TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Carli26
13.1.21 19:20

@peclen podruhé,v červenci jsem byla na revizi

• Citovat
  • Upravit
375
14.1.21 07:27
@Esufi píše:
Musím říct, že jsem lemra líná a na kontrolu jsem se ještě neobjednala :mrgreen: Doktor říkal, že kdybych otěhotněla, tak na kontrolu ne dřív než v 8. týdnu. Teď ale přemejšlím, jestli tím myslel 7+1 a víc nebo až 8+1 a víc :lol: No, tak jako tak se stačí objednat týden předem, tak asi ještě počkám, dneska jsem 5+6. Bojím se, abych to nezakřikla, když se objednám moc brzo…

jj jak už bylo psáno…8tt je 7+, 8+ 1 už začínáš 9tt. :) Já jsem taky objednaná až když budu 7+5tt, jdu 27.1, je to doba ale ono to uteče. A hlavně, když zavoláš na gyndu, oni si to spočítají sami podle tvé poslední MS. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
14.1.21 08:00

@Esufi ahoj :mavam: Já jdu taky na kontrolu až když budu 7+5 u mě dr ani dřív neobjednavá. Každý večer si říkám, tak a zase jeden den pryč :D Ale už se moc těším, potřebuji uklidnit, že je vše v pořádku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 12:00

Ahoj vsem,
tak ja vas asi brzy opustim… Opet… Jiz po páté za posledni rok a pul… Od pul seste od rana mam bolesti v podbrisku az do zad… Uz jsem to zazila nekolikrat… Rozjizdi se mi potrat. Zatim nekrvacim, ale myslim, ze to prijde brzy…
Uz to vzdavam.. Tohle uz znovu nezvladnu… K..

• Citovat
  • Upravit
1117
14.1.21 12:46
@Anonymní píše:
Ahoj vsem,
tak ja vas asi brzy opustim… Opet… Jiz po páté za posledni rok a pul… Od pul seste od rana mam bolesti v podbrisku az do zad… Uz jsem to zazila nekolikrat… Rozjizdi se mi potrat. Zatim nekrvacim, ale myslim, ze to prijde brzy…
Uz to vzdavam.. Tohle uz znovu nezvladnu… K..

Musí to byt strašné… drz se. Jinak to s tebou neřeší tvůj doktor? Myslím, ze už po třetím potratu se bezne řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.1.21 12:47
@Anonymní píše:
Ahoj vsem,

Ahoj, ale to nemusi preci znacit potrat, vzdyt deloha boli kdyz se roztahuje a v bedrech boli take. Me treba dnes rano bolelo neslutecne moc v krizi :X :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 12:59

@Aluschka nechtel to resit, pac uz deti mam, ale myslim, ze by to uz bylo vhodne…netusim co se zmenilo😔
@rudepolemaku ano ty klasicke bolesti od roztahovani jsem mela taky, ty znam… Tohlee byla uplne jina bolest, klasicke kontrakce, ktere uz bohužel take znam… Predchvili jsem si dala horkou vanu, tak uz alespon nelezu po zdi…
Ani nevis jak bych si prala aby to bylo jinak, ale neverim tomu… Uz jsem to zazila… K.

• Citovat
  • Upravit
7997
14.1.21 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj vsem,

To je mi líto co zažívas ale dokud nekrvacis ještě to není 100 % třeba to není potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.1.21 13:01
@Anonymní píše:
@Aluschka nechtel to resit, pac uz deti mam, ale myslim, ze by to uz bylo vhodne…netusim co se zmenilo😔
@rudepolemaku ano ty klasicke bolesti od roztahovani jsem mela taky, ty znam… Tohlee byla uplne jina bolest, klasicke kontrakce, ktere uz bohužel take znam… Predchvili jsem si dala horkou vanu, tak uz alespon nelezu po zdi…
Ani nevis jak bych si prala aby to bylo jinak, ale neverim tomu… Uz jsem to zazila… K.

Take je znam, ale nastesti se mi to minule udrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 13:34

@lovean uvidim pokud nezacnu do zitra krvacet, zkusim volat doktora jestli by me nevzal driv, ze mam bolesti… Ale nevidim to dobre, je to fakt hnusny :(
@rudepolemaku mela si velke křeče nekolik hodin, ze si je musela rozdychavat a i presto bylo vse ok? Moc bych si to přála, ale ty bolesti jsou fakt hnusny a uz to trva moc dlouho :,( K.

• Citovat
  • Upravit
7997
14.1.21 13:38
@Anonymní píše:
@lovean uvidim pokud nezacnu do zitra krvacet, zkusim volat doktora jestli by me nevzal driv, ze mam bolesti… Ale nevidim to dobre, je to fakt hnusny :(
@rudepolemaku mela si velke křeče nekolik hodin, ze si je musela rozdychavat a i presto bylo vse ok? Moc bych si to přála, ale ty bolesti jsou fakt hnusny a uz to trva moc dlouho :,( K.

Držím palce třeba to ještě vyjde nechceš jet hned někam na pohotovost? vím že už to znáš ale mě doktorka říkala že kdybych měla křeče mám jet okamžitě na pohotovost třeba by ti pomohli nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 13:41

@lovean na pohotovost jsem jela tehdy v cervnu, take s bolestmi a po tom vsem co jsem si tam prozila uz nechci… Radeji si to proziju doma nez znovu toto… I kdyz bych rada vedela na cem jsem :( ale zkusím jeste vydrzet, myslim ze to bude brzy jasne… Každopádně diky za podporu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7997
14.1.21 13:47
@Anonymní píše:
@lovean na pohotovost jsem jela tehdy v cervnu, take s bolestmi a po tom vsem co jsem si tam prozila uz nechci… Radeji si to proziju doma nez znovu toto… I kdyz bych rada vedela na cem jsem :( ale zkusím jeste vydrzet, myslim ze to bude brzy jasne… Každopádně diky za podporu :srdce:

Nemáš zač chápu tě co se týká pohotovosti já sice nepotratila ale jela jsem u dcery na pohotovost že krvácím jezdila jsem tam každý snad druhý den a měla strach dívali se na mě jak na blázna no jako fakt děs takže když jsem začala krvácet teď nikam jsem nejela říkala jsem si buď a nebo a radši se domluvila ze sestřičkou co a jak a šla ke svojí ale budu na tebe myslet dej vědět jak to dopadlo držím moc palce aby ještě přeci jen to bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 13:59

@lovean dekuji dam vedet, moc bysme si to miminko přáli :,(

• Citovat
  • Upravit
7997
14.1.21 14:03
@Anonymní píše:
@lovean dekuji dam vedet, moc bysme si to miminko přáli :,(

To chápu když vidím co prožívas i mě mrzí že já jsem to nechtěla to miminko jako vím že to nebude jednoduchý ale teď se začínám i stydět že jsem o tom takhle mluvila ale ty první chvíle když jsem zjistila dceři bude rok a 5 měsíců až se to narodí byl šok ale teď si začínám uvědomovat díky tobě že jsem uděla dobře že jse se rozhodla že si ho nechám když bude vše ok a na tebe moc myslím a doufám pořád že ti to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí