Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky tam mi dnes kontrolu nějakou extra rychlou Teda moc v pořádku tlak v pořádku mimino tam máte tak nashledanou
tak jsem se ptala zda mi vytiskne fotku a jak je velké a zda je vše v pořádku tak mi řekl že velké je akorad chybu v něm nevidí a že vytiskne tu na které to zastavil a bylo
ale aspoň že tu fotku mám, zas mu kopali do utz tak je to asi pěkně zivej ďábel ![]()
@Naomi14 píše:
Ahojky tam mi dnes kontrolu nějakou extra rychlou Teda moc v pořádku tlak v pořádku mimino tam máte tak nashledanou![]()
![]()
tak jsem se ptala zda mi vytiskne fotku a jak je velké a zda je vše v pořádku tak mi řekl že velké je akorad chybu v něm nevidí a že vytiskne tu na které to zastavil a bylo
![]()
![]()
ale aspoň že tu fotku mám, zas mu kopali do utz tak je to asi pěkně zivej ďábel
však to je pěkná fotka
já mám dle dr „nefotogenickou tkáň“ a prý je mimčo pořád špatně vidět ![]()
a neboooj, buď vklidu, že ti alespoň rychlý utz udělali
mohla jsi čekat až na II. screening
hlavní je, že je miminko v pořádku
@Naomi14 Krásný mimi, fotka povedená, hlavně, že je všechno v pořádku. ![]()
@marti.sucha nefotogenická tkáň, to slyším poprvé
Mě zas fotil v tom 3D a mě klidně stačila obyč černobílá, ale jak píšeš, hlavně, že máme miminka v pořádku. ![]()
@TER2312 gratuluji…třeba nějaký Lidl po cestě potkáte…a nebo objednat přes net… ![]()
@Pavla.kd děkuji. My jedeme „jen“ na chatičku, to bude bez Lidlu
. Ale už se těším. ![]()
@Pavla.kd Zahradníkova, Mudr. Doubková.. Doporučila mi ji moje Dr. a jsem moc ráda, že jsme šli tam.. Už jsme objednání i na druhý screening.. ![]()
Holky je tady někdo, kdo si nenechal říct, co čeká? Vypadá to, že jen my. ![]()
@TER2312 píše:
Holky je tady někdo, kdo si nenechal říct, co čeká? Vypadá to, že jen my.
já jsem to zvažovala
máme doma od manžela syna, ode mě dcerku takže nám bylo relativně jedno, co to bude
ale jsem nedočkavá a nevydržela bych to
![]()
@marti.sucha já jsem si to u dcery taky nenechala říct, teď přítel chce překvápko zatím, ale já taky nevím, jestli to vydržím
![]()
@petra432 já byla v prenatalu, doufám, že to není ta tvá nejmenovaná klinika
@TER2312 my si to taky, necháme říct jen jak to bude pořádně vidět na tom minulém bylo špatně natočené ale říkali jsme si že by bylo pěkné kdyby to byl kluk kdyz mame jednoho doma ze by byli parťáci když nebudou mít ani rok rozdíl ale na tom UZ to prý vypadá na holčičku tak ještě uvidíme 😘