Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hornby normálně se chodí v 7 týdnu nebo i později kvůli tomu aby bylo jistě vidět srdíčko pokud tedy nejsou komplikace jako u mě
@Akleda1989 taky bych měla být 5+5 pokud jsem to dobře spočítala
@Akleda1989 Aha, to je podobně jak já. Takže je to tak normál…jsem nervozní z toho, že občas trochu cítím břicho
@Hornby břicho taky těhotenství bolí normálně jak před mestruaci minule těhotenství jsem si myslela že mám cystu a nebyla to cysta
@Hornby tak samozřejmě že je pro mě až tolik ne já mám už 3 děti a hlavně s nejmladší je práce dost takže já jsem zaměstnaná ale taky jsem nervózní měla jsem jít 11.1 ale vzhledem k tomu že vždycky začnu krvácet pak přestanu a takhle do kolečka tak jdu už ve středu
@Hornby ano ano, planuji jit take az v sedmem tydnu, na hyndu budu volat v pristim tydnu ![]()
@rudepolemaku diky no jsem z toho na vetvi, myslela jsem ze mi to napise a budu vic v klidu a on tam neni
A sestricka byla desne prijemna… Jakoze kdyz zacnu za 14 dni krvacet, tak to neni zady potrat ale jen opozdena ms ze to tak nemuzu brat
![]()
@Hornby me objednali az na 27.1 a to jsem po nekolika SP a ZT ![]()
Holky tak kontrola v pořádku, podle ms 5+5,podle ultrazvuku 6+2,další kontrola za 14 dní. ![]()
@Anonymní píše:
@rudepolemaku diky no jsem z toho na vetvi, myslela jsem ze mi to napise a budu vic v klidu a on tam neniA sestricka byla desne prijemna… Jakoze kdyz zacnu za 14 dni krvacet, tak to neni zady potrat ale jen opozdena ms ze to tak nemuzu brat
![]()
@Hornby me objednali az na 27.1 a to jsem po nekolika SP a ZT
Jeziiis to jsou idioti!! Hned bych si snad nasla jineho gynekologa!! V tvem pripade mas ihned nasadit utrogestan, boze
@rudepolemaku doktor by mi ho urcite napsal, ale bohužel tam pry neni ma do 18teho dovolenou… Premyslim ze si dojdu jinam, nevim teda jestli me vezmou ![]()
Ahoj, tak snad neni predcasne se k vam pridavat. Ale doufam, ze vse bude v poradku a budeme mit druhe ditko opet v zari. Budou od sebe 3 roky, kdyz bude vse v nejlepsim poradku v coz doufam ![]()
@Lea L držím palce ať to vyjde tento test jsem si taky dělala a poprvé tam byla taky taková slabá