Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Tak dnes jsem volala na genetiku a výsledky máme negativní a v poradku
a jinak jsem v noci skucela bolesti zubů. Takže už jsem doma od zubaře a mám počínající zánět nervu. Tak doufám, že ta vložka pomůže a bude klid. Napsala mě rovnou další tři termíny
@Naomi14 já jsem nikdy nevydržela, ale taky jsem nikdy nepotratila. Jen dvě biochemka a to jednou přirozeně a jednou před tímhle úspěchem. Ale měla jsem respekt i teď, když mi vyšly dvě. Dokud mi nepotvrdili srdíčko, tak jsem tomu stejně úplně nevěřila. A dneska holky krásná boule
![]()
@Janivajan gratuluji k výsledkům! A ta boulička je krásná
to jsem na sobě ještě neviděla, ale ty jsi hubeňourek ![]()
@Dysis1 no my byli domluvený po potratu v únoru, že nás pošle do spec. pracovist a že se udělá hormonální test a tak…ale pak přišla korona, do toho další bio a už jsme říkali s chlapem, že na to prdime a že to necháme do září být, protože mě to psychicky dost už uziralo… A ejhle… Dnes jsem 17+0
a to už jsem byla smířená že se nezadari normálně a že podstoupime to umělý a tak… On je manžel cukrovkar tak asi hrálo roli i to
@Janivajan to je božíííí
já si musím počkat, až ještě povyroste
@Janivajan jéé to je krásné
já už takovouhle bouli měla několikrát ráno. Je to úžasný
a dnes jsem za volantem dostala takovej kopanec že jsem se až lekla ![]()
Je to krásný
na to jsem se tak těšila. Cítila jsem tlak a kouknu pod peřinu a tam taková boulicka ![]()
@TER2312 já neřeším vůbec nic jim vše kromě tataraku stejně se mi z něj zvedá kufr a plisnove sýry milovala jsem hermelín a teď mi ani nechutná
takže o vše co nemůžu se prcek postaral sam ![]()
Holky plánujete jít některá na 3D ultrazvuk?
s dcerou jsem nebyla, teď bych šla ráda ![]()
příští pátek už II. screening ![]()
@marti.sucha chtěla jsem jít také, ale ta cena
ne že bych na to neměla, ale raději koupím něco pro mimco
každopádně se mi to libi ![]()
@marti.sucha Jako je to hezký, ale spíš jako @Dysis1 radši pořídím něco bobankovi ![]()
@Dysis1 @Janivajan Já právě s dcerou nebyla, protože mi to právě přišlo drahé no a teď mám nějakou potřebu jít
tak se domlouváme s manželem ale asi to zkusíme
příští pátek mám II. screening tak se u nich přímo objednám. Ani nevím, kdy je nejlepší týden jít ![]()
@marti.sucha mě ty fotky z toho 3D přijdou mimozemský, takže ani ne ![]()
@Dysis1 já mám ráda plísňové sýry moc a hermelín, ale teď jsem to ani nezkoušela, jinak to jídlo teď trochu víc sleduju
![]()