Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rudepolemaku Moc děkuji za uklidnění
No, plod byl jakoby vlevo a ten myom v právo vedle něj, ale ne úplně nalepeny. Ale i tak. Mimi 3mm, myom 3,5cm ![]()
Ahoj holky já měla přes víkend klid a dnes ráno opět ten růžový vytok, tak jsem šla radši k mudr…Vše v pořádku, mimi bylo krasne vidět srdicko, vše kolem mimi taky v poradku, akorat prý mám delohu vzadu či co a mám si lehat na břicho, Aby se lip pretocila…to se jí řekne, lehnu na 5 vterin a
a takže další kontrola 26.1.
@Carli26 tak to je důležité že je vše ok já na břichu ráda ležím a já jdu 25.1 už aby to bylo abych věděla že bude prcek ok a chci si nechat dát první fotečku
@lovean tak to tě naprosto chápu. Já už nic nemám, takže vše bude v podstatě jako prvorodicka🤣
Tedaaaa, 4 dětičky to tě obdivuji, musí to být určitě dost náročné, ale aspoň, že na to nejsi sama. Já pocházím že 4deti a mamka na nás byla sama, někdy to bylo dost krušné.
Pritel by to jeho rodine chtěl oznámit co nejdéle, nejlépe, až by mimi bylo na svete🤣Oni bydlí 300km od nás, takže se vídáme s nimi málo
@Marťa2345 já mám také myom dokonce možná 2.Doktori ale věděli, že se budeme po SP znovu pokoušet a nic neřekli, že by to měl být problém a ani neříkal, že by mi to v táhly. Jinak já uvidím co mi řekne mudr, jdu až 26.1.
Určitě to budeme mít vše v pořádku
@Anpani no tak jako 9 měsíců po porodu jsem fakt další neplanovala ale stalo se no já bych to nejradši neříkala nikdy ale nedá se budu muset
@lovean pardon, ale vás neučili ve škole používat čárky a tečky? Vždyť se to nedá číst, vaše příspěvky jsou jedna dlouhá věta.
@Anonymní píše:
@lovean pardon, ale vás neučili ve škole používat čárky a tečky? Vždyť se to nedá číst, vaše příspěvky jsou jedna dlouhá věta.
To asi nebylo nutne ne? A hlavne hrdinsky pod anonymem, to uplne nenavidim. Kdyz mam problem, tak se neschovavam jako srab za anonym, ne??
@Marťa2345 Strasne moc ti drzim palecky at je miminko v poradku💗 💗
@Martinie díky za zastání, tuhle diskuzi jsem neukládala aby tu byli hádky, kvůli písmu takže pokud má někdo problém nemusí tu být já tak píšu normálně i kámošce na fb a nikdy neřekla ani slovo
@Anpani Juuuu, děkuji moc, to jsi mě tak uklidnila
Já bych jinak snad dnes ani nespala…
@Marťa2345 píše:
Holky, tak já ani nevím, jak jsem dopadla. Je to tak 5+5, 3mm… Ale… Je tam velký myom 3,5cm a trochu volné tekutiny. Prý můžu potratit… A můžu mít klidovější režim, což se 4 dětma… Co si o tom myslíte? Máte nějaké zkušenosti? Ale nekrvácím…
Mysli pozitivně a všechno bude dobrý
kdy máš jít na kontrolu? ![]()