Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd no zatím ho mám jen vybraný, ne koupený a nakonec asi vezmu levnější a univerzálnější, pro jistotu ![]()
@Janivajan jj taky jsem si předtím nebyla jistá, ale dnes jsem sto pro, brzo to taky poznáš ![]()
Holky já asi necítím furt nic. Někdy se mi zdá, ale jen občas a nepatrně a jistá si nejsem. Už bych taky chtěla kopanečky. ![]()
Holky chci se zeptat stříkáte se repelentem? Jedu teď na týden na chatu v lese a mám strach z klíšťat atd.
@TER2312 mám to stejně, ve výsledku mi to nakonec přijde jak křeče v břiše no, kdo ví😀
@Luuca10 já taky cítím něco
ale taky stále nevím.. Ty jsi prvorodicka?
asi ale ano vid.. @TER2312 ano já se strikala i jsem si mazala stipance mastickou
já to nějak nehrotim..
@TER2312 já nevím, jestli něco cítím. Už si říkám, že by to jako konečně mohlo být zřetelnější, ale pořád si nejsem jistá. Když mám pocit, že se vrtí, přimáčknu dlaň a stejně prd
holt si ještě počkáme no.
Tak beru zpět. Po necelých 10 minutách s rukou na břiše jsem ucítila kopnutí
jsem z toho celá poskočila, jak jsem se lekla. Chvilku před tím jsem pod rukou cítila trochu tlak (beztak tam strkalo zadek) ![]()
Já právě přemýšlím, kde přesně miminko bydlí a podle posledního ultrazvuku si myslím, že zrovna pod velkým špekem, takže rukou to už vůbec neucítím, když má na sobě takovou peřinu.
![]()
@Luuca10 zatím jen asi dvakrát, ale myslím, že to bylo ono
@TER2312 stříkala jsem se taky. Byli jsme pod stanem u lesa a to bych nedala. Komárů hafo a klíšťat taky.
@Dysis1 @Janivajan Já si právě taky říkám lepší stříkat než mít nějakou boreliozu. Akorát, že píšou, že jsou ty repelenty škodlivý v těhotenství, ale budu stříkat. Díky holky.
@TER2312 tak já ho mám taky pod špekem, ale když ležím, špek si jednou rukou tlačim nahoru a je to ![]()
@TER2312 Já jsem to radši nečetla. Navíc mám pocit, že dneska už je škodlivý snad všechno. Moje mamka šla v těhotenství i na trvalou a nic nám není se ségrou ani jedny. ![]()
@Janivajan No to je další věc, odrostlá hlava
, to taky nevím, jestli vydržím nebarvit jsem šedivka.
![]()