Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lea L já jsem si tenhle test nedávno v tetě kupovala už víckrát tak nevím
@Nikolniky25 píše:
Ahoj holky tak se k vampridavam jsem 5+5 vše v pořádku akorát doktorka teda nic neříkala o srdicku. Dalsi termin utz mám 25.1 tak snad už se dozvím víc a TP mám 3.září
Vítej
Já mám pocit, že na ultrazvuku se srdíčko potvrzuje většinou až v 7. týdnu ![]()
U mě bylo vidět srdíčko v 5 plus něco u dcery a zda se mi že i synů ale já jdu k doktorce zítra kvůli krvácení a jsem zvědavá jestli půjde něco vidět
@lovean jojo ja prave pred mesicem. A ted mi rekli, ze nejsou a nevi jestli jeste vubec budou ![]()
@Lea L já kupovala min jak před měsícem myslím že max dva týdny
Holky dost krvácim ale nosila jsem dceru dneska dost tak to může být tím a chodila jsem hodně do schodů asi třikrát vim že bych se měla šetřit ale s 9 měsíčním dítětem to moc nejde
@Akleda1989 když si vzpomenu na těhotenství minulé tak se mi fakt nechce ty jejich výrazy a to jsem tam jezdila snad co dva dny a bylo mi řečeno že teď v začátku je to buď a nebo u dcery mi tohle řekli a taky jsem takhle krvácela kolikrát kdybych měla jet pokaždé tak jsem tam každý den
@lovean to bych si zajela na pohotovost!! A ihned utrogestan!! (Snad neni pozde
)
@lovean kam to jezdis?? Pokud nekdo ale krvaci ma se ihned nasadit utrogestan preci!
Ahoj holky rada bych se k vam pridala:)
Dnes jsem 5+0😊 V dubnu jsem musela v 10tt na revizi tak snad ted bude vse v poradku💗
Posilam moje testovani😊
@Martinie krásné testíky🙏 určitě to bude dobré…ale chápu taky se bojím ja měla sp v srpnu a taky se pořad bojím