TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1499
9.9.20 15:39

@katka-365 mě prsa jeden den bolí a druhý den vůbec, takže bych to neřešila. A když cítím takové pnutí, namažu olejíčkem a je to :D @marti.sucha to je hustý :mrgreen: taková boule. Já teda občas cítím taky „bouli“, ale rozhodně ne takovou. Jen je při hlazení víc cítit. @petra432 do čtveřice kluka :lol:, gratuluji k holčičce, trochu teda lituju tatínka - tolik bab doma :lol: @TER2312 já taky všechno googlim, ale je potřeba to brát s rezervou, pozitivních názorů je vždycky málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.9.20 17:06

18+0

Ahoj holky, tak mam po kontrole :dance:
Ta kostrc kdyz boli tak je to pry normalni, ze to zase muze zacit jak se panev zacina pripravovat na rust a pak na porod. Tak snad to mam aspon na nejakou chvili vybrano :) ted jeste objednat na ten druhy screening :)
A prikladam toho svyho ulicnika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
9.9.20 17:17
@Ali000 píše:
Ahoj holky, tak mam po kontrole :dance:
Ta kostrc kdyz boli tak je to pry normalni, ze to zase muze zacit jak se panev zacina pripravovat na rust a pak na porod. Tak snad to mam aspon na nejakou chvili vybrano :) ted jeste objednat na ten druhy screening :)
A prikladam toho svyho ulicnika :srdce:

Chlapecek? :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.9.20 17:21

@marti.sucha ano :srdce: chlapak nas malej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.9.20 17:47

16+6

Holky moc děkuji! :hug: :srdce: Je to vždycky úleva po tý kontrole. :mrgreen: My jsme si to zatím nenechali říct, co to bude. Zítra genetika a pak měsíc nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.9.20 17:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.9.20 17:50

Je to v tom 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.9.20 19:32

@petra432 gratuluji krásná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
10.9.20 08:25

@petra432 a kde jsi teď byla na screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
10.9.20 08:30

16+1

Ahoj holky, tak já už jsem doma z dovolené, mě prsa taky ještě bolí, a nosím převážně sportovku, občas jsem přemýšlela, že s ní budu i spát, protože bez ní je to někdy snad i horší… Jinak gratuluji všem ke kontrolám, já jdu až 25., Tak si ještě počkám…jinak mi taky nějak narostlo břicho, asi tím čerstvým vzduchem v Krkonoších 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
10.9.20 09:14
@Pavla.kd píše:
Ahoj holky, tak já už jsem doma z dovolené, mě prsa taky ještě bolí, a nosím převážně sportovku, občas jsem přemýšlela, že s ní budu i spát, protože bez ní je to někdy snad i horší… Jinak gratuluji všem ke kontrolám, já jdu až 25., Tak si ještě počkám…jinak mi taky nějak narostlo břicho, asi tím čerstvým vzduchem v Krkonoších 🤣

25. mám také II. screening :) :srdce:

Krkonoše jsou krásné, kde jste byli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
10.9.20 09:34

@marti.sucha já mám jen kontrolu, screening mám až 13.10… byli jsme v Harrachově…počasí nám vyšlo, bylo pěkně, ale ty túry už nebyli moc na mě, docela dost jsme to omezili oproti tomu co jsme byli zvyklí, ale i tak bylo pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
10.9.20 10:10
@Pavla.kd píše:
@marti.sucha já mám jen kontrolu, screening mám až 13.10… byli jsme v Harrachově…počasí nám vyšlo, bylo pěkně, ale ty túry už nebyli moc na mě, docela dost jsme to omezili oproti tomu co jsme byli zvyklí, ale i tak bylo pěkně

to plně chápu :) my jsme v harrachově byli s manželem po svatbě, byla jsem asi 4 týdny těhotná a šli jsme pak klasicky výšlap na Sněžku a já jsem to nedala :nevim: to bylo hrozný, zvládla jsem jenom půlku a bylo mi zle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
10.9.20 10:51

@marti.sucha ty kopce jsou momentálně zlo 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
10.9.20 13:16

17+0

Ahoj holky, tak dneska po genetice a na plodovku nemusím jsme se tak nějak shodli.,takže dobrý. S největší pravděpodobností je všechno v pořádku a riziko minimální.

Jinak jedu v pondělí na dovču už se těším první dovča letos. Ale zrovna začíná v Lidlu těhotenská móda, kterou tak vyhlížím a nestihnu.🙄 😁 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí