TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
515
12.1.21 16:42

@lovean máš naprostou pravdu, nesmíme se tomu poddavat. Držím nám všem tady palečky, ať to až do konce vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.21 16:49

@Anpani jj když se budeme podporovat určitě to zvládneme a tak pro odreagování máš nějaké děti? A co by jsi chtěla vím že je brzy ale tak jestli je nějaké pohlaví které preferujes? Jako samozřejmě důležité je hlavně zdraví ale ptám se pro uvolnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.1.21 16:50

Holky, tak právě jedu na gyndu… uff, jsem zvědavá. Dám pak vědět. Dneska se mi zdálo, že jsem zaspala a nestihla to :D i když je to takhle večer :D Pak jsem zjistila, že to byl jen sen. Máte taky tak živé sny a noční můry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
12.1.21 16:54
@Marťa2345 píše:
Holky, tak právě jedu na gyndu… uff, jsem zvědavá. Dám pak vědět. Dneska se mi zdálo, že jsem zaspala a nestihla to :D i když je to takhle večer :D Pak jsem zjistila, že to byl jen sen. Máte taky tak živé sny a noční můry?

Ahoj, držím palce 🙏🏻 Taky jsem dnes měla úplně debilní, živé sny… :,(
já už jsem ze zítřejší kontroly úplně nervózní… :(

Jo a koupila jsem si vitamíny Yarilo a do 15 min sem ho vyhodila :poblion:… tak nevím, jestli tomu mám dát šanci ještě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.21 16:55

@Marťa2345 držím palce pak hned napiš já občas taky mám zdálo se mi že jsem se líbala z jinym chlapem pak se mi zdají třeba divné sny o tom dítěti co čekám no prostě sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.21 16:57

@Ema_Tobi já vitamíny neberu v žádném těhotenství jen kyselinu listovou zkoušela jsem v prvním mamavit a bylo mi zle pak jsem zjistila že to není tak důležité jen tak kyselina na vývoj plodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
12.1.21 16:59

@lovean mám jednu dceru, které v červenci bude už 18let. S přítelem jsme se teď snažili něco přes rok. On by chtěl holcicku(on má kluka a holčičku) a mně je to úplně jedno, hlavně aby bylo mimi zdravé. Dcera je nadšená a přítele děti by také chtěli sourozence. Řekla jsem to teď jen příteli a mé dceři, jinak všem ostatním až bude nejhorší za námi :wink:.
A co ty?. Máš už děti? A kdy to všem řekneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.21 17:51

@Anpani tak moje těhotenství nebylo plánované z bývalého manželství mám dva kluky 10 let a 8 let ten je postižený ten mladší s přítelem mám dceru 9 měsíců z rodiny to ví jen přítel a bohužel i když jsem s tím nesouhlasila tchýně přítel ji to řekl moje rodina se to dozví až po prvním screeningu vím že totiž nebudou nadšení už při dceři nebyli a teď je to brzy plus 4 syn je postižený takže čim později tím líp jinak já bych chtěla holčičku za prvé bych chtěla dva a dva a za druhé mám po dceři schované věci skoro vše růžové takže bych nemusela skoro nic shánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.1.21 18:13

Holky, tak já ani nevím, jak jsem dopadla. Je to tak 5+5, 3mm… Ale… Je tam velký myom 3,5cm a trochu volné tekutiny. Prý můžu potratit… A můžu mít klidovější režim, což se 4 dětma… Co si o tom myslíte? Máte nějaké zkušenosti? Ale nekrvácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.21 18:16

@Marťa2345 jako hematom tam je? asi jo že já měla u malé a ono to krvácelo a nevíš jestli je to pod plodem nebo nad? Já nevím jak byl veliký ten můj ale odešlo to kolem 10 tt cucky z krvi a od té doby nic nemusíš potratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.21 18:17

@Marťa2345 ale držím palce kdy máš dojít znovu? Musíš věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.1.21 18:18

@lovean nemám tam hematom, ale myom jakoby svalovinu, snad nepotratím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.1.21 18:18

@lovean díky moc, za 3 týdny. Uvidíme… Budu se co nejvíce šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.21 18:23

@Marťa2345 aha tak to neznám já měla hematom držím palce to je za nějak dlouho já mám jít už za dva a to vypadá že je vše ok určitě se zkus šetřit ale znám to mám 3 děti nejmladší 9 měsíců takže vím že slovo šetřit jde minimálně ale taky se snažím kvůli tomu krvácení který jsem měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
12.1.21 18:25

@Marťa2345 juj :(( no to se ted uvidi co bude! Nevis kde byl myom, kde byl plod?? Z jake strany? Zda nad plodem, pod plodem?? Toto je dost dulezite :. Ale chce to ted jen vydrzet a cekat, pak tyto veci vetsinou zanikaji kolem 10tt :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí