TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
6.1.21 16:59

@rudepolemaku super.. tak snad u me bude stejny pokrok :) uz aby bylo po kontrole..tohle je nejhorsi cekani.. jo a pak jeste pred velkym screeningem a druhym a pred porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.1.21 17:44

@Lea L ja si myslim, ze strach je vlastne uplne cele tehotenstvi 🤣 🤣 🤣 od prvniho testu, do porodu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.1.21 17:45

@rudepolemaku tak to je svatá pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
6.1.21 17:59

@rudepolemaku a pak se o ty deti bojis jeste cely zivot :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.1.21 23:39

Teda nevím jak u vás, ale já mívám teď po jídle žaludek na vodě… to jsem s prvním neměla :? tak doufám, že nebudu mít nevolnosti, to si nějak s tím malým 2,5 letým lotrem nedokážu přestavit.
Jinak tohle čekání teda není nic pro mě… minulé těh. jsem to zjistila až nějak v 7.-8. týdnu, navíc mě nechtěli vzít (tehdy jsem neměla ještě americkou pojistku, ale jen cest. pojištění), jela jsem nakonec do Čech za rodinou a vlastně už první UTZ měl prcek všechno a týden na to jsem šla na velký screening. Teď jsem 4+6 nebo 5+1 a představa, že na první UTZ půjdu až koncem měsíce, mě… vlastně nevím jestli víc děsí, nebaví nebo co :) Snažím se to „nechat koňovi“, stejně to neovlivním, ale teda po pravdě se bojím výv. vad, genetiky, přece jenom 35 let není 25 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.1.21 07:42

@Lilithis Ahoj, konecne i nekdo pro koho je to prvni mimi. :palec: Budu rada za sdileni pocitů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.1.21 08:41

@Esufi Ahojky tak to máme asi podobné. :) já jdu na kontrolu 27.1 a taky nevím jestli mě to víc neba…:) na druhou stranu je le pší jít dýl než dřív a pak se stresovat dvojnásob. To jsem měla u druhého prcka, kdy mě pozvali na kontrolu brzo a tam mi řekl, že to vypadá na zamlklé těhotenství ale že nám dá ještě týden. :) No a s třetím prckem jsem musela na přerušení v 16 tt…takže se snažím být v klidu ale hlava si stejně pojede svoje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 09:14

Ahoj holky, tak ja dneska musela jeste testnout, divny pocit od rana, jsem jak posahana po všech tech zkušenostech :pocitac: sice vim ze to nic neznamena, ale trochu me to uklidnilo… Dnes 19dpo…drzim palce nam vsem :hug:

• Citovat
  • Upravit
647
7.1.21 09:26

Ahoj holky, muzu se k vam pridat😊..dneska jsem 4+3 k doktorce bych se na prvni kontrolu chtela objednat az zitra..vsem nam drzim palce❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
7.1.21 09:44

Ahoj holky, už je nás tu spousta to je super :srdce:

Já mám kontrolu dnes ve 12:30h. a už jsem děsně nervózní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
7.1.21 09:52

@miisinkka drzim palce at je vse v poradku✊ ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.1.21 10:53

@miisinkka taky držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.1.21 12:00

Ahoj holky, já mám jít dneska na vstupní vyšetření na rehabilitaci s kolenem. Nemáte někdo zkušenosti? Myslíte, že je to v těhu problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
7.1.21 12:09

@Marťa2345 ja chodim na fyziotetapii. A kdyz jsme se o tom troreticky bavily, zda budu moct chodit dal, tak rikala, ze bez problemu. Jen se musi davat pozor na oblast male panve, aby se neprekrvovala nejakymi cviky a pozdeji by se vynechalo lezeni na brise.. takze ja myslim, ze rehabko v poho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.1.21 12:22

@Lea L Moc díky za info! Myslím i tak, že to koleno je úplně jinde, u zad bych váhala, no uvidím, co mi řeknou. Spousta doktorů dává od těhotných ruce pryč, takže se mi nic nevyřešilo nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí