Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Va-Janka teeda to jdes dost dlouho, slo by to urcite i o tyden drive ![]()
@Va-Janka taky jdu na kontrolu až 21.1. jsem taky jak na trní a to jsem dneska 6+4
Jinak holky mě je dneska strašně
, ráno jsem nedala čištění zubů a teď mám žaludek jak na vodě…
@rudepolemaku no díky ale minule jsem se málem po kvůli nervům tak uvidíme
Holky to by byl mazec kdyby mě teď nebylo zle to by bylo poprvé co jsem byla těhotná
Tak ja se k Vam opatrne pridam, loni v cervnu jsem ve 41tt prisla o dcerku, v listopadu jsem otehotnela a bylo z toho biochemicke tehotenstvi a dnes vecer jsem nasla toto, viz foto. Tak mame zase nadeji, ze nas bude doma vice.
Ovulaci podle teploty odhaduji na 30.12., nebo 31.12.
@rudepolemaku píše:Šlo nu ale dali mi to takhle, tak musím vydržet. Tyden už je za mnou tak už jen 14dni a kousek. Třeba už bude na utz trošku víc vidět-doufam😅 😅a dostanu pro děti domů obrázek. Už mám vymyšleno jak to dětem oznamím, tak snad to vše klapne🤣
@Va-Janka teeda to jdes dost dlouho, slo by to urcite i o tyden drive
@rudepolemaku jojo testila, ale carky byly fakt mizerny na to, te uz mam snad 10 dni zpozdeni..tak jsem koupila digital..a na FCB jsem jako Lenka K.. ![]()
@Va-Janka ahoj ja jdu take az 27.1. Tak konecne nejsem sama, ktera jde az tak dlouho
po vsech tech zkusenostech se hrozně bojim
Holky ja se bojim se na fb pridat, ze to nekdo uvidi ze jsem se pridala 🙈 🙈
@Anonymní píše:
Tak ja se k Vam opatrne pridam, loni v cervnu jsem ve 41tt prisla o dcerku, v listopadu jsem otehotnela a bylo z toho biochemicke tehotenstvi a dnes vecer jsem nasla toto, viz foto. Tak mame zase nadeji, ze nas bude doma vice.
Ovulaci podle teploty odhaduji na 30.12., nebo 31.12.
Tak to je tedy mazev v 41tt prijit o dceru, brrrr
je mi to strasne lito a doufam, ze vam to ted vse vyjde!