Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd To spíš ona už několikrát prohodila, jak té a té její kamarádce myje okna dcera/snacha… tak jsem si říkala, zda to byla jen nevinná poznámka nebo fakt něco takového ode mě čeká…
Já jsem sova, mně je v noci hej, no a přes den ouvej, chichi. Proto se láduju tou čokoládou, protože přes den už to s dvěma dětma nedospím. Ale říkám si, že od zítřka už konečně najedu na nějaký lepší stravovací režim, jinak se těch kil navíc nezbavím. A pletím na zahradě toho fakt moc nespálím, i když makačka to tam v těch svazích fakt je. ![]()
@Narysa jo ty rada jsou kazdy den jine to mas pravdu dnes mala vstala ve 4 ze ji trapili prdy a kdyz se konecne doprdela a zade usnula tak byl skoro 5 a v pul 6 zase probudil Vojta clovek proste nikdy nevi kdy bude vstavat ale urcite se nestane abych byla vzhuru prvni ja 😁 😁
Nebojte holky, ono se to za pár let obrátí 🤣..ale ještě si počkáme no… 🙈
To jo, člověk neví, zda v následující minutě někam nepoletí… pak něco plánujte… Malá mi zásadně usíná, když potřebuju krmit, a když potřebuju dělat, tak nespí a řve… uáááá ![]()
@Narysa no,to tak bývá, malá mi dnes asistovala u přípravy oběda, u klepání masa se rehtala jak blázen 🤣 chlap se pak u oběda divil, že máme tak velký řízky…no byli pořádně rozklepany 😁
@Pavla.kd Tak super práce ![]()
U nás starší poslední dobou akorát piští a ječí a dělá naschvály. Manžel je normálně kliďas, ale jak ta ho dovede kolikrát vytočit… Mě teda taky, ale já jsem od přírody cholerik. Fakt nechci vidět, jak to bude vypadat s tou školkou od září… dneska jdu zrovna chystat přihlášky…
Tak holky, dneska jsem úspěšně domyla okna
A abych se odměnila, dala jsem si jablko Granny Smith
Radši bych teda tu čokošku, ale dala jsem si předsevzetí, že ode dneška najedu na svůj obvyklý Dukan režim, jinak ta přebytečná kila do konce roku neshodím…
@Narysa no a počkej časem až na tebe budou řvát v duetu mamiiiii a budou se mezi sebou přetahovat o hračky a čekat, že je rozsoudis 🤣 🤣
Ty máš z minulosti zkušenosti s dukanovou dietou?
@Pavla.kd Z toho zešedivím už asi úplně
Stačí, když někdy v noci kojím a do toho se vzbudí starší a začne řvát mami, mamííí, já tam naběhnu a zjistím, že je poplach kvůli tomu, že se jí ztratil nějaký z plyšáků (má jich na posteli asi tucet…). No, pohroma maximální… ![]()
Jo, Dukana normálně jedu už celkem dost let, i během prvního těhu a kojení, ale teď to druhé těhu mi bylo furt blbě a tlak taky nanic, takže jsem se cpala cukry, abych to nějak přežila. Jinak jsem totiž zvracela a měla jsem stavy na omdlení. Ale teď už se k tomu zase naplno vracím, teda až na ten celozrnný chléb, ten jsem si pekla sama a na to jsem zatím líná
Mně to stravování dle Dukana vyhovuje, já na pečivo a přílohy stejně moc nejsem, ale to je na každém, co mu funguje. Předtím jsem zkoušela Paleo, ale to mi nesedělo.
@Pavla.kd Myslíš toho Dukana? De facto omezíš sacharidy (pečivo, přílohy), místo toho si dělám otrubové placky.
@Narysa jojo… akorát slovo otrubove zní hrůzostrašné 🤣 já si zas nedokážu představit život bez příloh… každýmu vyhovuje něco jiného. Přeji ti ať se daří. ![]()
@Pavla.kd Mě zase děsí cuketa a lilek
Díky
Zatím úspěšně odolávám nástrahám a i chuť na sladké mne pomalu opouští, tak snad ta kilča půjdou konečně dolů… Taky by mě zajímalo, kdy splaskne to břicho… a zmizí ta čára na něm… Chjo, ploché bříško byla jediná věc, co se mi na mém těle kdy líbila, no, kdeže ty časy jsou ![]()
@Narysa no na tu čáru jsem taky myslela, kdy zmizí…už si to nepamatuju…i chlap se ptal…jsem mu říkala že někdy zmizí, když zmizela už dvakrát… No a o plochém břiše si nechám asi jen zdát…
Ahoj holky! Jsem se docela odmlčela, neb kolem to byl teď docela frmol… nejdřív mi na druhém bytě, který pronajímám, praskla sprcha a vytopilo to souseda pode mnou. Sehnat teď na rychlo řemeslníky je nadlidskej úkol! Nakonec se teda povedlo, ale jezdit tam a vše zařizovat s malou ve vajíčku a všude jí tahat je fakt vopruz. Manžel je ale doma jen víkendy… pak jsem zvládla odjet na pár dní k mým rodičům, cca 200km. Dokud je auto nastartovaný, tak
Myška spí jako dudek. No přiznám se, že jsem jí na benzince jednou nechala v nastartovaným autě a rychle si odskočila na wc a koupila kafe… A cvičení jsem teď zase trochu zase začala šidit - já to teď v sobotu, přesně 10 týdnů po porodu, dostala!!! Takže nejenom že necvičim, ale ještě jsem včera ztláskala vše, co mi přišlo pod ruku. No takhle by to dál nešlo ![]()