TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1915
25.4.21 07:37

@Narysa u nas rikala dr to same. Ale uprimne, nedavala jsem paralen predem. Nechtela jsem do ditete cpat leky kdyz jsem nevedela zda budou potreba. U nas se teplota vysplhala nakonec na 37,7 max a trvalo to jeden den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
25.4.21 07:37
@papousekkakadu píše:
Asi jsem v tomto mimo - dětem se nějak odečítá teplota?

Ja merim na cele bezdotykovym takze neodecitam nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.4.21 07:41
@marti.sucha píše:
Ja merim na cele bezdotykovym takze neodecitam nic :palec:

Ten právě používám taky a malá mívá běžně kol 37.6, tak kdybych odečítala, tak je chudák podchlazená. To je předpokládám u měření v zadečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.4.21 07:43

Ehmmm, jsem napsala blbost, samozřejmě 36.6 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.4.21 09:09

@papousekkakadu přesně tak, 0.5 se odečítá pokud se to měří v puse a nebo prdelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.4.21 10:55
@Pavla.kd píše:
@papousekkakadu přesně tak, 0.5 se odečítá pokud se to měří v puse a nebo prdelce.

super, děkuju za info, jsem zas moudřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
25.4.21 14:16

@papousekkakadu Přesně, jak píšou holky. Já mám oba teploměry, ale tomu do zadečku věřím víc (i pedi říkala, že raději měřit tím), takže když zrovna přebaluju, tak ji změřím tímhle, když ji jen chci zkontrolovat v noci, tak vezmu bezdotykový a měřím na čele.
@marti.sucha A to bylo to Bexsero?
Mám taky celkem obavu nechat očkovat obě holky v jeden den… abych pak nelítala od jedné k druhé… i když doufám, že druhá dávka té žloutenky (Havrix) bude snad taky v pohodě jako ta první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
30.4.21 03:50

Cvičení

Tak co holky? :palec: Pokracujete nektera v cviceni? :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.4.21 07:40

@marti.sucha Já ještě nezačala 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
30.4.21 09:09

@Pavla.kd Tak to jsme dvě :lol: Ale umyla jsem okna v přízemí a tenhle víkend se chystám na 1. patro + jsem zahájila pletí zahrady. Sice se to nepočítá, ale fuška je to taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.4.21 10:20

@Narysa náhodou jsem někde četla, že umyvanim oken se spálí celkem dost kalorií 😁 😁 😁. Mě čeká už jen balkónový okna v obýváku, ne že bych je neměla už umyty…ale zas mi je někdo zapatlal 🤦 😬 😤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
30.4.21 12:31
@Narysa píše:
@Pavla.kd Tak to jsme dvě :lol: Ale umyla jsem okna v přízemí a tenhle víkend se chystám na 1. patro + jsem zahájila pletí zahrady. Sice se to nepočítá, ale fuška je to taky :P

Sakra :mrgreen: umyta okna nemam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
30.4.21 15:31

@Pavla.kd Pochybuju, že se mytím oken spálí 200 g čokoláda, co jsem za víkend dala :mrgreen: Jenže poslední dobou toho s malou moc nenaspím (aspoň ne v posteli), takže je to de facto otázka života a smrti :lol: Jako aktuální režim s ní vypadá tak, že kolem deváté nakojím a dokrmím, pak malou manžel uspává, zatímco já dole vařím/žehlím/uklízím, zpravidla jdu spát kolem jedný a kolem třetí, čtvrtý se malá budí nebo ji budím já na noční kojení (bez dokrmu). Během toho vždycky usneme, pak se vzbudím cca kolem šestý, sedmý, přesunu malou na druhé prso a ještě si někdy trochu zdřímneme, než vstanu a zahájím ranní hygienu, přípravu snídaně atd. Zhruba v tuhle hodinu se teď budí i starší, tak pak už je doma živo ažaž. Naštěstí má ve zvyku si před snídaní ještě hrát, tak mám aspoň čas to všechno dodělat, než se jde dolů jíst. A pravidelně si říkám, jak jsem byla naivní (až blbá), když jsem se pídila po tom, jaký režim mají mámy s dvěma dětmi. Protože se dá říct, že je každý den (i ráno) unikát. Někdy se vzbudím nejdřív já a holky ještě spí, někdy vstává dřív starší, jindy mladší, někdy obě zároveň, je to dobrodrůžo ;-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
30.4.21 15:36

@marti.sucha Já je zase nemyla loni na podzim, odmítala jsem s pupkem lízt po parapetech :P Navíc dvakrát přišly ty písky ze Sahary a představa toho, že bych funěla při mytí oken a pak je měla hned zase špinavý… bych si asi hodila… :pocitac: Takže jsem se na to zdárně vykašlala, beztak jsem měla rizikový těhu a kdyby se něco pokazilo, tak bych si to nikdy neodpustila. No a nikdo jiný se k mytí oken překvapivě neměl ;-D Ostatně teď taky ne… Jsem říkala manželovi, že bych brala jednou ročně firmu, co by to udělala, ale oháněl se covidem, takže smolík. Ale ony stejně asi dlouho čisté nezůstanou, za chvíli budou pyly a navíc tu sousedi naproti staví barák + budou se tu kopat přípojky ke kanalizaci, takže to nějak extra neleštím (jako tchýně… ta vždycky laskavě upozorňovala, když někde u mě viděla šmouhu… :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.4.21 20:58

@Narysa máš ji říct…maminko, vy jste tak skvělá a dokonalá žena, zbavíte mě těch šmouh? Já to tak skvěle jak vy neumím… A mrskni ji po hlavě hadr i s lestenkou…
Ty jo… Bych nedala večer ještě takhle fungovat…bych přes den padala na hubu… Já mam většinou v 22:00 už půlnoc 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí