Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teď jsem z tama odešla těhotenství tam je ale těžko říct jak to dopadne doktorka sama nevěděla prý strašně malé vzali mi krev na hcg a dostala jsem utrogestan a mám dál brát Ascorutin a přijít v pondělí a uvidí se
@rudepolemaku okej, tak to je dobre, ze nejsem jedina bez tlustochu
tak snad v patek nebo v sobotu budou uz i 25 vypadat poradne ![]()
@lovean píše:
Teď jsem z tama odešla těhotenství tam je ale těžko říct jak to dopadne doktorka sama nevěděla prý strašně malé vzali mi krev na hcg a dostala jsem utrogestan a mám dál brát Ascorutin a přijít v pondělí a uvidí se
Držím palce. ![]()
A ani neříkali od čeho je to krvácení? Jestli tam vidí hematom nebo něco?
@Filanda no tak videla krev kolem váčku že v děloze to zakrvácené je a na levém vaječníku mám cystu ale přesný důvod nevím říkala že je možné všechno takže nezbývá než čekat do pondělí
Ahoj holky,
tak to vypadá, že se k vám mohu přidat, pokud dovoíte. 😊
Zatím ještě není nic potvrzené od doktora (nechci zbytečně plašit), ale testíky už ukazují celkem viditelné čárky, tak budu doufat. 😊
Ahoj,
jestli můžu, ráda bych se přidala. Pozitivní tt jsme našla na Nový rok, s objednáním k dr ještě čekám, takže potvrzené těhotenství nemám… Volat budu asi příští týden, uvidíme, kdy dostanu termín prohlídky…
Já se objednala na kontrolu konečně dneska a něco ze mě spadlo…:) Taky jsem neměla dálnice, tak jsem čekala do dnešního rána. ![]()
Ahoj holky tak já od včera od rána růžový vytok, volala sem mudr, tak mi rekla, že mám brát ascorutin, beru i utrogestan, ale na tom jsme se domluvili už v pondělí preventivně, kvůli předchozímu zamlklemu…nechci být hned za hysterku, ale zas nechci nic zanedbat, když to před tim nedopadlo a kdyžtak se jí mám ozvat, tak uvidím to udělá do konce tydne a kdyžtak v pondělí budu znovu volat ![]()
@Carli26 buď v klidu to bude ok já krvácím a taky nevím co bude dál musíme doufat
@rudepolemaku tak ja jsem na urovni tak 4teho od zacatku.. neco mezi tvym 4tym a 5tym ![]()
Ahojte děvčata. Tak se k Vám obezřetně přidávám
V hlavě to, že jsem otěhotněla „mám“ už od Silvestra, ale bylo ještě fakt brzo. Dneska 14 DPO, MS nikde, a první mikro doušek. Takže teď mě taky čeká dlouhý čekání, jestli bude sílit nebo nebude.
Jinak se s partnerem snažíme 3. měsíc a byl by to náš první prďola. Hodně štěstí a pevné nervy! ![]()
@Lea L no dneska poprve jsem prouzek namocila a behem chvilicky se zacal barvit i muj prouzek:)) je to krasny pocit!! A koukej na ten skok, takze za chvili mame obe krasne dalnice+ v pondeli budu volat na gyndu ![]()