Poradna duly
Jana Čurdová
@marti.sucha to jdeš brzy na screening, já jdu až 7.10. to koukám.
Jinak ultrazvuk 3D nevím, ale fotku už mi dělal normálně můj doktor na kontrole.
Já jdu taky už příští týden, hned v pondělí, to budu 19.týden😊
To vám závidím, že jdete už příští týden, já až 30..Už se nemůžu dočkat, ale zároveň se i bojím…Jinak kolik jsem ja už pojedla hermelínů, to ani nepočítám
Když mám chuť, tak si prostě dám, nejim to po kýblech tak co ![]()
@TER2312 píše:
@marti.sucha to jdeš brzy na screening, já jdu až 7.10. to koukám.Jinak ultrazvuk 3D nevím, ale fotku už mi dělal normálně můj doktor na kontrole.
Ja man dva screeningy. Jeden u moji dr a tam jdu az 9.10 a pak si platim jeden podrobny, na kterem jsem byla i s dcerou. Pan doktor se specializuje na vady srdce a proste je to takova moje jistota
a tam jdu uz pristi patek ![]()
Já jím to, na co mám chuť, takže klidně i hermoš a taak..ale jak píšeš, tak ne po kyblech😀
@Luuca10 To já holkám taky závidím ten screening
já měla jít taky 30.ale nebylo místo, tak až 7.10.to budu skoro 22tt šla bych hned. ![]()
Jinak s tím papkáním jsem švihlá já to vím, že to sleduju, ale začínám se lepšit už ![]()
Já jdu na kontrolu v pátek
a jinak holky nepotřebuji ani ruku na břiše abych cítila pohyby
jsem z toho úplně paf
prvorodicka no ![]()
@marti.sucha aha,tak to jo. Já ani nevím, že je nějaká možnost mít navíc screening, taky bych toho určitě využila. Asi jak kde. ![]()
Ahojky, ja jdu na screening až 6.10. Taky už se nemůžu dočkat, ale zároveň mám trošku strach, jak to dopadne.
Pohyby ještě necítím, ale už se na to strašně těším, až malého ucitim a budu vědět, že tam je a že je v pořádku ![]()
@TER2312 však my se jednou dočkáme 😁 😁 😁 náhodou to utíká celkem rychle, alespoň mne
@Lucicek1988 já taky ještě pohyby necítím, akorát jednou, jinak nic a jestli to vůbec bylo fakt miminko ![]()
@Pavla.kd jo mě to taky utíká to zas jo.
Akorát ty pohyby bych už brala ![]()