Poradna duly
Jana Čurdová
Holky děkuji, já vím že jste to nemyslel nějak špatně vždyť jsme ti jedna pro druhou a snažíme se si poradit co nejvíce to jde, já se omlouvám že jsem že všeho tak vycukana a hned si vše tak beru ale pořád mi cpou jak jsem tlustá že nemůžu těhotné kůly tomu a teď zase že tlak a tohle a tamto do toho ty migrény moc nespím musím říct jedinkrát jsem neublinkla ale rozdejchala jsem to statečně ale Teda teď ty migrény mě uvádějí tak dk rozpaků že mi u sem tam slza ukapne včera jsem rvala jak tur kvuly tomu že mi přítel řekl že budu prcka od porodnice zapijte tak pro nás ani ne dojede… Samozřejmě že vtip ale já rvala jak husa 🤣 vážně vám svém děkuji za Vaše ceně rady jste úžasné dekuju moc a za tyhle výlevy se omlouvám jsem že všeho mekkejs
asi ty hormoooony ![]()
@Naomi14 To bude dobrý neboj, já jsem taky psycho no, musíme se držet. Po 2. Screeningu se nám uleví a budeme se jenom radovat. ![]()
@TER2312 ty jo aji nevíš jaké já mám nervy ve škole jsem kolabovala při čtení básniček a teď když jsem přirozeně otěhotněla šla jsem na kontrolu k apo po 1rdnech zda má srdíčko a to si mě tam málem nechaly jaké jsem. Měla nervy
teď se tomu smeju ale když jsem tam šla tak jsem byla zpocená ubrecena vyklepana až zvracet se mi chtělo co 5min jsem vyšel na telefonu a psala partnerovi že si mě tam nechsj že mi asi slehne
![]()
@Naomi14 tak koukám, že s hormonama jsme na tom podobně, já včera koukala na kojící polštáře, že bych s ním už teď ležela a manžel pronesl: na co, stejně budeš kojit dva měsíce, tak ho nepotřebuješ…no a bylo to, slzy jak hrachy. To že napůl spal a dneska vůbec neví, že mi to řekl - zabila bych ho. Teď sám projíždí e-shopy a vybírá ![]()
Ahojky holky, tak dnes jsem byla na konzultaci na genetice kvuli kontrolnimu odberu z prvniho scinijgu a PAP je uz dobry ale zase mam hranicni HCG to je uz k vzteku tak ted jestli jit na amniocentezu nebo ne
nebyl ste na ni nekdo nevim jak bych zvladla byt v klidu stim mim rostakem kdyz ted zacli rust zuby a chce nosit
@Naomi14 Nenech se nikým stresovat. No tak jsi složitější případ co má více problémů jako já
Taky mám vysoký tlak, ale na to jsou léky. Neřeš že máš kila navíc, těhotná už jsi tak ať se jdou bodnout s jejich statistikami. Migrény ti nezávidím, ale jsi silná a to těhotenství dáš s přehledem. Věř sobě i miminku a nenech se od nikoho strašit ![]()
@Oneilka já s ním spím už nějaký ten mesic
a možná ho budu mít napořád
nikdy se mi líp nespalo.. Takže i kdyby mi řekl tohle tak na spaní je super
chlapi tomu rozumí možná tak jako my s opravou motoru tak ať mlčí
![]()
@Janivajan píše:
@Luuca10 bylo to hrozně. Odvezli jsme ji v noci na veterinu a řekli, že si mám zavolat ráno. Ráno mi Dr řekl, že to napadá všechny svaly v těle a že už hýbe jen očima. Že když vydrží do večera, tak by to mohla zvládnout. Ten den byl strašný. Ale zvládla to a dneska na ni nic nepoznámdržím pěsti, ať je to dobre
![]()
![]()
@Haleyy ahoj. Vítej a gratuluji
já čekám první a zatím nic.
To musela být hrůza. Já jsem z toho pořád jak na trní, pořád ho sleduju, vůbec se od toho nemůžu oprostit..
@nnikuskaa Mě to čeká ve čtvrtek myslím konzultace na genetice. Dělali ti tam i ultrazvuk nebo jen konzultace? Mě hodila krev na 1.screeningu do šedé zóny, tak proto. Ale ultrazvuk krásný a triply negativní. Jsem předběžně rozhodnuta amniocentézu odmítnout. Bojím se rizika potratu, takzže ppkud mi neřeknou ze je tam velké riziko, tak to odmítnu. A co ti řekli na tý konzultaci?
@nnikuskaa no a jak ti vyšlo to riziko? Bere se to jako celek, ne podle jednotlivych hodnot. Já jsem na plodovce nebyla. Nechala jsem si u obou těhotenství udělat neinvazivni krevní test harmony. Stojí teda desitku, ale chtěla jsem mít jistotu, ze tam Down nebude. Bylo to jen ale pro mé ujištění. Vysledky z prvního screeningu jsem měla dobré. Kdyby byly výsledky hodně špatné, na plodovku bych radši šla.
Jinak holky zítra mam na 8.30 kontrolu a budu mít zase video miminka, tak snad mě bude držet chvíli nad vodou..Jinak od toho pátku mi ty hormony dávají taky pěkně zabrat, pořád bulim. Včera konečně dojel přítel a když jsme řešili tu mrtvicku psa tak mi ten vůl řekl, že stejně jednou umře. No myslela jsem, že ho nakopu do kouli, já se na něj tak těšila, že se mu vybrecim na rameni a v ten moment si brečím radši tajne. On fakt umí povzbudit, to jsem v tu chvíli opravdu potřebovala slyšet..No těším se na zítra na prcka, snad mu tím stresem moc neubližuju..
@TER2312 ahoj UZ nedelali jen ciste geneticka se mnou probrala vysledky a mozne reseni ze mam ty hodnoty hranicni a ze by byla radsi pro amniocintezu ze ze zkusenosti se ji dtalo ze i u takoveho vysledku byla vada nakonec jsme se domluvili ze se rozhodnu dle UZ ve 20. tydnu kde se maji zamerit na mimor marker chrom vad
@Haleyy hodnoty jsem nemela nejak spatne jen ze ta krev se ji nezdaji vysledky rizik viz obrazek
@nnikuskaa Tak držím palce ať se rozhodneš jakkoliv.
A nechceš zkusit raději neinvazivnín test nabízejí jich spoustu je to teda od 10-14tisíc, ale zase máš klid.
@Luuca10 Ahoj, tak co kontrola? Hoď aspoň fotečku. ![]()
Jo a přítel je na zabití
s tím pejskem, ale to jsou chlapi si neuvědomí, že nás teď takový věci zraňují. ![]()