TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
23.1.21 13:29

@Kejty.nkaa super já jdu v pondělí dá se říct že už na 3 kontrolu ale teď už by to mělo být vidět jako tobě tak snad bude vše ok mám problémy s krvácením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.1.21 13:38

@lovean To znám, moc dobře, jsouu to pěkné nervy :roll: a může to dopadnout jakkoliv, ale někdy krvácení způsobuje prokrvená děloha.. tak držím moc palečky, aby už bylo miminko vidět a bylo všechno v pořádku :hug:
Já byla moc brzy 8.1. a byl vidět pouze žloutkový váček, tak mě to taky trošku rozhodilo.. ale podle toho jak jej teď ve čtvrtek doktor změřil, tak to jsem byla teprve 4+2 a teď po dvou týdnech šlo hezky vidět i srdíčko :) Ono co není v jeden týden, může být v další, vyvyjí se neskutečnou rychlostí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.1.21 13:42

@Kejty.nkaa já to znám taky čekám už 4 takže vím ale já krvácela u všech a všechny to zvládli zatím u prvního jen spinila ale od druhého celkem dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.1.21 13:48

@lovean Tak já prvního syna porodila o měsíc dříve a 3× to bohužel nedopadlo, jsem těhotná po páté ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.1.21 14:59

@Kejty.nkaa aha tak to jsi měla náročné já jsem taky po páté první co jsem čekala mělo vývojovou vadu takže jsem musela ve 12 tt na přerušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.1.21 16:31

@lovean Je to mě mrzí, to je taky bolestivé  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.1.21 16:43

@Kejty.nkaa ale to už je asi 12 let to už je v pohodě akorát co vždycky mám velké nervy pokaždé z genetiky po téhle zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.1.21 18:36

Ahoj holky, tak jsem zase dočetla 2 stránky. :oops: jak já ráda vídám ty ultrazvučky, čtu kdy máte termín aj. Konečně nám to vyšlo. :srdce:
Na mě, k pouhým bolestem prsou, dolehly ranní nevolnosti a totální ubrečenost, za každé situace. :roll: :lol: Šílenost, ale co bych pro fazolku neudělala, žejo. ;) :oops:
Jaké máte příznaky vy? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.1.21 18:37

@lovean Já teď upřímně trochu taky ;)
A jak Ti je, jaké máš příznaky? Mě bývá blbě po ránu a občas to trvá i celý den :poblion: a vadí mi pachy :mrgreen:
Jinak v pohodě, únava už není taková jak první měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.1.21 18:40

@Kikina_2020 Ahoooj :mavam: takhle jsem to měla na začátku, brečela jsem i u reklamy :mrgreen: ale už je to lepší, teď jsem prozměnu nafouklá jak meloun :lol: který jsi TT? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.1.21 18:47
@Kejty.nkaa píše:
@Kikina_2020 Ahoooj :mavam: takhle jsem to měla na začátku, brečela jsem i u reklamy :mrgreen: ale už je to lepší, teď jsem prozměnu nafouklá jak meloun :lol: který jsi TT? :dance:

O nafouknutí mi taky ani nemluv.(a ta zácpa :roll: ) :lol: Přítel má ze mě srandu, že už to není to co na začátku vztahu, přitom vážím míň, akorát jsem jak balón. :D Je to vtipné teďka u nás. :lol:
Jsem 7tt, vše je u nás v pořádku :oops: akorát to čekání do 10tt na další ko, mě zabije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.1.21 18:52

@Kikina_2020 To je super, že je všechno v pořádku, u nás taky 🙏 Já jdu až za 6 týdnů na celkové odběry a na první screening, tak jsem zvědavá :) Jinak u mě to je 3 dny průjem pak zácpa, taky super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.1.21 18:56

@Kejty.nkaa já právě teď nic prakticky bolivaji mě nohy ale to nevím jestli s tím souvisí pšikáni to jsem měla i dcery že jsem hodně pšikala ale co je mi divný že nezvracim nic u všech 4 těhotenství u toho nepovedeného jsem zvracela tak že jsem nemohla nic udržet v žaludku a teď nic a to je mi divné říkám si jestli je vse v pořádku už vyhlížím pondělí abych věděla na čem jsem jo občas mě akorát pálí prsa ale to taky není pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.1.21 19:14
@lovean píše:
@Kejty.nkaa aha tak to jsi měla náročné já jsem taky po páté první co jsem čekala mělo vývojovou vadu takže jsem musela ve 12 tt na přerušení

Tak to jsme podobně, ja šla v 16tt. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.1.21 19:22

@Va-Janka ale u tebe je to asi kratší dobu že? Nebo před jak dlouhou dobou jsi šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí