Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 bohužel nezabírá
ale není to zatím nic hrozného. Dá se to vydržet. @TER2312 v podstatě můj první příznak těhotenství a mám to pořád.
Dr mi říkala, že to je větším průtokem krve. Tlak mám spíš nižší.
@Janivajan mě se to objevilo až teď, tak mě to trošku vyplašilo. Na internetu psali, že je dobrý vyšetření štítné žlázy při bušení srdce.Ale nechci vypadat, jak magor proto se ptám, jestli to někdo má taky. A ještě mě teda k tomu vždycky bolí dost hlava takový tlak ve spáncích. No mám to tak týden.
@TER2312 s tím bušením srdce to taky pozoruji, hlavně když ležím, přesně jak píšeš😊 hlava mě teda bolí už taky nějakou dobu často, ale říkám si, že to může být čímkoliv😊
@TER2312 já mám sníženou funkci štítné žlázy a srdce mi nebuší. Nejspíš to bude vyšším množstvím krve, zkus víc pít a neležet na zádech.
@Mandží tak to asi nic nebude, když nás to má víc, ale je to nepříjemné. Každopádně se na to zeptám.
@Oneilka na zádech mi to právě dělá nejmíň paradoxně nejvíc, když ležím na levém boku, kde se doporučuje ležet.
Pití musím přidat to vím s tím bojuju.
Já mívala bušení srdce po každém transferu embrya, ze stresu jestli to vyjde a pak se to samo vždy uklidnilo. Teď jsem to taky chvili taky měla, ale zase to samo přešlo. Ale není to teda nic příjemného..Mívala jsem to i kdysi a údajně z nedostatku magnezka..
@Dysis1 jj. Na levem boku už ležím pár týdnů. Když jsem ležela na pravém, tak mi vždycky natekla ruka. Ale nemám to bušení nijak hrozne a navíc jsem četla, že to je normální v těhotenství, právě kvůli zvýšenému průtoku. Tak jsem v klidu ![]()
Ahojky, trošku opožděně ale přidávám se k vám s termínem porodu únor
přesněji 10.2. 2020 ![]()
@Oneilka taky doufám, jako jim, netrpim hlady, ale nemám na nic chuť
Bušení srdce nemám, ale pořád se zadychavam, si přijdu jak lokomotiva…prý je to normální, a byl by problém, kdybych se zadychavala i v leze nebo sede bez jakékoliv činnosti…