Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kejty.nkaa super já jdu v pondělí dá se říct že už na 3 kontrolu ale teď už by to mělo být vidět jako tobě tak snad bude vše ok mám problémy s krvácením
@lovean To znám, moc dobře, jsouu to pěkné nervy
a může to dopadnout jakkoliv, ale někdy krvácení způsobuje prokrvená děloha.. tak držím moc palečky, aby už bylo miminko vidět a bylo všechno v pořádku ![]()
Já byla moc brzy 8.1. a byl vidět pouze žloutkový váček, tak mě to taky trošku rozhodilo.. ale podle toho jak jej teď ve čtvrtek doktor změřil, tak to jsem byla teprve 4+2 a teď po dvou týdnech šlo hezky vidět i srdíčko
Ono co není v jeden týden, může být v další, vyvyjí se neskutečnou rychlostí ![]()
@Kejty.nkaa já to znám taky čekám už 4 takže vím ale já krvácela u všech a všechny to zvládli zatím u prvního jen spinila ale od druhého celkem dost
@lovean Tak já prvního syna porodila o měsíc dříve a 3× to bohužel nedopadlo, jsem těhotná po páté ![]()
@Kejty.nkaa aha tak to jsi měla náročné já jsem taky po páté první co jsem čekala mělo vývojovou vadu takže jsem musela ve 12 tt na přerušení
@Kejty.nkaa ale to už je asi 12 let to už je v pohodě akorát co vždycky mám velké nervy pokaždé z genetiky po téhle zkušenosti
Ahoj holky, tak jsem zase dočetla 2 stránky.
jak já ráda vídám ty ultrazvučky, čtu kdy máte termín aj. Konečně nám to vyšlo. ![]()
Na mě, k pouhým bolestem prsou, dolehly ranní nevolnosti a totální ubrečenost, za každé situace.
Šílenost, ale co bych pro fazolku neudělala, žejo.
![]()
Jaké máte příznaky vy? ![]()
@lovean Já teď upřímně trochu taky ![]()
A jak Ti je, jaké máš příznaky? Mě bývá blbě po ránu a občas to trvá i celý den
a vadí mi pachy ![]()
Jinak v pohodě, únava už není taková jak první měsíc ![]()
@Kikina_2020 Ahoooj
takhle jsem to měla na začátku, brečela jsem i u reklamy
ale už je to lepší, teď jsem prozměnu nafouklá jak meloun
který jsi TT? ![]()
@Kejty.nkaa píše:
@Kikina_2020 Ahooojtakhle jsem to měla na začátku, brečela jsem i u reklamy
ale už je to lepší, teď jsem prozměnu nafouklá jak meloun
který jsi TT?
O nafouknutí mi taky ani nemluv.(a ta zácpa
)
Přítel má ze mě srandu, že už to není to co na začátku vztahu, přitom vážím míň, akorát jsem jak balón.
Je to vtipné teďka u nás. ![]()
Jsem 7tt, vše je u nás v pořádku
akorát to čekání do 10tt na další ko, mě zabije ![]()
@Kikina_2020 To je super, že je všechno v pořádku, u nás taky 🙏 Já jdu až za 6 týdnů na celkové odběry a na první screening, tak jsem zvědavá
Jinak u mě to je 3 dny průjem pak zácpa, taky super ![]()
@Kejty.nkaa já právě teď nic prakticky bolivaji mě nohy ale to nevím jestli s tím souvisí pšikáni to jsem měla i dcery že jsem hodně pšikala ale co je mi divný že nezvracim nic u všech 4 těhotenství u toho nepovedeného jsem zvracela tak že jsem nemohla nic udržet v žaludku a teď nic a to je mi divné říkám si jestli je vse v pořádku už vyhlížím pondělí abych věděla na čem jsem jo občas mě akorát pálí prsa ale to taky není pořád
@lovean píše:
@Kejty.nkaa aha tak to jsi měla náročné já jsem taky po páté první co jsem čekala mělo vývojovou vadu takže jsem musela ve 12 tt na přerušení
Tak to jsme podobně, ja šla v 16tt. ![]()
@Va-Janka ale u tebe je to asi kratší dobu že? Nebo před jak dlouhou dobou jsi šla?