Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean máš naprostou pravdu, nesmíme se tomu poddavat. Držím nám všem tady palečky, ať to až do konce vše dobře dopadne
@Anpani jj když se budeme podporovat určitě to zvládneme a tak pro odreagování máš nějaké děti? A co by jsi chtěla vím že je brzy ale tak jestli je nějaké pohlaví které preferujes? Jako samozřejmě důležité je hlavně zdraví ale ptám se pro uvolnění
Holky, tak právě jedu na gyndu… uff, jsem zvědavá. Dám pak vědět. Dneska se mi zdálo, že jsem zaspala a nestihla to
i když je to takhle večer
Pak jsem zjistila, že to byl jen sen. Máte taky tak živé sny a noční můry?
@Marťa2345 píše:
Holky, tak právě jedu na gyndu… uff, jsem zvědavá. Dám pak vědět. Dneska se mi zdálo, že jsem zaspala a nestihla toi když je to takhle večer
Pak jsem zjistila, že to byl jen sen. Máte taky tak živé sny a noční můry?
Ahoj, držím palce 🙏🏻 Taky jsem dnes měla úplně debilní, živé sny… ![]()
já už jsem ze zítřejší kontroly úplně nervózní… ![]()
Jo a koupila jsem si vitamíny Yarilo a do 15 min sem ho vyhodila
… tak nevím, jestli tomu mám dát šanci ještě ![]()
@Marťa2345 držím palce pak hned napiš já občas taky mám zdálo se mi že jsem se líbala z jinym chlapem pak se mi zdají třeba divné sny o tom dítěti co čekám no prostě sranda
@Ema_Tobi já vitamíny neberu v žádném těhotenství jen kyselinu listovou zkoušela jsem v prvním mamavit a bylo mi zle pak jsem zjistila že to není tak důležité jen tak kyselina na vývoj plodu
@lovean mám jednu dceru, které v červenci bude už 18let. S přítelem jsme se teď snažili něco přes rok. On by chtěl holcicku(on má kluka a holčičku) a mně je to úplně jedno, hlavně aby bylo mimi zdravé. Dcera je nadšená a přítele děti by také chtěli sourozence. Řekla jsem to teď jen příteli a mé dceři, jinak všem ostatním až bude nejhorší za námi
.
A co ty?. Máš už děti? A kdy to všem řekneš?
@Anpani tak moje těhotenství nebylo plánované z bývalého manželství mám dva kluky 10 let a 8 let ten je postižený ten mladší s přítelem mám dceru 9 měsíců z rodiny to ví jen přítel a bohužel i když jsem s tím nesouhlasila tchýně přítel ji to řekl moje rodina se to dozví až po prvním screeningu vím že totiž nebudou nadšení už při dceři nebyli a teď je to brzy plus 4 syn je postižený takže čim později tím líp jinak já bych chtěla holčičku za prvé bych chtěla dva a dva a za druhé mám po dceři schované věci skoro vše růžové takže bych nemusela skoro nic shánět
Holky, tak já ani nevím, jak jsem dopadla. Je to tak 5+5, 3mm… Ale… Je tam velký myom 3,5cm a trochu volné tekutiny. Prý můžu potratit… A můžu mít klidovější režim, což se 4 dětma… Co si o tom myslíte? Máte nějaké zkušenosti? Ale nekrvácím…
@Marťa2345 jako hematom tam je? asi jo že já měla u malé a ono to krvácelo a nevíš jestli je to pod plodem nebo nad? Já nevím jak byl veliký ten můj ale odešlo to kolem 10 tt cucky z krvi a od té doby nic nemusíš potratit
@lovean nemám tam hematom, ale myom jakoby svalovinu, snad nepotratím ![]()
@lovean díky moc, za 3 týdny. Uvidíme… Budu se co nejvíce šetřit.
@Marťa2345 aha tak to neznám já měla hematom držím palce to je za nějak dlouho já mám jít už za dva a to vypadá že je vše ok určitě se zkus šetřit ale znám to mám 3 děti nejmladší 9 měsíců takže vím že slovo šetřit jde minimálně ale taky se snažím kvůli tomu krvácení který jsem měla
@Marťa2345 juj
no to se ted uvidi co bude! Nevis kde byl myom, kde byl plod?? Z jake strany? Zda nad plodem, pod plodem?? Toto je dost dulezite :. Ale chce to ted jen vydrzet a cekat, pak tyto veci vetsinou zanikaji kolem 10tt
![]()