TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2163
13.1.21 09:31

@Staninka30 je to tak jak píšeš :hug: A já myslím, že to jsou dobré znamení, když ti brni prsa a tak :). A to, že jsi mezitím měla ten čistý test je jasné, že bylo tím, že jsi ho nedělala z ranní moči. Takže super, mám z tebe radost :hug:. Teď už se tiše radovat a nechat bobka růst :dance: No bojim se doktora, aby nebyl „milí“ jako minule a samozřejmě hlavně toho, aby vše bylo v pořádku, ale věřím, že bude! :oops: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.1.21 09:32

@Tůtlinka nn u me se jedna o druhe miminko, uz mam holcicku dva roky😊 dekuju za tip, ja mam stazeny dve aplikace jedna se jmenuje tehotenstvi+ a pak mam jeste pregnancy, dame si za tyden vedet?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 09:36

@Market248 jee to budeš mít ideálně od sebe děti :) Já jsem v tom nová, tak koukám, že jsou i aplikace a tak právě :lol:. Ty už máš zkušenosti :) Jasně, že si dáme vědět :kytka:. Ty budeš na kontrole 6+0 a ja 6+1, to jeste nemusi být srdíčko že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.1.21 09:40

@Tůtlinka jj prave, ze jeste nemusi, tak na to musime myslet, abychom nebyly zklamane😊 hlavne, ze zkontroluji, ze je mimco, kde ma byt..u dcery to vypadalo, ze je mimodelozne, tak jsem si pobrecela a nakonec ji tam nasla😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 09:45

@Market248 se schovávala tak jo? :) No ja se na gyn ochomitla uz ve 4tem tydnu, nesla jsem na utz, ale on se podivat chtel a videl tam neco 2mm v deloze, ale rikal, ze je to spis vesteni z koule. I mi to vytiskl, tak kdyz použiji fantazii tak tam pidiflek vidim :lol:. Tak jsem zvědavá. Snad to bude dobré a pak se objednava za jak dlouho na dalsi kontrolu? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.1.21 09:54

@Tůtlinka no u me to bylo trochu slozitejsi, podle me mi vynechala jedna menstruace, protoze jsem sla i na vyvolavacku, ale to uz jsem byla tehotna..my jsme dceru neplanovali, oba jsme meli pred statnicema, oba jsme hrozne stastni, ze ji mame❤️️ a rikame si, ze je to nas zazrak, protoze jen jednou jsme se nechranili a je z toho dcera😊 ja si myslim, ze pokud neuvidi srdicko, tak pujdeme znovu za 14 dni😊 to uz ti dal obrazek ju? Tak to ja si musim taky rict😊

Příspěvek upraven 13.01.21 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.1.21 09:56

@Tůtlinka ahojky :)) take jsem dnes 5+2 :) zkus jeste aplikaci Tehotenstvi+, ta je jeste lepsi ;) a drzim moc palecky! Kdy jdes na kontrolu? Ja pristi stredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.1.21 09:57

@rudepolemaku tak to jdeme hezky za sebou, ja jsem taky 5+2tt a jdu v pondeli @Tůtlinka jde v utery a ty jdes ve stredu😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.1.21 09:58

@Market248 mela jsem ovulaci az 17-18dc, takze se bojim by neco bylo vubec videt :X a drzim vsem strasne palecky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.1.21 10:03

@rudepolemaku ja mela za 14-15dc, uvidime, dame si vedet😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.1.21 10:06

Holky tak dle MS 6+1 a dle utz 6+4. Miminku bije srdicko💗 Na kontrolu za 2 tydny a modlim se at prezijeme ten nas proklety tyden. Dalsi ZT bych nedala😔
Krasny den a hodne stesti na kontrolach💗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.1.21 10:12

@Martinie drzim moooc palce❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 10:13

@Market248 tak to je hezké, ze vam tak prisla do života :andel: A je jasne, ze clovek je nejdriv v šoku a s obavami, ale pak je rád a za nic by to nechtel jinak. My to ted tak brzy po vysazeni prášku taky nečekali (ja mam teda slozitejsi historii už) a tak jsme hledeli 8o. Ale preji si jen a jen at to dopadne dobře :srdce:. Jinak pozitivni test jsem objevila 1.1.2021 rano :lol: No dal mi obrázek, sám, nevim proč, me by to ani nenapadlo v tu chvili, je tam jenom flek pidi :) Ale ted taky doufam, ze zas da :)

@rudepolemaku ahojky :mavam: to je super, ze je nas tu vic stejně :andel:. Hned jsem tu aplikaci zkusila a je tam fura informaci teda, paráda :andel:. Takovy vymozenosti nase maminky a babicky nemely :oops: Jj a jak píše @Market248 Mame ty kontroly hezky za sebou :lol:. Market pondeli, ja utery, ty středa :) Tak uz se těším na info :dance: Ja nevim, kdy jsem mela ovulaci, ale myslim, ze 14-15 dc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 10:15

@Martinie ahooj :mavam: gratuluju, to je krása :srdce: at roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 10:25

@Tůtlinka I ten ze vcerejska byl z odpoledního testování :(.
Mam radost, jen aby ten mali skřítek tam byl, a telo si že me nedělo jen srandu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí