TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
16.4.21 12:37

@Narysa ha, knížky o výchově jsem se taky chystala pořídit 😂. Ale se zkušenostmi s těmi o porodu je zkusim sehnat jen v elek verzi do čtečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
16.4.21 12:55

@papousekkakadu já jim právě taky málo a tak si tělo ukládá tuky na horší časy… Já se na to vrhnu asi od pondělí…dneska už se nedokopu…možná zítra… Já musím dopolko, co neudělám do oběda neudělám už nikdy 🙈… Už mi tu po domě cestují pubertální děti. A ty by se mi tlemily 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
16.4.21 14:06

Ode dneška, jo? :-D No, nevím, od rána bojuju s chutí uvařit si pudink s piškoty a čokoládou (abych si obalila nervy)… ale zatím odolávám. Dala jsem si jogurt a jablko, ale nic moc náhražka teda :-P Jinak malá řve jako včera, spí akorát tak u prsa, když má sosat, tak jsem jí aspoň nandala abdukční kalhotky, aby měla proč ;-) A starší se nudí a nic nechce dělat, jen zlobí. Asi dáme oběd a vezmu tu smečku k lesu… všude jinde je to totiž u nás aktuálně rozkopané včetně dětského hřiště. I když počasí dneska u nás nic moc, fičí a občas i létá sníh… jako ideální počasí vzít si něco dobrýho do pelechu a číst si :-D
Jinak nám eliptical taky putuje (a pak že si s ním nezacvičíme, co? :-D )… Nejdřív byl v mém pokoji, když se z něj stal dětský pokoj, tak putoval do hostinského pokoje. Až bude mladší cca rok, tak se bude muset zase stěhovat, pač z hostiňáku bude pokoj pro starší a z pokoje starší pokoj mladší (je hned vedle ložnice, tak abych to měla blízko a nikoho jsme nerušily v noci). A to už fakt nevím, kam ho nacpu. Leda že by to náš králík po tolika letech vzdal a z jeho pokojíku bych si udělala svůj kutloch ;-) Mám ještě cvičidlo Leg Master, ten je fakt super, vřele doporučuju a je k tomu i DVD se cvičením, to mě hodně bavilo, když byl ještě čas, a výsledky byly celkem rychle vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
16.4.21 14:09

Hele holky, když to dáme dohromady, tak máme vybavení pro malou posilovnu, ne? ;-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
16.4.21 14:14

@Narysa mohu přihodit ještě takový ty šňůry jak se zavěsí na strop nebo do dveří a posilujes s vlastní váhou…jen si zaboha nevzpomenu jak se to jmenuje 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.4.21 16:57
@Narysa píše:
Hele holky, když to dáme dohromady, tak máme vybavení pro malou posilovnu, ne? ;-D

a jelikož jsou teď posilky uzavřený, tak když to uděláme někde ve sklepě, tak se dveře netrhnou a ještě na tom vyděláme balík - třeba na liposukci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
16.4.21 22:30

@papousekkakadu :-D Jo, ta by se šikla. Jsem ochotná přidat i dvě lehké činky a takový ten gumový posilovací pás s madly ;-)
Mimochodem, která z vás se dneska k tomu cvičení dokopala? :mrgreen: Já dala skoro dvouhodinovou procházku s háďatama do lesa a zpět (kupodivu i nazpátek v plném počtu ;-D ) a teď tu poklízím a peču na zítřek plněné papriky. Pudink se nekonal, zdárně jsem odolala, ale manžel má zítra narozky, tak mu ráno upeču dva frgály a to si nejspíš (čistě ze slušnosti, chichi) kousek dám :oops:
Jinak malá v kočáru konečně po celém prořvaném dnu usnula a pak mi doma usnula i při kojení, takže jsem ji na dokrm ani nebudila, ať si hlavně odpočine. Jo, jak by to bylo jednoduché, kdybychom jen čistě kojily… Ale ona si prostě jen vytáhno to, co jí jde lehce a málokdy saje pořádně. Jak jste na tom s kojením vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.4.21 07:15

@Narysa náhodou, já jsem včera přemístila knížku ze stolu na gauč, prolistovala a dala zase zpět na stůl 🤣… Já nekojim, ale odsavam a krmim z lahvičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
17.4.21 09:45

