Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 já bych se barvení nebála… Ženský se barví v těhotenství normálně…😉 To může maximálně chytat jinak vlivem hormonů si myslím…
Holky, je normalni trošičku hnědého hlenu po utření na papíře? Včera jsem si dvakrát hned po sobě kychla, může to být z toho? Měla jsem to včera večer i dnes ráno. Jako nemůžu říct, že špiním, je to jen trošička po utření..Měla jste to některá? Dnes to posleduju a ráno zavolám doktorce..
@Luuca10 to může být jenom maličká žilka, co praskla, když je to jen po utření. Ale doktorky se raději zeptej, za to nic nedáš ![]()
@Oneilka jj radši jo, trochu jsem se toho lekla, protože jsem za celou dobu ani jednou nezašpinila..Mimi jsem radši poslechla a
buší jako o závod
Je už teď úplně krásně slyšet, ani nemusím dlouho hledat ![]()
@Luuca10 Když to není hodně čerstvé krve a bolesti, tak by to nemělo nic být. A možná tím kychnutim prasklá nějaká žilka. ![]()
@Pavla.kd teď jsem si obarvila hlavu
už jsem měla odrost jako blazen
ale mě to vydrží zase tři měsíce. A četla jsem, že se nedoporučuje v prvním trimestru. A to už jsme všechny po ![]()
@Pavla.kd @Janivajan já taky na to barvení aspoň jednou půjdu ať se mě mimísek nelekne až na mě poprvé koukne
. @Luuca10 já si taky myslím, že to nic není. ![]()
@TER2312 já chodím normálně na melir
ani mě nenapadlo že nemůžu a ani kadeřnice mi nic neřekla a to ví že jsem těhotná
i na nehty prostě vše ![]()
Tak už mám kočárek a spoustu věcí od sestřenky po její holčičce.
![]()
@Dysis1 taky se chystám ma melír a už jsem teď v těhu jednou byla
@Lorelay.cz krásný kočárek
i pejsek ![]()
Co už jinak holky na mimi máte? Já mám pocit, že je toho strašně moc a že pořád nic nemám
Od nikoho jsem zatim nic nedostala, jen dudlíky
A čekám první, takže musím nakoupit úplně vše ![]()
@Luuca10 nic si z toho nedělej, já po tolika letech taky doma nic nemám… takže jsem jako prvorodička… 😁
@Luuca10 Tak to mě nabídla sousedka věci po její únorové holčičce. Tak jsem si koupila asi 35 ks (od všeho něco) a teď jsem dostala spoustu věcí ještě od sestřenky. Sice po listopadové holčičce, ale i tak super. Také jsem dostala věci jako monitor dechu, ohřívač lahví a el. odsávačku. Takže si připadám, že máme už snad všechno a možná ještě víc ![]()
@Pavla.kd Pomalu jo. Trochu mám strach, že je to brzo, ale nechci si propouštět strach, že se něco stane jen proto, že mám už teď pár věcí na mimčo. ![]()