TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
29.1.21 14:38

@Léňa 86 jééé tak to mě mrzí no a starší dcera to už bude pomocnice, to je velká slečna :) tak snad bude tentokrát všechno v pořádku :srdce: jinak u mě taky nevolnosti, nezvracím, ale celý den mi je tak nějak všelijak hrozně… musím si sedat, abych sebou nepleskla o zem :lol: chutě jsem měla teď tak 14 dní, sežrala jsem na co jsem přišla, hlavně teda sladký, na posezení klidně 2 tabulky čokolády :D teď už sladký a jídlo celkově nemůžu ani vidět, ale zas když nejím, tak je mi blbě… začarovanej kruh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.1.21 15:16

@Lucinka312 A která skupina to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.1.21 15:53

@Lucinka312 no dcerka už se těší, bude to velká chůva. A já jsem ráda, že je budu mít po takové době, je to moje opora a kamarádka takže vím, že mi bude pomáhat :hug:
No mě dneska Dr říkala, že mám jíst po dvou hodinách malé porce, tak se tim asi začnu řídit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.1.21 16:13

@BigGold7 ta prvni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carli26
29.1.21 17:43

Ahoj holky, tak já dnes ráno začala spinit, šla jsem k mudr a mám hematom, takže mi navýšila utrogestan a k tomu beru ještě ascorutin a klidovy režim. Jinak mimi už je pěkně vidět, smrdlalo tam rukama nohama, evidentně ho nějaký hematom netrapi, zato manžel je na mrtvici. Jinak nevolnosti trvaji, jak se chvíli nenajim hned se mi dělá spatne A ne všechno jidlo mi sedne tak je mi spatne stejně, ale za to všechno mi to stoji

• Citovat
  • Upravit
95
29.1.21 21:56

@Carli26 stejne nevolnosti u me.. po prezirackach prisla doba nechutenstvi, ze vseho se mi dela zle, ale jak se nenajim, tak je mi zle taky; zacarovanej kruh tehulek :think: tak snad uz bude vsechno v poradku, mimisek se urcite udrzi a vsechno bude v dobry, drzim pesti a nozky nahoru a klid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.1.21 02:56
@Lucinka312 píše:
@Léňa 86 ja jsem dnes taky 7+5 :) ale dr mi to spatne spocital a objednal me teda az na 10.2 s tim ze v ten den budu nejak 7+ neco :lol: :lol: takze ja ani nevim jestli je tam jedno nebo kolik a jestli vubec srdicko bije :roll: :D no snad tam bude jedno a bude vse ok :lol:

Buď v klidu, mě objednali na 8.2., a to budu 9+4. Nevím, jestli to berou šmahem rovnou se screeningem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.1.21 03:07

@Lucinka312 Co se příznaků týče, tak prsa mam jak Pamela po plastice, není mi pohodlná ani stará dobrá kojící podprsenka od Hotmilku. Když se nenajím zavčasu, tak mi je blbě, ale nosím s sebou mandarinky, banány a synovi (necelé 3 roky) balim dvojitou sváču, ať mu můžu kdyžtak část sníst… Na hřiště chodíme jen tam, kde je blízko záchod, protože jsem jak průtokáč. Dopoledne jsem mrtvá, ale odpočívat nemam šanci :mrgreen: No uvidíme, co jak bude, blbci mě objednali na hrozně pozdě, snad bude vše ok… Chtělo by to holčičku, ale smířím se i s klukem, hlavně aby bylo zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.1.21 10:33

Chjooooo, už mám ty svoje super nálady.😬 Jsem si už sobě protivná, a kvůli každé prkotine brecim😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.1.21 12:15

@Anpani jsem na tom stejně 😂 včera jsem smažila karbanátky a jeden se mi rozpadl, já se rozbrečela a vyhodila všechny 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.1.21 14:50

@Jiriiinka chjoooo, to mě mrzí, už ať jsou ty stavy za námi. Četla jsem ten tvůj příspěvek mě 18lete dceři, promiň, ta se málem pocurala smíchy, že co že to máme za stavy🤣 🤣 🤣. Nějak ty naše stavy nechápe, ale za pár let se budu smát já ji🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.1.21 17:01

@Anpani to teda 😂 😂 😂 já taky do té doby dokud jsem neotěhotněla nechápala co to je za stavy..je to vtipný noo 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 17:50

Ahoj holky.. jsem na zacatku sedmeho tydne, a chci se zeptat.. taky vas picha ve vajecnicich? Me predevcirem v levem, vcera v pravem a dnes zase v pravem. Mam z toho docela strach, jsem uz po jenom ZT a na kontrolu mam jit az v pondeli 15teho.. Dneska teda i dost (omlouvam se) prdim.. tak si rikam, jestli to nesouvi i se strevama :) Dekuju

• Citovat
  • Upravit
4.2.21 17:46

Odpověď na píchání ve vaječnících

Ahoj, mě píchalo ve vaječnících tak od 3. týdne až do teď. Hlavně ten, ze kterého byla ovulace. Jsem v 10. a začalo to ustávat. A čím víc jsem byla nafouknutá tím to bolelo víc. Ale nebylo to teda v kuse, spíše víckrát za den a po nějakou dobu. Vždy když jsem se “vyprděla” nebo došla na velkou 💩, tak se bolest zmírnila. Takže podle mě to je toho, jak ten vzduch tam tlačí na dělohu a vaječníky. Kup si Espumisan nebo Noball (je přírodnější) proti nadýmání, mně to pomáhá a fenyklový čaj mi dali v lékárně 🙂

Ale samozřejmě doktorce zavolat můžeš, za to nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.2.21 17:12

Holky co nejste ve skupince na fb tak jen aby jste věděli dneska v noci jsem potratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí