TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1866
30.4.21 22:23

@Pavla.kd To spíš ona už několikrát prohodila, jak té a té její kamarádce myje okna dcera/snacha… tak jsem si říkala, zda to byla jen nevinná poznámka nebo fakt něco takového ode mě čeká…
Já jsem sova, mně je v noci hej, no a přes den ouvej, chichi. Proto se láduju tou čokoládou, protože přes den už to s dvěma dětma nedospím. Ale říkám si, že od zítřka už konečně najedu na nějaký lepší stravovací režim, jinak se těch kil navíc nezbavím. A pletím na zahradě toho fakt moc nespálím, i když makačka to tam v těch svazích fakt je. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
1.5.21 08:56

@Narysa jo ty rada jsou kazdy den jine to mas pravdu dnes mala vstala ve 4 ze ji trapili prdy a kdyz se konecne doprdela a zade usnula tak byl skoro 5 a v pul 6 zase probudil Vojta clovek proste nikdy nevi kdy bude vstavat ale urcite se nestane abych byla vzhuru prvni ja 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.5.21 09:50

Nebojte holky, ono se to za pár let obrátí 🤣..ale ještě si počkáme no… 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
1.5.21 15:20

To jo, člověk neví, zda v následující minutě někam nepoletí… pak něco plánujte… Malá mi zásadně usíná, když potřebuju krmit, a když potřebuju dělat, tak nespí a řve… uáááá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.5.21 18:12

@Narysa no,to tak bývá, malá mi dnes asistovala u přípravy oběda, u klepání masa se rehtala jak blázen 🤣 chlap se pak u oběda divil, že máme tak velký řízky…no byli pořádně rozklepany 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
1.5.21 21:24

@Pavla.kd Tak super práce :lol:
U nás starší poslední dobou akorát piští a ječí a dělá naschvály. Manžel je normálně kliďas, ale jak ta ho dovede kolikrát vytočit… Mě teda taky, ale já jsem od přírody cholerik. Fakt nechci vidět, jak to bude vypadat s tou školkou od září… dneska jdu zrovna chystat přihlášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
1.5.21 21:27

Tak holky, dneska jsem úspěšně domyla okna :dance: A abych se odměnila, dala jsem si jablko Granny Smith :P Radši bych teda tu čokošku, ale dala jsem si předsevzetí, že ode dneška najedu na svůj obvyklý Dukan režim, jinak ta přebytečná kila do konce roku neshodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
2.5.21 08:31

@Narysa no a počkej časem až na tebe budou řvát v duetu mamiiiii a budou se mezi sebou přetahovat o hračky a čekat, že je rozsoudis 🤣 🤣
Ty máš z minulosti zkušenosti s dukanovou dietou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
2.5.21 11:01

@Pavla.kd Z toho zešedivím už asi úplně :mrgreen: Stačí, když někdy v noci kojím a do toho se vzbudí starší a začne řvát mami, mamííí, já tam naběhnu a zjistím, že je poplach kvůli tomu, že se jí ztratil nějaký z plyšáků (má jich na posteli asi tucet…). No, pohroma maximální… :jazyk:
Jo, Dukana normálně jedu už celkem dost let, i během prvního těhu a kojení, ale teď to druhé těhu mi bylo furt blbě a tlak taky nanic, takže jsem se cpala cukry, abych to nějak přežila. Jinak jsem totiž zvracela a měla jsem stavy na omdlení. Ale teď už se k tomu zase naplno vracím, teda až na ten celozrnný chléb, ten jsem si pekla sama a na to jsem zatím líná :P Mně to stravování dle Dukana vyhovuje, já na pečivo a přílohy stejně moc nejsem, ale to je na každém, co mu funguje. Předtím jsem zkoušela Paleo, ale to mi nesedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
2.5.21 11:32

@Narysa já ani nevím co to obnáší…znám to jen podle názvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
2.5.21 22:01

@Pavla.kd Myslíš toho Dukana? De facto omezíš sacharidy (pečivo, přílohy), místo toho si dělám otrubové placky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
3.5.21 06:14

@Narysa jojo… akorát slovo otrubove zní hrůzostrašné 🤣 já si zas nedokážu představit život bez příloh… každýmu vyhovuje něco jiného. Přeji ti ať se daří. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
3.5.21 09:53

@Pavla.kd Mě zase děsí cuketa a lilek :mrgreen: Díky :srdce: Zatím úspěšně odolávám nástrahám a i chuť na sladké mne pomalu opouští, tak snad ta kilča půjdou konečně dolů… Taky by mě zajímalo, kdy splaskne to břicho… a zmizí ta čára na něm… Chjo, ploché bříško byla jediná věc, co se mi na mém těle kdy líbila, no, kdeže ty časy jsou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
3.5.21 10:01

@Narysa no na tu čáru jsem taky myslela, kdy zmizí…už si to nepamatuju…i chlap se ptal…jsem mu říkala že někdy zmizí, když zmizela už dvakrát… No a o plochém břiše si nechám asi jen zdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
3.5.21 19:23

Ahoj holky! Jsem se docela odmlčela, neb kolem to byl teď docela frmol… nejdřív mi na druhém bytě, který pronajímám, praskla sprcha a vytopilo to souseda pode mnou. Sehnat teď na rychlo řemeslníky je nadlidskej úkol! Nakonec se teda povedlo, ale jezdit tam a vše zařizovat s malou ve vajíčku a všude jí tahat je fakt vopruz. Manžel je ale doma jen víkendy… pak jsem zvládla odjet na pár dní k mým rodičům, cca 200km. Dokud je auto nastartovaný, tak
Myška spí jako dudek. No přiznám se, že jsem jí na benzince jednou nechala v nastartovaným autě a rychle si odskočila na wc a koupila kafe… A cvičení jsem teď zase trochu zase začala šidit - já to teď v sobotu, přesně 10 týdnů po porodu, dostala!!! Takže nejenom že necvičim, ale ještě jsem včera ztláskala vše, co mi přišlo pod ruku. No takhle by to dál nešlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí