TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
4.1.21 09:02

@lovean tyjo, ja jsem zatim tuk tul bez krvaceni nyni, jen mam pocit ze mam x problemu jeste od minuleho tehu a ted se to zase hodne ozyva. No jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.1.21 09:17

@rudepolemaku já jdu na gyndu už ve středu asi nic neuvidí moc ale volala jsem sestřičce že pořád dokola krvácím a vmackla mě tam hned na ráno ve středu ale pochybuju že už bude vidět srdíčko ale aspoň budu vědět že to není třeba mimoděložní nebo jestli třeba nepotracim ale vzhledem k tomu že to vždycky začne a přestane a nemám žádné bolesti tak si nemyslím že by šlo o potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.1.21 09:19

Tak holky už jsem taky objednaná na 21.1. To čekání na první kontrolu je hrozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.1.21 09:21

@Akleda1989 a kdy ti zacala ms posledni?? Myslim, ze ja pujdu hodne podobne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.1.21 09:32

@rudepolemaku ja měla poslední 25.11. ale vím že moje dr objednává později aby už měla jistotu srdíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.1.21 09:36

Holky závidím vám že nemáte problémy a nemusíte takhle brzy k doktorce jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
4.1.21 09:36

@lovean A čím bylo to krvácení u minulého těhotenství? Asi jsi to tady psala, ale nezvládám to dohledat. Taky si myslím, že kdyby šlo o potrat tak se to krvácení takto nepotahne.

Jinak já se objednala k doktorce teďka na 20.1. ráno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
4.1.21 09:39

Já brala u druhé dcery Utrogestan protože jsem neceleho půl roku předtím měla zamlkle těhotenství. Žádné problémy jsem ale v těhotenství pak neměla, tak nevím jestli mi ho bude předepisovat zase nebo to nechá být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.1.21 09:40

Vetsina tech krvaceni zpusobuji krevni srazeniny-hematomy. Zalezi kde jsou umistene. Ja ho mela pod plodem, takze to je ta lepsi varianta- kdyz krvaci, nestahne s sebou plod. Kdyz je nad plodem, muze stahnout s sebou plod a vyvola to potrat. @lovean Idealne at ti nasadi hned utrogestan na zavadeni, to je jistota!

Hematomy se pak samy vetsinou ztrati okolo 10 tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
4.1.21 09:44

Holky, je už vám některé špatně? Mne dnes docela jo :poblion: doufám, ze to nebude nějak moc se zhoršovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.1.21 09:45

@Aluschka mě lehce po ránu než se najim jinak mě boli prsa a sem tam břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.1.21 09:50

@rudepolemaku Ta aplikace je vážně moc fajn, taky jí mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
4.1.21 09:53

@Aluschkane mně je druhý den ráno divně - taková motanice hlavy s žaludkem mírně na vodě, ale nic dramatického. ;) Já se spíš obávám jak budou probíhat večery. Minule jsem odpadala v druhé polovině 1. trimestru mezi 19. a 20. hodinou - byla jsem děsně unavena a úplně nefunkční. A teď mi akorát začalo zkouškové období, takže se potřebuji po večerech učit, když jdou holky spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.1.21 09:53

@Aluschka Taky mi teď je občas blbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 09:58

Ahoj tak se pridavam a doufam, ze tentokrat to vydrzime az do konce… Mam za sebou 2 zamlkla v rijnu 2019 v 10tt a cervnu 2020 v 8tt a dalsi dve SP v breznu a rijnu 2020. Tehotna jsem co ctvrt roku, ale nedokazu projít prvnim trimestrem😔
Dnes jsem 16dpo, carka uz krasna, teprve tedy 29 den cyklu, mam krátké cykly, takze mam 4dny zpozdeni…
Chtela jsem napsat utrogestan, ale doktor tam neni, takze zas bud a nebo :nevim: brala jsem ho i v predchozich těhotenstvích… Objednana jsem az na 27.1. Zatim anonymne :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky