TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2293
14.9.20 19:36

@Oneilka jee ve Šternberku jsem bydlela :) Já budu asi zatím chodit na těhu plavání, vede ho porodní asistentka a rovnou se i zeptám na ten kurz, určitě bych chtěla na nějaký jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 19:42

@Luuca10 tam to já bohužel nedám skrti mě hodně prez lejtka a já mám problém s lymfou takže to není moc ok, leginy jsou pružné ty mi nevadí ale úzké kalhoty mě úplně utahnou a to je moje konečná :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.9.20 19:52

@Ketyshona bříško mazes něčím? :) to svědění by mělo přestat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.9.20 19:53

@Oneilka já kurz určitě :) známá je o něco dřív těhotná a chodí a chválí si.. Ukážou nemocnici, pokoje říkají chlapovi jak se má chovat u porodu a tak takže za mě super a jdu do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
14.9.20 20:09

Holky ty rifle z Lidlu mi taky sjíždí a taky se do nich soukam jak blazen :mrgreen: ale myslím, že větší by padaly. Je mi vás líto, co máte ještě nevolnosti, já jsem naštěstí neměla a nemám stále. Tak doufám, že už to nepřijde. :lol: o předporodním kurzů taky přemýšlím. Ale tam, kde chci rodit ho mají jen takový mini a v druhé o které jsem přemýšlela, ale už jsem ji zavrhla, tam mají i s cvičením. Tak nevim :nevim: nevadí, když budu chodit na kurz tam, kde nebudu rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
14.9.20 20:16

@Naomi14 aha tak to je jasné, tak to radši vrátit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.9.20 20:29

@Oneilka já asi ano..není to sice přímo od porodnice, ale doporučila mi to švagrová, že je tam od všeho něco a poznala aspoň těhotné kamošky😊.jinak zrovna ten kurz, který mi byl doporučen je na 15.týdnu😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
14.9.20 20:36

@Luuca10 no kdyby nebyla zima, rodila bych v Prostějově (rodné město, gynekolog - primář, rodina), ale dá se předpokládat nic moc počasí, tak mám po přestěhování Šternberk blíž. No a taky si ho maminky o trochu víc chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
14.9.20 20:38

@Janivajan já myslím, že to nevadí, stejně si to nechají zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.9.20 20:48

@Oneilka 👍 kojící polštář rozhodně doporučuji. Dostala jsem ho od kamaradky a spim s nim uz posledni měsíc a opravdu se mi spi lip.. (Davam ho podel těla a prehazuju nohu😁) Taky mam prave veci od kamarádky.. Taky chceme objednat tu postylku v Lidlu 4v1 mate ji někdo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.9.20 20:57

@Dysis1 Dneska mi poradila kolegyňe(kosmeticka) mesickovy olej od Saloosu tak ho zkusím. Se synem jsem ale mazala vsim moznym a stejně popraskané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
14.9.20 21:21

@Oneilka jj taky jsem slyšela hodně chvály na Šternberskou porodnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
14.9.20 21:52

@Ketyshona Saloos mám a pro mě je příjemnější teda tenhle z DM, rychleji se vstřebá, se saloosem jsem mastná hrozně dlouho. Ale používám na střídačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
14.9.20 23:07

@Oneilka to je taky pravda :mrgreen: tak uvidím, jak se rozmyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
15.9.20 07:57

Já mám taky nějaký olej od dm, ale já jsem flákač a břicho si namazu jen když poslouchám as, používám ho místo gelu, pěkně to po něm klouže, ještě mám nějaký krém taky z dm, ale ten jsem použila max třikrát. Jinak z Lidlu mám ryfle a kraťasy a zatím dobrý ani nějak nesjizdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí