to a dneska na ni nic nepoznám :mrgreen: držím pěsti, ať je to dobre :) :srdce: :hug: @Haleyy ahoj. Vítej a gratuluji :) já čekám první a zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
7.9.20 07:53

18+4

@Luuca10 To je super, že je pejskovi líp. Můj měl jen slabou, ale vyplašená jsem z toho byla taky. Druhý si zase zlomil obratem a ochrnul na zadní nohy, ale po operaci a dlouhém léčení už zase běhá. Tak hlavu vzhůru.
@Haleyy Vítej mezi námi. Já pohyby citila jen asi dvakrát. Čekám ale první. Když jsem něco ucítila vzala jsem si Angelsound a dala ho přesně na to místo. Hned jsem uslyšela, že tam mimčo je a čile kope. Bez toho ověření bych si tím také nebyla jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.9.20 08:17

17+5

Ahoj holky, ja zatim taky neco divnyho citila pouze parkrat a buh vi co to bylo, treba jen zarazeny prdy :mrgreen: Ale uz se na to moc tesim :)
Nevite, od jakeho tydne se poznaji vyvojove vady? Ve stredu mam kontrolu tak zda uz by bylo neco videt.. Vim ze je na to druhy screening, ale jsem z toho kapku nervozni protoze za posledni mesic az dva hned 3 holky co znam sli na ukonceni v 5.mesici :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.9.20 08:25

@Ali000 já jsem myslela že vše tak nějak ukáže 1.screening :think: tyhle vady vazny.. Hlavně si neříkej že dopadnes stejně ano :hug: bude to dobré s žádný stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
7.9.20 08:27

@Ali000 já myslím, že na tom druhým screeningu, tam se na to speciálně zaměřují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.9.20 08:37

Dekuju holky :hug:
@Dysis1 taky jsem si to myslela ze 1. Screening je vetsi strasak, ale ten je pry hlavne na syndromy a ten 2. Je o morfologii, tedy nejruznejsi rozstepy patere apod :( muzeme si jen drzet palce, ale je to blby videt to v okoli, jeste kdyz uz ted nejde o potrat ale o porod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 08:41

16+4

@Ali000 Mě brali krev na vývojové vady v 16týdnu. Ale někde to vůbec neberou, co jsem tady četla. Já jdu taky ve středu na kontrolu, tak se nemůžu dočkat nebyla jsem měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 11:40

Na druhém screeningu už je toho víc vidět, co jsem vyčetla, tak se kontrolují všechny orgány, hlavně srdíčko (vývojové vady), kosti, rozštěpy. A už by se mělo měřit celé miminko, ne jen od hlavy pod zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 12:00
@Oneilka píše:
Na druhém screeningu už je toho víc vidět, co jsem vyčetla, tak se kontrolují všechny orgány, hlavně srdíčko (vývojové vady), kosti, rozštěpy. A už by se mělo měřit celé miminko, ne jen od hlavy pod zadek.

To se moc těším, ale jdu až 7.10. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital