Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rudepolemaku super.. tak snad u me bude stejny pokrok
uz aby bylo po kontrole..tohle je nejhorsi cekani.. jo a pak jeste pred velkym screeningem a druhym a pred porodem ![]()
@Lea L ja si myslim, ze strach je vlastne uplne cele tehotenstvi 🤣 🤣 🤣 od prvniho testu, do porodu ![]()
Teda nevím jak u vás, ale já mívám teď po jídle žaludek na vodě… to jsem s prvním neměla
tak doufám, že nebudu mít nevolnosti, to si nějak s tím malým 2,5 letým lotrem nedokážu přestavit.
Jinak tohle čekání teda není nic pro mě… minulé těh. jsem to zjistila až nějak v 7.-8. týdnu, navíc mě nechtěli vzít (tehdy jsem neměla ještě americkou pojistku, ale jen cest. pojištění), jela jsem nakonec do Čech za rodinou a vlastně už první UTZ měl prcek všechno a týden na to jsem šla na velký screening. Teď jsem 4+6 nebo 5+1 a představa, že na první UTZ půjdu až koncem měsíce, mě… vlastně nevím jestli víc děsí, nebaví nebo co
Snažím se to „nechat koňovi“, stejně to neovlivním, ale teda po pravdě se bojím výv. vad, genetiky, přece jenom 35 let není 25 let…
@Lilithis Ahoj, konecne i nekdo pro koho je to prvni mimi.
Budu rada za sdileni pocitů ![]()
@Esufi Ahojky tak to máme asi podobné.
já jdu na kontrolu 27.1 a taky nevím jestli mě to víc neba…:) na druhou stranu je le pší jít dýl než dřív a pak se stresovat dvojnásob. To jsem měla u druhého prcka, kdy mě pozvali na kontrolu brzo a tam mi řekl, že to vypadá na zamlklé těhotenství ale že nám dá ještě týden.
No a s třetím prckem jsem musela na přerušení v 16 tt…takže se snažím být v klidu ale hlava si stejně pojede svoje. ![]()
Ahoj holky, tak ja dneska musela jeste testnout, divny pocit od rana, jsem jak posahana po všech tech zkušenostech
sice vim ze to nic neznamena, ale trochu me to uklidnilo… Dnes 19dpo…drzim palce nam vsem ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat😊..dneska jsem 4+3 k doktorce bych se na prvni kontrolu chtela objednat az zitra..vsem nam drzim palce❤️️
Ahoj holky, už je nás tu spousta to je super ![]()
Já mám kontrolu dnes ve 12:30h. a už jsem děsně nervózní ![]()
Ahoj holky, já mám jít dneska na vstupní vyšetření na rehabilitaci s kolenem. Nemáte někdo zkušenosti? Myslíte, že je to v těhu problém?
@Marťa2345 ja chodim na fyziotetapii. A kdyz jsme se o tom troreticky bavily, zda budu moct chodit dal, tak rikala, ze bez problemu. Jen se musi davat pozor na oblast male panve, aby se neprekrvovala nejakymi cviky a pozdeji by se vynechalo lezeni na brise.. takze ja myslim, ze rehabko v poho..
@Lea L Moc díky za info! Myslím i tak, že to koleno je úplně jinde, u zad bych váhala, no uvidím, co mi řeknou. Spousta doktorů dává od těhotných ruce pryč, takže se mi nic nevyřešilo nikdy…