Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Va-Janka ahoj ja jdu take az 27.1. Tak konecne nejsem sama, ktera jde az tak dlouhopo vsech tech zkusenostech se hrozně bojim
Ahoj tvoje obavy chápu…nedovedu si představit čím sis musela projít. Já musela na přerušení v 16tt a taky to se mnou zamávalo. Ale teď prostě cítím, že je vše v pořádku. ![]()
@Anonymní píše:
Tak ja se k Vam opatrne pridam, loni v cervnu jsem ve 41tt prisla o dcerku, v listopadu jsem otehotnela a bylo z toho biochemicke tehotenstvi a dnes vecer jsem nasla toto, viz foto. Tak mame zase nadeji, ze nas bude doma vice.
Ovulaci podle teploty odhaduji na 30.12., nebo 31.12.
Taky je mi to moc líto tohle bych zažít nechtěla držím palce ať je vše v pořádku a dobře to dopadne
Holky moje nervy začínají pracovat v noci mě zase boleli nohy a hlava a teď jsem nervózní a taky nevyspana
@Anonymní píše:
Tak ja se k Vam opatrne pridam, loni v cervnu jsem ve 41tt prisla o dcerku, v listopadu jsem otehotnela a bylo z toho biochemicke tehotenstvi a dnes vecer jsem nasla toto, viz foto. Tak mame zase nadeji, ze nas bude doma vice.
Ovulaci podle teploty odhaduji na 30.12., nebo 31.12.
Držím palce ať je tentokrát vše v pořádku. ![]()
@lovean píše:
Holky moje nervy začínají pracovat v noci mě zase boleli nohy a hlava a teď jsem nervózní a taky nevyspana
Já se začínám v noci potit. V 5 ráno mě začla budit kočka a rovnou jsem věděla, že už zase neusnu, protože se mi chce na záchod a je mi zima jak jsem navlhla z pocení uff.
já tedy většinou vstávam mezi 5 a 6, ale teď si kočka posunula snídani vyloženě na 5 a začíná to být dost otrava.
@Filanda jo já mám občas taky docela zajímavý stavy já v týdnu vstávám v 6 vezmeme syna do školy on chodí do speciální a ty fungují
Holky, tak já měla jít dneska odpo na gyndu, 2 týdny nervy, znáte to… No a dneska mi napsali, že kvůli nemocí to musí přehodit na zítra večer. Mě asi trefí, už jsem byla tak zvědavá a teď tohle ![]()
@Marťa2345 jo to by mě taky trefilo já jdu na 11:45 pak dám vědět
Tak holky vše je v pořádku vypadá to na 6 tt už to vypadalo že začíná i být srdíčko znovu jdu 25.1 a když bude vše ok dostanu průkazku
@lovean píše:
Tak holky vše je v pořádku vypadá to na 6 tt už to vypadalo že začíná i být srdíčko znovu jdu 25.1 a když bude vše ok dostanu průkazku [/citace
TAk to je supeeer![]()
![]()
, myslela jsem na tebe.
@lovean píše:
Tak holky vše je v pořádku vypadá to na 6 tt už to vypadalo že začíná i být srdíčko znovu jdu 25.1 a když bude vše ok dostanu průkazku
Tak to je super, moc gratuluji. Ať je i dál všechno v pořádku. ![]()
@lovean píše:
Gratuluji. ![]()
@lovean píše:
Paráda, to jsou dobré zprávy ![]()