Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky je tu některá které vyšel pozitivní test někdy a měla by termín porodu začátek září 2021 já jsem našla pozitivní test před Vánoci slabou čárku teď už je silná minko v plánu nebylo ale tak pokud se stalo tak hold bude
Já našla 2 čárky na testu přesně na Vánoce, v červenci bylo zamlkle těhotenství, tak snad bude vše jak má. K mudr jdu poprvé v pondělí 4.1. ![]()
@Carli26 ahoj u mě to vypadá všelijak já už delší dobu krvácím takže nevím co z toho bude ale já to mám komplikovaný otěhotněla jsem 9 měsíců po porodu takže je to složité dneska v noci i po probuzení mě strašně boleli nohy
Ahoj holky, já měla dvě čárky den po stedrem dnu. Teď mám dva dny zpozdeni. Příkladem svoje testy. Jinak jsem v září tohoto roku byla na potratu/porodu v 23tt z důvodu vvv srdce plus další komplikace. Do te doby jsme čekali úplně zdrave miminko. K doktorce chci až kolem 15.1., aby už bylo vidět krasne srdíčko a neplasila jsem zbytečně.
@Aluschka já jdu k doktorce 11.1 už jsem i objednaná ale já krvácím ale to jsem měla u všech těhotenství nejvíc u posledního takže já to beru že to nějak dopadne můj poslední test je takový ten jsem si dělala včera
Ahoj holky, my dělali test 27.12., na štědrý den jsem krvácela tak zatím doufáme, že bude vše v pořádku. Kontrola až 11.1.
@vlastulka23 já když jsem čekala dceru před 9 měsíci krvácela jsem hodně byla jsem pořád na pohotovosti a dcera je ok teď krvácím zase přijde mi zatím ale o něco míň ale teď tolik neplasim a navíc s 9 měsíčním dítětem to tolik nejde ani lehnout si moc nemuzu jako u dcery i když já mám víc dětí tak ti už jsou větší kluci
My se snažili miminko 3,5 roku, z toho sme zkusili v květnu jedno IUI, které nevyslo, otehotnela jsem přirozeně v červnu a na konci července sem musela na revizi.Tak snad to už teď dopadne
@Carli26 tak to držím palce aby to dopadlo nám se povedlo nechtěně mám doma už tři děti dva kluci ten druhý je postižený a holčičku která se narodila teprve před 9 měsíci takže nadšením neskáču ale stát se může vše tak uvidíme
Ahoj holky, pridavam se k Vam. Pozitivni test 2 dny pred Vanoci. K doktorovi se objednam az tak na pulku ledna, to by melo byt 7 nebo 8 týdnů tak snad to vse klapne. ![]()