Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd Je..
Ale myslím, že jsme prenatal už tady řešili.. Já jsem tam už nechtěla, protože to tam je jak na běžícím pásu a taky na nás 2× zapomněli.. Snad máš jinou zkušenost.. ![]()
@Janivajan Ahoj,zítra kontrola? Držím palce a budeme se těšit na fotečku ![]()
@petra432 já jsem si právě myslela, že jsem to řešila s tebou. No naštěstí já mám dobrou…chytli jsme skvělou doktorku, vtipnou, všechno krásně ukázala a vysvětlila…
@marti.sucha bylo by smutné kdyby mi ho neudělal když jsem si je priplacela kvuly těm potratu jsem si zaplatila kontroly navíc, vím že to pro malé není dobré ale vidět ho po 5 týdnech je na mě dlouhé a nevím co se za tu dobu děje a zda je vše v poradku
Ale j ok jsem. Ráda je krásné jen si mohl dát trošku záležet když už je to zaplacene ![]()
Děkuji ke gratulacim a samozřejmě jsem moc ráda i za vaše fotecky vždy si říkám že se kouknu jak má vypadat na další kontrole a porovnávam potom co kdo má a jak to vypadá a jak to vypadá u nás a tak
no já jsem zvědavá ale přítel to vědět nechce, nk tak nás ochraňuje že je pi něm a ne spolupracuje takže nevíme co se tam schovává
každopádně na pohyby jsem se ani neptala protože mi bylo jasné že by mi vypálil že jsem tlustá že mám čas atd… Jako cejtim dost intenzivně že se něco děje, asi to není pohyb jako pohyb ale utz mu nakopalo slušně když jsem cítila „ten svůj pohyb“ a on akorad kouknu jak do něj kope jak když se vzteka nebk tak jako vážně dost kopalo
na utz to byl záchvat vzteku a já jen něžné si raní dloubani ale bylo to vtipné a krásné
holky a narovinu taky jste tak dojate když to maličké vidíte na utz? Mě dnes zas ukapla slza když mi výtiskl tu fotku tak jsem hned psala partnerovi aby to u zubaře zvládl a že jsme v pořádku a jak jsem mu to ofotila tak jsem zas bulela že t ok prostě nejí možné že tam to maličké vážně je 🤦♀️ 🤣
@TER2312 ano ano. Už se nemůžu dočkat
a doufám, že už nám řekne, co to bude
@Naomi14 krásná fotka!!! Doufám, že budu mít zítra taky pěknou ![]()
@Naomi14 tak mě dojímá i když ho slyším přes AS… Přece jen v sobě nosíme malý zázrak
@Janivajan držím palce a těším se co pěkného napíšeš dnes ty po kontrole ![]()
@Pavla.kd jo, AS je malý zázrak. Včera večer jsme poslouchali. Je to taková příjemná společná chvilka. Manžel občas začne vyprávět pohádku, kterou si zrovna vymyslel. Vždycky je to hrozná kravina
, takže mám pak akorát záchvaty smíchu. No a nebo naši oblíbenou o princovi se šroubkem v pupíku, ta nikdy neomrzí.
Ahoj holky. Tak u nás je taky všechno v pořádku
prdolka nám krásně mával a všechno bylo krásně vidět. Orgány, páteř atd. Jen pohlaví ne
nožičky u sebe a mezi nima pupecnik
takže musíme vydržet do další kontroly. A fotku nemam. Dr říkala, že už se jí tam nevejde. Že by to byl jen rozmazaný flek.
@Janivajan Tak moc gratuluji, hlavně, že se má miminko dobře. ![]()
@Janivajan Tak to je super. Jak nás ty děti pěkně nechávají čekat, že? Já doufám, že se na 2.screeningu ukáže, ale jestli si to schová až do porodu, zlobit se nebudu
aspoň budu míň utrácet, protože těch neutrálních věcí zas až tolik není.
@Oneilka jooo bylo vidět fakt krásně všude. Dokonce celá ručička otevřená. To říkala Dr, že mají málo kdy. Aby to bylo takhle vidět. Ale jinak na nás spulilo prdku a nic
no nevadí. Taky si říkám, že alespoň min utratím ![]()
Tak já AS nemám takže čekám jen od kontroly do kontroly a vždy si s ním jen povídáme a mám mocit jak když dělá kotrmelce
![]()