TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1866
3.5.21 22:45

@Pavla.kd Já měla diastázu už po prvním dítěti, takže pochybuju, že teď to bude lepší. Ale jsem domluvená s OL, že se u ní za půl roku od CS zastavím a ona mě pošle k fyzioterapeutovi, aby mi ukázal nějaké cviky. Tak snad se to pak nějak zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
3.5.21 22:52

@papousekkakadu Týjo, to sis teda užila :hug: Není divu, že při takovém zápřahu nemáš na cvičení čas ani náladu.
Já se těším na pátek, to snad konečně dorazí babi, aby si pohrála se starší (naposledy tu byla v srpnu…), a ve středu, jestli to klapne, máme já a starší dcerka kadeřnici, už potřebuju fakt zoufale novou barvu a sestřih. Naposledy jsem byla u kadeřnice na začátku srpna a je to znát. Jednou mi teda střihnul vlasy z donucení manžel, ale to bylo jen takové nouzové zkrácení, teď to chci ostříhat víc, tak po ramena, protože mi vlasy stejně jako po prvním porodu padají v chomáčích. Vždycky je mi záhadou, že nejsem ještě plešatá ;-) Tak aspoň něco pak na mě bude hezkýho, protože zbytek zatím stojí za starou belu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
4.5.21 06:52

@Narysa a mně naopak vlasy zhoustly i nehty mi přijdou, že rostou rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
4.5.21 06:54

@papousekkakadu takový starosti, zrovna když to člověk nejmíň potřebuje, co. Ale tím nošením malé v sedačce si měla docela slušný fitko na druhou stranu…😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
4.5.21 06:55

Nas dneska čeká očkování prevenarem a nejspíš i rotaviry, tak snad to malá ponese v klidu a bez teplot. Po hexe měla nechutenství, tak jsem zvědavá co bude teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
4.5.21 10:50

@Pavla.kd Držím palce, ať jste v pohodě! :srdce: Já malou při té 3měsíční prohlídce Bexserem asi ještě naočkovat nenechám, asi to domluvím po 5. měsíci, ať není úplně maličká, když je to takový sajrajt… Prý to ZP hradí, když se to začne očkovat do půl roku věku, tak to bychom stihli, přece jen je to celkem pálka, když si to člověk hradí sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
4.5.21 10:51

@Pavla.kd To jo, mně bohatě stačí nést prázdné vajíčko nebo chvíli držet vajíčko s malou, kdybych s tím měla absolvovat delší úsek, tak mě to asi zabije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
4.5.21 11:12

@Narysa přesně tak 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
4.5.21 11:21

@Pavla.kd Ono už je to stejně na rukou znát, když si člověk porovná to mimi z porodnice s tím, co je třeba teď… a než se naučí chodit po schodech, to si ještě zaposiluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
4.5.21 12:04
@Pavla.kd píše:
@papousekkakadu takový starosti, zrovna když to člověk nejmíň potřebuje, co. Ale tím nošením malé v sedačce si měla docela slušný fitko na druhou stranu…😉
:D :palec:… a ještě si podnájemnice vymyslela výměnu žárovek, jestli to můžou ti opraváři taky udělat - na její obranu, je to byt v centru, stropy přes 4m a ona nemá štafle. Navíc je to cizinka a co jsem pochopila, tak oni si snad nic nedělají sami, na vše volají „handymany“. Tak jsem ze sklepa vytáhla obří starý těžký štafle, který se samozřejmě nevejdou do výtahu, s její pomocí je vyrvala 3 patra a se slovy „jsme silné ženy, chlapy na tohle nepotřebujeme“ jí žárovky vyměnila. To byl trénink :mrgreen:.
Vlasy a nehty mi v těhotenství taky zesílily, asi i dost pomohly těhu vitamíny. A pořád drží, naštěstí. Ke kadeřnici už se taky šíleně těšim - masáž hlavy u mytí a pak závěrečný fénování přes kulatej kartáč, no to je orgazmickej zážitek, tak mi chybí :mrgreen:!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
4.5.21 12:10

Holky, když jsou vaše mrňata vzhůru, vydrží být sami? Zabaví se? Nebo je normální, že teď fakt vyžaduje skoro neustálou pozornost? Tak 1-2× denně vydrží max 20 min sama na hrací dece, bouchá do zavěšených hraček. Pak se ale začne vztekat. Když jsem s ní a dělám opičarny, povídám, chrastim atd, tak to jí baví, sleduje to, směje se, žvatlá. Dneska už sama začala uchopovat hračky! Ehmm, takovýho těžkýho plast. motýla si pak pustila na hlavu a spustila řev, ještě to vůbec nemá vymakaný :D. Ale tím pádem jsem dnes za celé dopoledne jen sklidila suché prádlo, pověsila nově vyprané a vyklidila myčku, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
4.5.21 13:36

No jak je malá vzhůru, tak si „hrajeme“… Pokud mám rozdělanou práci, tak si ji dám do lehátka a děláme to spolu a ona mě sleduje, říkám jí, co dělám a pořád na ni mluvím. Třeba myčku můžu uklízet pouze, když je vzhůru, jinak ji ten rachot talířů budí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
4.5.21 14:19

U nás se přes den skoro nespí… takže buď mladší drncám při práci v postýlce, zatímco starší řádí kdesi za rohem a dělá binec, a nebo jsme u starší v pokojíčku, mladší tam vždycky hodím na její postel podložku a dám jí tam hrazdičku a hrajeme si tak nějak všichni tři dohromady… to samé během aktivit v přízemí, někdy malá řve, že chce chovat nebo si sosnout, tak si ji vezmu, zatímco levou rukou pokračuju např. v malování štětcem se starší. Ta má aspoň pak radost, že to má hezčí než já, protože nejsem levák a podle toho to taky vypadá :mrgreen: Takže já tak nějak celý den improvizuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
4.5.21 14:27

@Narysa Nejvíc srandy je u úkolů, když se syn učí…to se může malá potrhat smíchy…vůbec není škodolibá 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
4.5.21 14:45

@Pavla.kd Tak aspoň někoho to baví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie