Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Veruna94 No, nejsi v tom sama, mám to stejně. Taky se snažím uklidnit, ale moc mi to nejde
Byla bych ráda, kdyby bylo srdíčko, ale jsem smířená s tím, že si možná ještě počkám, se synem to byl stejný scénář - první kontrola 7+0, za týden jsem šla znovu, jestli je srdíčko. Už teda bylo, ale kdyby to bylo stejně, tak je to ještě o týden delší čekání…![]()
Musíme věřit, že už bude, ať se můžeme stresovat zase něčím dalším.
věřím, že to bude dobrý. ![]()
@Veruna94 Musíme, jinak se picneme! ![]()
Mám dojem, že některé z holek jdou na utz už příští týden, tak uvidíme, jak na tom budou. Držím nám všem palce ![]()
@Anonymní píše:
@Veruna94 Musíme, jinak se picneme!Mám dojem, že některé z holek jdou na utz už příští týden, tak uvidíme, jak na tom budou. Držím nám všem palce
Jo já jdu znovu hned v pondělí ve středu byl jen vacek tam mi nezbývá než doufat že v pondělí už tam bude víc
@lovean já jdu ve středu, protože tuhle středu byl taky vidět váček a proč říkáš, že “jen”? 😊 Jak jsi daleko?
@Kačka_0000 já nevím jak jsem daleko měla jsem takový divný cyklus ale ovulace musela být kolem 10.12 ale přesně fakt nevím ale to byl poslední styk jinak proc říkám protože doktorka říkala že to nemusí být dobré do té středy jsem krvácela proto jsem tam šla na utz byl jen vacek brali mi krev na hcg měla jsem dál brát Ascorutin a dostala jsem utrogestan od té doby nekrvacim teda aspoň zatím a mám přijít v to pondělí jestli se vyvíjí
@lovean neboj, určitě to bude dobrý 😊 musíme tomu věřit, ale taky se samozřejmě bojím.. to na tom budeme asi podobně, my jsme byli 8.12. na inseminaci a ve středu mi řekl doktor, že jdu na kontrolu strašně brzo..
@Kačka_0000 tak uvidíme ☺️️ tak to jsem asi taky byla moc brzy jenže já nechtěla já musela měla jsem jít až v to pondělí ale protože jsem dost krvácela tak jsem volala znovu dřív no a na jednu stránku můžu být ráda že jsem šla protože aspoň mi dala ty léky a pomohlo to a doufám že už krvácet nebudu
@Market248 Ahojky, mě pan gynekolog psal, že pokud měla být předpokládaná menstruace např. 1.1., tak by doporučoval objednat se na ultrazvuk 26.1. a později, takže to by asi cca odpovídalo. ![]()
@Bar.b0ra dekuju za zpravu😊 tak to jdu brzy, ale aspon zkontroluje, ze je tam, kde ma byt😊
@Ema_Tobi díky jsem neprovozní už teď a bude hůř a ještě bude zítra dlouhé čekání jdu tam až na 11:45
@Lea L ahojky, delala jsi jeste test? Ja uz skoncila, mela jsem krasne obe tmave carky
. Jsi s nami i ve skupine na facebooku?
@lovean nahodou, alespon se podivas jak to vsechno vypada <3 my si musime jeste chvilicku pockat, ale uz ted jsem z toho nervozni
Ahoj holky, trošku vám ty kontroly závidím.🙈Já jsem dnes zřejmě 5+2 a na první kontrolu jdu až 27.1. No, kdo si počká ten se dočká. Zítra držím palce Lovean ✊
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala. Před týdnem jsem našla ducha na testu, teď už je to hezká čárka. Doma už jednoho raubíře máme. Tak si potají přejeme ještě tu princeznu. Ale druhého raubíře bychom taky brali ![]()
Všem držím palce na blížících se kontrolách ![]()