@Pavla.kd A byla to aspoň knížka o hubnutí nebo cvičení? ;-D
K tomu MM - však i tohle se počítá :palec: A máš můj obdiv za to odsávání. Já se teď s druhým dráčkem k tomu prostě nedokopu, abych v noci ještě jednou vstávala a aspoň něco zkusila odsát místo nočního kojení (s malou máme jen jedno noční kojení). S první dcerkou jsem to dělala, ale to jsem se mohla dospat přes den… a taky jsem byla mladší ;-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.4.21 10:35

@Narysa ano,knížka na cvičení.. pilates…chtěla jsem si přečíst co píší za rady nejdřív…ale moc písmenek…🙈 Já v noci neodsavam…až ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
17.4.21 17:29

@Pavla.kd Mně vadí, když někde popisují cviky a nedají tam obrázek, občas si to totiž fakt nedokážu představit… Já před těhotenstvím cvičila na nohy, paže a diastázu podle youtube - Zuzka Plíhalová, to mě fakt bavilo, i jsem kvůli tomu ráno vstávala dřív, abych si stihla před snídaní a probuzením dcery zacvičit. No, jsem zvědavá, kdy se k tomu teď vrátím…
Jako že mezi desátou a šestou ranní neodsáváš vůbec? A kolikrát za den to tak dáváš? No, ten náš malý savec se opět luxusně vychrupal u prsa a pak začal řvát, že chce lahvičku. Ještě ty přebytky si vysosne, ale pořádně zabrat, to je líná. Sem tam se k tomu uvolí, to pak teče mléko i z druhého prsa, ale fakt málokdy. A já doufala, že tentokrát se nám podaří plné kojení a nebudu se s tím UM muset patlat… Jinak dnes opět v režimu řevu a navíc se jí nějak podařilo pročůrat plínu, takže to schytaly i abdukční kalhotky. Jsem jí je zrovna krátce předtím navlíkla, jestli ona to potvůrka neudělala naschvál, aby od nich měla zase na chvíli klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.4.21 18:27

@Narysa přes den zhruba po 3-4 hodinách… Taky to cvičení potřebuji vidět.. když jsem začala něco cvičit ať už podle videí nebo aplikací, tak jsem vydržela, ale jen se dokopat 🙈 mě dnes šíleně bolí hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
17.4.21 21:03

@Pavla.kd A víš, že mě taky? :hug: Manžel slavil dneska narozeniny a starší dcera z toho byla celá špatná, že je nemá taky a že nedostane žádný dárek. No, řevu kolem toho fůra… Už se těším na květen, to má manžel hned svátek… to se už asi picne tuplem :pocitac: Doteď byla vždycky v pohodě a stačilo jí, že si zamlsá… koukám, že její dospívání věci akorát komplikuje, než aby byly jednodušší… A z čeho máš bolení hlavy ty? Něco konkrétního nebo počasím? Jinak mně se to zlepšilo po kafi a bílé čokošce s arašídy :oops: Někde jsem četla, že je během těhotenství a kojení dobré jíst potencionální alergeny, aby mimi pak na ně nemělo alergie… takže ji vlastně chráním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.4.21 21:24

@Narysa Já právě nevím z čeho…možná z úkolů do fyziky… 🤷‍♀️…a kolik je malé? Jestli takhle žárlí na dospelaka tak jsem zvědavá co bude až bude mít svátek a nebo narozeniny mimco…🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
17.4.21 21:37

@Pavla.kd To bych se ani nedivila, fuj, fyziku jsem nikdy nemusela :P
Dceři bude teď 3,5 roku. A už bych fakt brala, kdyby jí to období vzdoru pomalu sláblo, je to s ní všechno teď totálně na palici. Fakt závidím těm, kteří tvrdí, jak se s tříleťákem jde rozumně domluvit… Jinak mladší má svátek až v říjnu, tak snad do té doby se to tu trochu zklidní… A aspoň malé světélko nějakého zlepšení - babi má příští týden očkování proti covidu, tak pak se chystá k nám zase dvakrát týdně zajet pohrát si se starší… už jim to oběma dost chybí… a mně taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí