Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Filanda ahoj
přeji ať čárka sílí ![]()
@Marťa2345 ahoj
já bych to celé probrala s dr. bude mít určitě zkušenosti
@Filanda muj manzel je 29.12 a syn 26.12
a jeste jsou oba Davidove - 30.12 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ Dcerka je 9.10 alespon ![]()
@rudepolemaku ahojky držím palečky ať čárka sílí já se držím zpět sice čárku mám hezkou ale krvácím jinak občas taky podbřišek bolí mě prsa a nohy a mě takový neobvyklý příznak pšikám
@rudepolemaku píše:
@Filanda muj manzel je 29.12 a syn 26.12a jeste jsou oba Davidove - 30.12 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ Dcerka je 9.10 alespon
To máte také dobré.
Dcera má svátek v červenci a starší je začátkem července narozená a svátek má v září. Jestli mi teď vyjde zářijový termín budeme to mít poměrně hezky rozprostřené.
Já jsem si dělavala srandu, že když máme léto a zimu mělo by být příští dítě jarní nebo podzimní.
Jinak u mě dnešní test už vypadá celkem fajn. Sice je čárka pořád světla, ale už hodně dobře viditelná. ![]()
Krasne ráno všem
jsem rada, ze se nám to tu hezky rozrůstá a doufám, ze ještě bude
vždy mě tak moc potěší pozitivní test někoho jiného
Já jsem dnes 19DPO a můj test vypadá takto… V pondělí si budu volat k doktorce, tak jsem zvědavá na kdy mě objedná ![]()
@Aluschka Dobré ráno
ano pěkně se tu rozrůstáme. Ty už máš pořádnou čáru ![]()
Ahojte holky tak já dneska už test nedělám budu dělat už asi jenom než půjdu k doktorce l tě mám jít 11.1 ale uvidíme v noci jsme měla klidnou noc nekrvacela jsem vůbec a teď ráno trošku špineni tak uvidíme jak to bude dál jinak přidávám test ze včera
@lovean To nošení dětí, no jo. Toho 2 letého už prostě nenosím a raději si k němu dřepnu a potulím se s ním a 9mes. dcerku tu nosím, jasně, asi už jsem zvyklá… Ale teda děsně unavená, už to nedávám ![]()
@Marťa2345 ta u dvouletého je jasný že nosit nemusíš ale já mám taky 9 měsíční holčičku a mám problémy s krvácením u všech dětí jsem měla a třeba u malé jsem tak krvácela že jsem měla jenom ležet ale to teď teď samozřejmě možné není proto se ptám jak to děláš
@lovean Normálně, když je manžel volný, nosí on. Když je v práci, snažím se zvedat co nejméně, ale kdybych měla rizikáč nebo tak něco, tak bychom asi považovali o nějaké práci z domu nebo tak.
@Marťa2345 tak můj přítel je kominík takže opravdu pracovat z domů nemůže a on i když je doma tak moc nepomůže akorát jsem ho teď naučila koupat jinak moc nic takže máš dobré že ti manžel pomůže